A színésznő a Dior fotózásán vett részt, ám az elkészült képek teljesen megdöbbentették.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jennifer Lawrence nem ismer magára
2013. március 03. 13:30
Kit érdekelt, hogy szerkesztettek a képek? Jennifer igazán classy és gyönyörű a képeken, a végeredmény jó lett
2013. március 03. 13:36
Jennifer mindenhogy gyönyörű ,bár a fehér képen kicsit furcsa a feje...
Jen-t ezért is imádom ,mert ilyen őszinte,tényleg nagyon szép a képeken és a vlóságban is!
Jen-t ezért is imádom ,mert ilyen őszinte,tényleg nagyon szép a képeken és a vlóságban is!
2013. március 03. 13:37
Őszintén szólva én is alig ismertem rá a képeken. Sőt, ha nincs alá írva, hogy Jennifer Lawrence, rá sem jövök, hogy Jent látom a képeken. Milát én is jobban el tudtam volna képzelni egy ilyen reklámhoz, de hát most már mindegy... Azt viszont sajnálom, hogy minden stúdióban készült képet agyon photoshoppolnak, utána meg a buta tinilányok úgy akarnak majd kinézni. Pedig senki nem néz ki úgy a valóságban.
2013. március 03. 13:42
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline |
Nem értem, miért lenne baj, hogy kikotyogta a nyilvánvalót. Ezekről a képekről szinte üvölt, hogy szerkesztve vannak...
2013. március 03. 13:52
Szerintem ez nem számít kikotyogásnak, hiszen az embrek tisztába vannak azzal, hogy a sztárokról készült fotókat Photosoppal (vagy mivel) szerkeztik
2013. március 03. 13:58
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline |
egy "kicsit" vékonyították.. de így is szép, viszont az eredeti alakjával az igazi.
2013. március 03. 14:00
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Te jó ég, így még rondább.. ._.
2013. március 03. 14:12
Hát a világ legnagyobb titka volt ,hogy a patyolat Dior Ps-t használ a képeihez...
2013. március 03. 14:18
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Nem mondott semmi újat, csak épp az emberek nem szoktak hozzá, hogy valaki ennyire őszintén nyilatkozzon erről.
Látom napról-napra haladunk végig az összes Oscar-szőnyegen tett interjújával...
Látom napról-napra haladunk végig az összes Oscar-szőnyegen tett interjújával...
2013. március 03. 14:35
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Tényleg sokkal másabb!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.