ByeAlex képviseli Magyarországot az Eurovízión
2013. március 03. 09:31
Picúr1972új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.03. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 197119 offline |
Szandika99, egyetértek veled, maximálisan, de ezen a versenyen még mindig a sógor-koma barátság-testvériség szellemében megy a pontozás, mindegy ki indul, hiába van a nyilvánosságnak nagy ereje. Érdemes egymás után meghallgatni K-S András és ByAlex dalát, iszonyatos a kontraszt, az egyik a színvonal, a másik az "aranyoska", mindegy úgyis csődbe menne az ország, ha netán nyernénk!(bilibe lóg a kezünk)Gigi és András, remélem jövőre újra megpróbáljátok, és valamelyikőtök végre színvonalasan képviselhetné az országot!!!!
2013. március 03. 09:32
Klaudia.SnuphfenEll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 546 Csatolások: 55 Azonosító: 195508 offline |
Hát grat többet nem tudok hozzáfűzni ..
2013. március 03. 09:35
eva tarkoєxpєc†o pα†ronum™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 2148 Csatolások: 7196 Azonosító: 114770 offline |
Jaj, én nagyon örülök neki, mivel ha többi dalt vesszük aki bejutott a legjobb négy közé, max. Vatag Tomi dala volt jó a többi semmit nem ért, csak azért jutatták tovább őket, mert ismertek és stb. de a dalt már nem vette számba a zsűri és nem értem mit van úgy oda mindenki, valamikor ért el Magyarország olyan jó helyezést ?! Amikor Wolf Kati lett kiküldve, nem lett jó helyezés akkor mikor, lehet most ByeAlex a stílusa miatt kitűnik a tömegből.
1 felhasználónak tetszik:
Hustler
2013. március 03. 09:48
Timisivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 280 Csatolások: 45 Azonosító: 151271 offline |
Nekem tetszik és nincs a dallal sem semmi bajom,de úgy gondolom,hogy ha ezt a dalt egy angol vagy akármilyen más nem zetű ember hallgatja,aki nem érti a szövegét elunja.Szóval szerintem csak itthon sláger,külföldön nem.Nem volt jó ötlet őt küldeni...
2013. március 03. 09:50
Én fogadni mertem volna hogy a Gigi megy ki.De nekem tetszik amit ő csinál bár én nem őt küldtem volna ki de azért grat.
2013. március 03. 09:51
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline |
Giginek kellett volna mennie
Ez nagyon béna lesz, még a hangja se jó
Ez nagyon béna lesz, még a hangja se jó
2013. március 03. 09:53
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline |
Már látom, hogy ezzel a csávóval max a 20. helyre jutunk
2013. március 03. 09:57
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Ez bájos dal. Az elmúlt két évben mindig energikus dalokat vittünk az Eurovízióra, az olyan lassúcskás mint amik szoktak lenni általában az Eurovízión. Nem mondom hogy jó vagy rossz választás volt. Hol született ez a csóka? Rendelkezik nem magyar felmenőkkel? Tanulván a tavalyi vagy az azelőtti példából, egy hasonló kinézetű és kaliberű csókát kell küldeni és akkor az is rászavaz aki nem is tudja hogy hol van Magyarország. Nem bántásból mondom de pont az eladható kategória, a manapság úgy is divatos geek szemüveg, ez a fura fejszerkezet ... Ez kell nekünk... Na persze ez sem ment majd meg minket, feleslegesen indítunk bárkit is, csak pénzpocséklás az egész de meglátjuk.
2013. március 03. 10:01
L.Kicsilánykavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 176720 offline |
Nem értem mi helye volt egyáltalán az első 4 helyen és még ő nyerte meg uramisten -.-
2013. március 03. 10:02
Igazából tök mindegy, hogy kit küldünk. Az utóbbi években mindig a 20. hely környékén végeztünk. Sajnos az Eurovízió egyáltalán nem a dalok versenye, hanem inkább az országoké. Az nyer, aki jóban van a többi országgal, nem pedig az, akinek a dala is jó. Élő példa erre, hogy tavaly Oroszország nagymamákat küldött ki, a dal abszolút rossz volt, de 2.-ok lettek. :/
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.