Taylor Swift mindenről kitálal
2013. március 08. 21:28
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5540 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline |
Haylor a múlté, nem hiszem hogy továbbra is boncolgatni kéne a kapcsolatukat. Taylor-nak sem kéne újból felhozni a témát, Harry-t már régen hidegen hagyja az egész...
2013. március 09. 09:14
Harry volt Taylor 2.komoly kapcsolata, még szép, hogy szarul esik neki....Egy nő ezt nehezebben emészti meg
2013. március 09. 10:34
én mindkettejüket szeretem, de csak külön-külön<3 )
2013. március 09. 13:38
csacsimacsi_cacsikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.17. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 180678 offline |
Hát ebből ki tudja mi az igaz és mi,nem.Hiszen Taylor már sok mindent kitalált.Ha Harry-t nem tudja elfogadni akkor sajnálom,mondjuk csak egy kicsit érthető,hogy nem akarja,hogy ne jöjjön haza mert aggódik.
2013. március 09. 13:39
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.17. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 180678 offline |
a csók meg hát kitudja.
2013. március 09. 13:39
Bocsánat úgymond csók
2013. március 09. 23:01
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Akkor most Harry megcsalta, vagy sem? Nem tudom, hogy higgyek e Taylornak. Szeretem Harryt, de Taylort nem egy hazudós valakinek ismertem meg, habár ki tudja.
Mindenesetre jobb, hogy külön váltlak az útjaik, ugyanis nem illetek össze. Gondolom megpróbálták, de nem jött össze, ez van.
Taylor se várhatja el Harrytől, hogy egy lányra se nézzen. Ez azért nagyon durva. Jó ne csókolózzon mással, és ne is flörtöljön senkivel, dehogy rá se nézhet egy lányra se, ez azért durva. Gondolom a kis tinipicsáktól nem félt, mert Harry az idősebb nőkre bukik.
M1. Egyszer majd elárulják, hogy mi is történt, de annyit még hozzá fűznék, hogy Taylortól ez csúnya húzás volt, mert Harry se rohant egy újságíróhoz, hogy mindent elmondjon.
Mindenesetre jobb, hogy külön váltlak az útjaik, ugyanis nem illetek össze. Gondolom megpróbálták, de nem jött össze, ez van.
Taylor se várhatja el Harrytől, hogy egy lányra se nézzen. Ez azért nagyon durva. Jó ne csókolózzon mással, és ne is flörtöljön senkivel, dehogy rá se nézhet egy lányra se, ez azért durva. Gondolom a kis tinipicsáktól nem félt, mert Harry az idősebb nőkre bukik.
M1. Egyszer majd elárulják, hogy mi is történt, de annyit még hozzá fűznék, hogy Taylortól ez csúnya húzás volt, mert Harry se rohant egy újságíróhoz, hogy mindent elmondjon.
2013. március 10. 13:22
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline |
Szerintem újból összejönnek.
2013. március 10. 13:57
zsófi tóthúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 73 Csatolások: 5 Azonosító: 193269 offline |
mi az hogy bulimánija??bazmeg 19 éves!!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.