Fenyegetik Olivia Wilde-ot Bieber rajongói
2013. március 06. 17:56
GomezandBiebsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 170914 offline |
Már megbocsássatok,de nem mindegyik belieber,mint,ahogy én sem vagyok őrült sikongató kiscsaj!Én is védem Justin-t,de nem akarom a halálát valakinek,mert beszólt neki.Igen Justin kicsit túlzásba esett,de nagyon megviselte a szakítás és még én se értem,hogy mire jó 5 fokban félmeztelenül mászkálni Londonban.Selena már túllépett rajta és fel kéne dolgoznia,mert ezzel nem kelti fel Sel figyelmét.
2013. március 06. 18:26
PoseidonXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.24. Hozzászólás: 677 Csatolások: 186 Azonosító: 192186 offline |
En szeretm Justin ,vagyis mar csak szerretem !!Azaz most is szeretem de csak a dalait!! Megsem sujedek le az o szintukre .Es Olivianak nagyon is igaza volt!!!!Ugyhogy jobb lenne ha a belieberek leulnenek a seggukre!!!
2013. március 06. 18:30
Majd pont kislányok fenyegetnek meg egy 28 éves nőt. Ez egyre jobb. Elmondta a korrekt véleményét, ami helytálló volt és erre már rögtön játsszák a vörös királynőt. Az értelmi szintjüket újra megmutatták.
2013. március 06. 18:30
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
bárki aki kicsit is ismert és beszól sok ember kedvencének tudja hogy minek teszi ki magát, ezek a fenyegetések nem komolyak és ezt ő is tudja, nyilván nem érdeklik :DDDD
2013. március 06. 18:31
komolyan mondom olyan elvetemült belieberek vannak, hogy az nem igaz. lehet szeretni egy sztárt, de ez már nem imádás ez már betegség. ez szó szerint BIEBER-FEVER
2013. március 06. 18:40
szalayevelin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 879 Csatolások: 0 Azonosító: 142529 offline |
én is pont azon röhögtem hogy a fanok szánalmasabbak mint maga bíber .....:DDDDDDDDDDDDDDD nem tudom hogy lehet ilyen hülye gyerek ért rajongani !!!!!! hányinger !!!!
2013. március 06. 18:55
egoforeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 120475 offline |
Mit szól bele más dolgába?? Ha JB félmeztelenül akar császkálni, akkor az az ő dolga -.- Amúgy meg 19 éves, nem 20...
2013. március 06. 18:55
Szandikaa1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 191186 offline |
amúgy meg Justin 19 éves, nem húsz.
ezt a szöveg szerkesztőjének ajánlom kedves figyelmébe.
ezt a szöveg szerkesztőjének ajánlom kedves figyelmébe.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.