A Geordie Shore sztárja csatlakozna a One Directionhöz
2013. március 02. 10:10
Hell I__Iúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.26. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 192330 offline |
Háát igen.. most lehet h sikeresek de később már le se szaják őket (kivéve egy pár 1D rajongót) Viszont a 6. "szeretnéktaglenni" tagról az a véleményem h elegen vannak már így is és háát kitudja h h hangzana az összes fiuval együtt az ének.. Bár így is sztem csak nyávognak, de háát akkor is..
2013. március 02. 10:12
Amúgy szerintem minden Directioner szeretne 1D tag lenni...csak nem mindenkinek van meg hozzá a kellő képesség.
2013. március 02. 10:16
AlkonyatGirl18visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.02.12. Hozzászólás: 217 Csatolások: 0 Azonosító: 195889 offline |
Jaj, ne! Így most pontosan jók, nem kell még egy ember!
2013. március 02. 10:18
Nehogy bárki csatlakozzon!!! Így jó a 1D, ahogy van!!
2013. március 02. 10:18
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Ki ez a csávó egyáltalán? Nem ismerem...szerintem nem jó ötlet. Ők így jók ahogy vannak. Nem kell hatodik tag!!
2013. március 02. 10:20
Saphira |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 685 Csatolások: 3 Azonosító: 195049 offline |
Nem kell 6. tag, ők így jók ahogy vannak.
Amúgy meg a hirtelen jött sikerrel kapcsolatban, én bízom benne, hogy megmaradnak két lábbal a földön. De szerintem nem fognak elszállni, mert elég nehezen jutottak el oda ahol most vannak, szóval tudják, hogy mennyit kellett ezért a sikerért dolgozniuk, és hogy csak a szerencsén múlott az egész, de örülök, hogy megvolt az a szerencse.
Amúgy meg a hirtelen jött sikerrel kapcsolatban, én bízom benne, hogy megmaradnak két lábbal a földön. De szerintem nem fognak elszállni, mert elég nehezen jutottak el oda ahol most vannak, szóval tudják, hogy mennyit kellett ezért a sikerért dolgozniuk, és hogy csak a szerencsén múlott az egész, de örülök, hogy megvolt az a szerencse.
2013. március 02. 10:24
OneDirection1DLovevisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.11.01. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 188796 offline |
ilyesmire nem lesz szükség
2013. március 02. 10:28
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline |
Az One Direction már nem lenne ugyanolyan jó egy 6. taggal mint ahogy megszoktuk őket.
NE SZÁLJON SENKI SE BE, SE KI!!!!!!!!!!!!!!!
És remélem még egy darabig nem mennek a süllyesztőbe
NE SZÁLJON SENKI SE BE, SE KI!!!!!!!!!!!!!!!
És remélem még egy darabig nem mennek a süllyesztőbe
2013. március 02. 10:34
szerintem ez nem jó ötlet....és gyerekek??? Louis már nem <3
és biztos jóü lenne egy közös dal, de beszéllni? úgy semmi sem lenne már igazi
és biztos jóü lenne egy közös dal, de beszéllni? úgy semmi sem lenne már igazi
2013. március 02. 10:50
Üres hely egy 6. tagnak, úgy érzem sosem lesz.
Teljesen egyetértek Shophie-val. Nem is szeretném, és nem is akarom, hogy elszálljanak. Sajnos az az igazság, hogy Justin is elszállt, a hirtelen jött sikertől. És sajnálom is, mert mondta, hogy ő mindig a "földön marad".
Remélem a fiúk megmaradnak azoknak, akik eddig is voltak.
Teljesen egyetértek Shophie-val. Nem is szeretném, és nem is akarom, hogy elszálljanak. Sajnos az az igazság, hogy Justin is elszállt, a hirtelen jött sikertől. És sajnálom is, mert mondta, hogy ő mindig a "földön marad".
Remélem a fiúk megmaradnak azoknak, akik eddig is voltak.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.