ByeAlex képviseli Magyarországot az Eurovízión
2013. március 02. 23:11
Én én rá szavaztam !!! A jó az ,hogy az eurovízión sz*rt sem fogunk érni vele talán K.S.A.-nak lett volna esélye de innen is látszik ,hogy nekünk ovisoknak és hörcsögöknek hatalmunk van! Hódoljatok be mielőtt még késő!
2013. március 02. 23:14
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Ő rá végképp nem számítottam. Pozitív csalódás volt a részemről.
Örülök ,hogy nem Radics gigit vagy Kállay-Saunders Andrást küldték ki. Gigi zenéje borzalmasra sikeredett. András dalának a műfaja eleve nem az én világom, ráadásul, ahogy játszotta magát a színpadon már visszataszítóvá vált.
Vastag tomi dala számomra elfogadható volt. Eltudtam képzelin őt az eurovízióra.
Viszont Bye Alexnek daláról nem tudtam véleményt alkotni. Azért, mert nem tudtam mit gondoljak róla. Egyrészt, mert olyan bugyutácska dalnak tűnik elsőre, de aztán másodszorra, most pedig harmadszorra meghallgatva kezdem átérezni a szöveget.
Örülök ,hogy nem Radics gigit vagy Kállay-Saunders Andrást küldték ki. Gigi zenéje borzalmasra sikeredett. András dalának a műfaja eleve nem az én világom, ráadásul, ahogy játszotta magát a színpadon már visszataszítóvá vált.
Vastag tomi dala számomra elfogadható volt. Eltudtam képzelin őt az eurovízióra.
Viszont Bye Alexnek daláról nem tudtam véleményt alkotni. Azért, mert nem tudtam mit gondoljak róla. Egyrészt, mert olyan bugyutácska dalnak tűnik elsőre, de aztán másodszorra, most pedig harmadszorra meghallgatva kezdem átérezni a szöveget.
2013. március 02. 23:15
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline |
Örülhetünk ha utolsó előttiek leszünk :/
2013. március 02. 23:15
Hollywoodvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 179378 offline |
Én nagyon szurkoltam Déneséknek ... De Keresztes Ildikónak is. ByeAlex dala meg nagyon tetszett nekem . Nem nagyon tetszenek az ilyen dalok de ez kivételes és szívesen fogom hallgatni ha leadják a rádióba. Másik meg az hogy mindegyik nagyon jól énekel meg minden de valami újjat is kell mutatni .
2013. március 02. 23:18
gillanyi13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.25. Hozzászólás: 256 Csatolások: 27 Azonosító: 64594 offline |
én örülök, h byealex képvisel minket, mert egyedi a dal és a DALFESZTIVÁLon leginkább az számít.
sajnos nyerni így sem fogunk, mert a magyarok nem kapnak nagy bizalmat... :/
de azér szurkoljunk ByeAlexnek!
sajnos nyerni így sem fogunk, mert a magyarok nem kapnak nagy bizalmat... :/
de azér szurkoljunk ByeAlexnek!
1 felhasználónak tetszik:
Hustler
2013. március 02. 23:19
Hollywoodvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 179378 offline |
Amúgy álltalában azok az országok győznek ahol többen leknak szóval ha valamilyen helyezésre is vágyunk jó sok szavazatot kell küldenie a magyar lakosságnak !:DDD
2013. március 02. 23:20
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4369 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline |
Nem értem egyes embereket, mi az egyedi ebben a dalban? Ilyet én is tudok írni, százszor elismétli, hogy az 'én kedvesem, a kedvesem'. Több éve követem az ESC-t. Ez egy roppantul nem odaillő dal, kifogunk tűnni az biztos, de nem pozitívan! Nem tucat dal, az igaz, de az Eurovízión el fog törpülni, sajnálom, hogy sokaknak ez jelenti a 'szintet'. Én nem találok benne semmi különlegeset, most szóljatok le..Egy igazi győztes dal, aminek jó a szövege, jó az énekes, betölti a színpadot, tánc, hangulat, meg minden, mint Alexander Rybak. Magyarországon sajnos nem könnyű találni ilyen előadót és az idei mezőny nem volt túl erős. Egyszerűen nem értem, én is szoktam szörnyülködni egyes országok előadóin, a macedóniaiak és tavaly az orosz nagymamák, na most rajtunk fognak szörnyülködni...
2013. március 02. 23:24
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
A közönség megint kiállt Alex mellett. Bevallom, én kicsit meglepődtem az eredményen, de az az igazság, hogy a másik 3 előadó számáért sem voltam annyira oda.
Arra azért kíváncsi vagyok, hogy magyar nyelven fog énekelni, vagy angolul?
2013. március 02. 23:25
Idézet (Hollywood @ 2013.03.02. 23:19)
Amúgy álltalában azok az országok győznek ahol többen leknak szóval ha valamilyen helyezésre is vágyunk jó sok szavazatot kell küldenie a magyar lakosságnak !:DDD
Egyik nemzet sem szavazhat a saját versenyzőjére, szóval ez a gondolatmenet már itt megszakad...
zsofeeh
2013. március 02. 23:26
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8037 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline |
Idézet (Bessie @ 2013.03.02. 23:24)
A közönség megint kiállt Alex mellett. Bevallom, én kicsit meglepődtem az eredményen, de az az igazság, hogy a másik 3 előadó számáért sem voltam annyira oda.
Azt mondta, hogy kapott ajánlatokat, és neki is vannak ötletei, szóval megpróbálják lefordítani angolra.
2013. március 02. 23:31
zsofeehshadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 4835 Csatolások: 33773 Azonosító: 125792 offline |
Idézet (Bence112233 @ 2013.03.02. 23:03)
Ez a dal olyan mintha valami gyermekdal lenne ki a fene szavazott erre?
Idézet (rek4 @ 2013.03.02. 23:07)
Szeretem a különös, elvont zenéket és az alter stílust... de ez egyik sem. Ez iszonyú. Ki a tököm szavazott erre?
ÉN szavaztam. És büszkén vállalom.
2 felhasználónak tetszik:
Hustler,
gillanyi13
2013. március 02. 23:32
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline |
Amint meghallottam ezt a dalt, beleszerettem. Egyszerűen megolvasztja a szívem, olyan édes. A dalszöveg kreatív és szépen van megírva, a zenével együtt meg hihetetlen hangulatot teremt, egy másik világba repít. Hallatszik, hogy rengeteg munka van benne. Ez a pasi amellett, hogy alapból nagyon aranyos, egy lírai zseni. Arra született, hogy dalokat írjon. Engem őszintén hidegen hagy, hogy nem tud énekelni; a hangszíne ehhez a dalhoz pont kellemes. Ki fog tűnni a többi tucatból. Akinek meg nem tetszik, annak nincsenek érzései, vagy én nem tudom...
És itt abbahagyom, mert regényterjedelemben tudnék áradozni ByeAlexről és a Kedvesemről.
És itt abbahagyom, mert regényterjedelemben tudnék áradozni ByeAlexről és a Kedvesemről.
Adrianna
2013. március 02. 23:32
leila1992: tökéletesen egyetértek veled én nagyon szeretem ezt a számot, megnyugtató, kedves, aranyos, de ezzel NYERNI NEM LEHET!!!
NAGYON-NAGYON-NAGYON SAJNÁLOM.... :'( :'( :'( :'(
NAGYON-NAGYON-NAGYON SAJNÁLOM.... :'( :'( :'( :'(
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.