A fiatal énekes ismételten bajba került, ugyanis szócsatába keveredett az egyik szórakozóhely biztonsági őrével.
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin Bieber ismét bajba került
2013. március 02. 17:20
Igazat adok nekik ! Genyóság tönkretenni szegényke 19. szülinapját !!!
2013. március 02. 17:21
Giling-Galangúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.07. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 195553 offline |
Nem szeretem Justin Bieber-t, de nagyon rossz lehetet, hogy nem tudta megünnepelni a születésnapját.
2013. március 02. 17:24
Humika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 603 Csatolások: 2 Azonosító: 179015 offline |
Ez egyel talán nem igy történt azt persze hogy nem irják meg hogy Justin tesoi és ex barátnőjét Selenát sértegették a fotosok és -e miatt hagyta ott a helyet és a legjobb barátját Jaden Smith agyon taposták...aki mellesleg meg is sérült...és még a rajongoit is lehülyézték .Nagyon bírom az olyan cikkeket amiben megint le akarják huzni és nem is voltak mekiben...ennyit hogy itt mindig az igazság van ha elolvasnátok máshol a cikkeket ott legalább nem hagytak ki semmit belőle itt mindent..
2013. március 02. 17:26
Viski Fanni 2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.15. Hozzászólás: 373 Csatolások: 0 Azonosító: 189750 offline |
Istenem..-.- ez már rohadtul nagy köcsögség.-.- folyamatosan,bántják..meg paparazzók..-.- :/
Még szegénynek a 19. szülinapját se lehet a haverokkal,nyugalommal eltölteni!!! Pedig szerintem ennyit megérdemelne!
Még szegénynek a 19. szülinapját se lehet a haverokkal,nyugalommal eltölteni!!! Pedig szerintem ennyit megérdemelne!
2013. március 02. 17:27
FantasticGirl.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 355 Csatolások: 0 Azonosító: 183249 offline |
mindenki tudja hogy a lesifotósok nem ritkán túllépik a legvégsőbb határokat is.. nem csípem bíbört, de most még én is úgy vagyok vele hogy rohadtul nem ezt érdemelte a szülinapján.. :S-.- lesifotósok megint bemutatkoztak :S
2013. március 02. 17:31
Meg is értem hogy fel voltak/vannak háborodva! Senki sem örülne annak ha elrontanák a születésnapját! -.-'
2013. március 02. 17:36
Szegény Justin, kívánom neki, hogy a 20. születésnapja legyen élete legjobb születésnapja!
Vagy legalább jobb legyen, mint a 19.
Vagy legalább jobb legyen, mint a 19.
2013. március 02. 17:37
Majd legközelebb nem iszik előre a medve bőrére Tudja nagyon jól, h a paparazzik úgyse hagyják békén, akkor meg mit nyafog? -.-"
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.