Véget ért a hazai eurovíziós válogató, A Dal, amelynek győztese ByeAlex lett, így ő utazik Malmőbe.
A teljes cikkhez kattints ide!
ByeAlex képviseli Magyarországot az Eurovízión
2013. március 02. 22:53
AlkonyatGirl18visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.02.12. Hozzászólás: 217 Csatolások: 0 Azonosító: 195889 offline |
Mért pont ő neki kell?
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline |
Érdekes egy fickó..
Mondjuk én Radics Gigit juttattam volna tovább, de nagyon kiváncsi vagyok milyen eredményt fog elérni..
Mondjuk én Radics Gigit juttattam volna tovább, de nagyon kiváncsi vagyok milyen eredményt fog elérni..
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8037 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline |
Idézet (Baybee @ 2013.03.02. 22:52)
Az gáz, ha eddig azt sem tudtam ki ő?
Miért kellene tudni? Én se ismertem őt. Ez a verseny nem a népszerűségről szól.
2013. március 02. 22:54
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4369 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline |
Akárkinek jobban örültem volna, mint neki. Nincs hangja! A másik, nem is énekes, nem izgatta, hogy kijut-e vagy sem, lehet, hogy csak poénból jelentkezett...
2013. március 02. 22:58
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Aj, de jó. Szurkoltam neki, ő egy szuper egyéniség. (:
moustache.visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.07.22. Hozzászólás: 109 Csatolások: 38 Azonosító: 181160 offline |
ByeAlex, bye bye eurovízió..
1 felhasználónak tetszik:
Nórii. SelFan.
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline |
Én örülök is hogy nyert meg nem is mert még mindig jobb hogy ő megy mintha Gigike vagy a Vastag képviselne minket, de vele szerintem nem fogunk bejutni a döntőbe a dala meg nem olyan rossz csak nem az én stílusom.
2013. március 02. 22:59
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline |
a dalát egyszerűen imádom annyira fülbemászó és a szöveg is fantasztikus, viszont tényleg igaza volt a zsűrinek, mivel ezt a rohadt jó szöveget nehéz átírni angolra (amit nem értek, miért is kellene, oké, hogy megértsék, de ez így jó ahogy van)
lehet, hogy Gigivel vagy Kállay-val nagyobb esélyünk lett volna, mert tipikus tinisztárok, akikért normál esetben odáig vannak a mai tinik, de egy próbát ennyi erővel simán megér Alex is. úgyse nyerünk, hála drága Viktorkánk és a többi nagyokos tevékenységének...
amúgy idén nem volt valami hű de nagy szám az egész hazai mezőny. voltak jók, de nekem tavaly a Compact Disco volt az abszolút nyerő és ha velük is ilyen hátul végeztünk, akkor szerintem semmi értelme reménykedni...
lehet, hogy Gigivel vagy Kállay-val nagyobb esélyünk lett volna, mert tipikus tinisztárok, akikért normál esetben odáig vannak a mai tinik, de egy próbát ennyi erővel simán megér Alex is. úgyse nyerünk, hála drága Viktorkánk és a többi nagyokos tevékenységének...
amúgy idén nem volt valami hű de nagy szám az egész hazai mezőny. voltak jók, de nekem tavaly a Compact Disco volt az abszolút nyerő és ha velük is ilyen hátul végeztünk, akkor szerintem semmi értelme reménykedni...
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.