Justin Bieber felültette londoni rajongóit
2013. március 05. 16:01
Kimberlyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 131 Csatolások: 319 Azonosító: 153319 offline |
sztem csak fel akarja magara hivni a figyelmet! Ugyan Bieber no mar fel Please,Te tele vagy penzzel de akik a te szaros koncertedre koltik a penzuket azok hulyek!!!!!
2013. március 05. 16:03
Egy ötéves még mit keres ilyen koncerten, pláne este 8 és 10 között?! 8-kor egy akkorka gyereknek már rég ágyban a helye!
2013. március 05. 16:04
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3054 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline |
ez az egész nagyon gááz. ezzel a képpel eggyütt..phuuj
2013. március 05. 16:05
Már megint a kis JB fanok,ki akarják húzni a csávából ezt a gyereket."Biztos volt egy fontosabb dolga"...Amúgy ez a gyerek tanul valamit?Vagy csak a h*lyeséget?
Mindenki azzal foglalkozik,hogy Selena szakított vele.Könyörgöm az a múlt,neki a jövőre kell koncentrálnia különben ennek soha nem lesz vége.
Mindenki azzal foglalkozik,hogy Selena szakított vele.Könyörgöm az a múlt,neki a jövőre kell koncentrálnia különben ennek soha nem lesz vége.
2013. március 05. 16:06
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Na ez most bunkó volt.
2013. március 05. 16:09
Idézet (wrestlingfan @ 2013.03.05. 15:41)
Egyébként Justin tanul még valamit, vagy 16 évesen már abba is hagyta?
Szerintem az általánost sem végezte el.
2013. március 05. 16:15
Az a szülő meg se szólaljon aki vasárnap későeste koncertre viszi az 5 éves kislányát. Azért arra kíváncsi vagyok hogy miért késett.
2013. március 05. 16:19
Idézet (szavy @ 2013.03.05. 15:29)
Más részről meg ki az, aki még nem lógott el egy napot sem a suliból akár szülő tudtával kamubetegségként, akár úgy, hogy a sulival ellentétes irányba indult el otthonról csak azért, mert valami szórakoztatóbb (legtöbb esetben nem bíber koncert) dolgot csinált helyette? Gondolom kb mindenki, mégsem kötötték fel érte.
Gondolom itt is lógnak, de nem is ezzel van a baj, hanem a szülők úgy gondolták, hogy mire Bíber beszambázott, addigra vége lesz. Egyébként az a nő, akinek az 5 éves lánya ott volt mondta, hogy elküldte ma óvodába. Gratula De szerintem ne keressünk logikát az itteni gyereknevelésben, mert itt is flúgosak a szülők, az összes.
2013. március 05. 16:20
Fannii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.20. Hozzászólás: 723 Csatolások: 653 Azonosító: 187982 offline |
Szánalom a legfelsőbb szinteken. -.- Komolyan, mit képzel ez magáról? És egyébként az is ostoba -már bocsánat- aki vesz jegyet ennek a balhés kisgyereknek a koncertjére. Őszintén, olyan egyértelmű volt, hogy előbb-utóbb (ez esetben előbb) már a pocsék koncerteken sem fog megjelenni v. azt itt leírt 2 órás késéssel. Kíváncsi lennék arra, hogy a JB fanok hogy képesek ezek után is imádni-csodálni-rajongani érte?...
2013. március 05. 16:22
alcoholicillusionúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 156196 offline |
az még oké, hogy késik. előfordul, késett a gépe vagy bármi (bár feltételezem nem ilyen problémája adódott...). ez oké, de hogy 15 percben zavarja le a koncertet... ez nem csak felháborító, hanem undorító is. persze, pár rajongó ezt is ki tudja magyarázni, de hozzájuk csak egy kérdésem lenne: ha több tízezer forintot adnál ki JB koncertre és ő pedig 15 perccel tisztelne meg, akkor is ez lenne a véleményed?! nem hiszem. kicsit el kéne gondolkodni, mielőtt mindenféle butaságot leírnátok csak azért, hogy mentsétek a kedvenc hírességeteket. azoknak a szülőknek, akik 5 éves gyereküket viszik koncertre, meg csak gratulálni tudok, nevelésből egyes.
2013. március 05. 16:32
Sarah99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 164 Csatolások: 0 Azonosító: 178807 offline |
Őszintén csodálkoznék, ha erről a srácról egy héten véletlen ne kapnánk vagy 3 cikket... Alapvetően nincsen semmi bajom Bieber-el, de ez tényleg hatalmas bunkóság volt. Oké, megértem én azt, hogy 10-20 vagy akár 30 percet is késnek a sztárok a koncertjükről, de két órát. És akkor csodálkozik, hogy ennyien utálják?
2013. március 05. 16:32
Csak a fanok miatt tart ott ahol, nem kéne kitolnia velük...
2013. március 05. 16:43
A gépe is késhetett, úgyhogy a két órával később elkezdett koncert nem az ő hibája lehet, viszont nem értem ezt a 15 percben lerendezett koncertet :-/ Nagyon szeretem Justint, de mi van vele mostanában?? Erre én is azt mondom, hogy nem volt szép tőle(bár biztos volt valami oka rá, mert ő nagyon szereti a rajongóit, és nem hiszem, hogy ok nélkül cserbenhagyná őket).
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.