ByeAlex tegnap sajtótájékoztató keretén belül beszélt az életéről, a munkájáról, na és persze az Eurovízióról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Svéd részek is lesznek ByeAlex dalában
2013. március 05. 16:10
Fashion loveeeeeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.05. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 187190 offline |
jóötlet!hajrááá
2013. március 05. 16:11
Justbeckiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 130592 offline |
Hajrá Alex, nagyon ügyes leszel!!
2013. március 05. 16:13
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
azt hiszem, kijelenthetem, hogy mint ember egyre szimpatikusabbá válik, viszont ez Eurovízión akkor sem ezt fogják figyelembe venni, ezért még mindig nem őt tartom a megfelelőnek. bár az is igaz, hogy nyerni úgysem nyerhetnénk senkivel, de még az 1-10-re sincs esély, úgyhogy mindegy is, ki megy ki...
2013. március 05. 16:16
Idézet
Svéd részek is lesznek ByeAlex dalában
Erre nem nagyon tudok mit mondani. Csak könyörgöm, a kiejtést is tanulja meg
Idézet
Nekem az a fontos, hogy jó dalokat írjak, és azt hiszem, hogy ez sikerült, erre fogok a továbbiakban is koncentrálni
Kezdhette volna ezt mondjuk azzal a dallal, amivel indult A Dalban
Egyébként szimpatikusnak tűnik, maradjon is ilyen. Viszont azt tartom, hogy a dala konkrétan a kukába való, nem az Eurovízióra.
2013. március 05. 16:18
Hát nem mondom, hogy tetszett a zenéje, de nagyon szimpatikus
2013. március 05. 16:18
A svéd nyelv nagyon nehéz,szóval szurkoljunk neki,hogy ki bírja ejteni a szavakat.
2013. március 05. 16:20
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline |
azt hallottam,azért fog magyarul énekelni,mert az Euróvizión is a magyaroknak akar énekelni. bár eleinte idegesített ByeAlex,végülis,teljesen normálisnak tűnik,nincs elszállva magától,csak egy egyszerű,hétköznapi ember. ettől függetlenül a dalától nem vagyok elájulva,és tovvábra is úgy gondolom,nem neki kellene hazánkat képviselnie. Nem tetszik a Kedvesem, bár mindenképp egy kedves gesztus a svédek felé,hogy az ő nyelvükön is énekel egy keveset. nőtt a szememben,az biztos!
2013. március 05. 16:39
Nekem Alex nagyon szimpatikus, mindig is az volt. Sok sikert neki!
2013. március 05. 16:39
Idézet
Japánul például két évig tanultam az egyetem alatt
Egy pillanat alatt sikerült a szívembe zárnom
2013. március 05. 16:40
Szimpatikus, értelmes srácnak tűnik, viszont a dala borzalmas. Semmi különleges, egyedi nincs benne, azt leszámítva hogy a szövege orbitális nagy hülyeség. De persze ez csak az én véleményem...
2013. március 05. 16:41
Húúúú hát sztem már mind1 lett volna , ha teljesen magyarul énekli el , de m1 , ezzel lehet kicsit népszerűsíti a dalát az Eurovízión és Svédországban is
2013. március 05. 16:46
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Úgy sem fog semmilyen olyan helyezést elérni aminek lenne valami jelentősége szóval tök mindegy,hogy mit csinál...
2013. március 05. 16:47
LuCa998899új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 191164 offline |
Nem szeretem a hangját >_< olyan, mintha elment volna a hangja, vagy be lenne rekedve. kár h ő jutott ki.....
2013. március 05. 16:50
Aaaanyira szeretem ♥
Én mikor először megláttam rögtön megkedveltem. Nincs elszállva magától, aranyos figura, kedves, jóindulatú. A dala csodaszép, a hangja pedig...
Nagyon szurkolok neki az Eurovízión és a további élete során
Hajrá Alex, sok szerencsét kívánok neked ♥
Én mikor először megláttam rögtön megkedveltem. Nincs elszállva magától, aranyos figura, kedves, jóindulatú. A dala csodaszép, a hangja pedig...
Nagyon szurkolok neki az Eurovízión és a további élete során
Hajrá Alex, sok szerencsét kívánok neked ♥
2013. március 05. 17:11
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
Szerintem szimpatikus srác, az intelligenciájához kétség sem férhet. A hozzáállása is szimpatikus, plusz, lehet, hogy nem bonyolult a szöveg, de legalább ő írta. A legtöbb előadó a Dalban valóban csak előadója volt a saját dalának. Jó magam nem szavaztam, de ahogy tavaly a Compact Disco fikázására, idén meg Alex sarazására annyit tudok mondani, hogy öcsém, miért nem szavazott az, akinek most sír a szája???? Ha nem lenne világos, a nézők többsége szavazta meg..nem kő papír ollóval lett eldöntve a kérdés. Könnyen lehet, hogy ez a nézők véleménye a fröccsöntött tehetségkutatós sztárocskákról. A svéd fordítás nagyon tetszik, jó ötlet, hisz valószínűleg még maguk a svédek is angol nótával készülnek.
1 felhasználónak tetszik:
Adrianna
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.