Viszlát, pop, helló, rap? Valószínűleg ezek a kérdések merülhetnek fel bennünk, de aggodalomra semmi ok, az énekesnő nem szeretné a popszakmát elhagyni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Taylor Swift együtt dolgozna Eminemmel
2013. március 08. 08:05
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Hol mondja hogy együtt akar dolgozni Eminemmel? A rap az egy zenei műfaj,Eminem meg egy rap előadó - de akkor is érdekes,hogy a cikkben nincs megemlítve a neve.
2013. március 08. 08:40
Misao: de meg van említve csak rendesen el kéne olvasni a cikket!
,,Az InStyle-nak mesélte el titkos vágyait az énekesnő: szereti a rapet, és szívesen dolgozna együtt Eminemmel."
,,Az InStyle-nak mesélte el titkos vágyait az énekesnő: szereti a rapet, és szívesen dolgozna együtt Eminemmel."
2013. március 08. 08:49
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline |
Az lehet, hogy Ő, szívesen dolgozna együtt Eminemmel, de Eminem vajon hogy állt/állna a dolgokhoz? Nekem, csak ez fúrja az oldalam! ^^
2013. március 08. 10:03
Senki semúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 191629 offline |
Taylornál az együtt dolgozás azt jelenti, hogy jár vele 1-2 hetet, utána kidobja, és HOPP! Egy újabb album.
1 felhasználónak tetszik:
Anett Horan
2013. március 08. 10:36
Lehet, hogy én vagyok túl hülye, de kórusban mióta rappelnek? Én is voltam tagja kórusnak, sok stílusban énekeltünk, de a rap valahogy nem volt köztük. -.-" Na de mindegy is. Én azt mondom, hogy akadjon csak le Eminem-ről. Eminem-et már akkor is bírtam, amikor ez a csaj még egy kis senki volt és nem örülnék neki, ha a hírneve egy ilyen miatt menne tönkre, mert esetleg kikezd vele a csaj.
2013. március 08. 12:14
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline |
Remélem Eminem nem megy bele. Elég volt, hogy nikiminázzsal együtt dolgozott..
2013. március 08. 13:07
Ebben Emindem nem is szerepel,és ez szerintem nem a legjobb ötlet..
2013. március 08. 13:18
Jézusom, remélem eminem nem süllyed le az ő szintjéig.... Egyébként a cikkben nem is találkoztam Eminemmel. Kétlem, hogy a rappeléshez több tehetsége van mint az énekléshez. Inkább használja másra a száját, ne az éneklésre meg a rappelésre.
2013. március 08. 13:20
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline |
Hát ez elég érdekesnek hangzik... arra kíváncsi vagyok..
2013. március 08. 13:26
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
És hol mondta, hogy vele akar "rapperlni"? Szégyen, hogy Eminem egy cikkbe került Swift kisasszonnyal.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.