Viszlát, pop, helló, rap? Valószínűleg ezek a kérdések merülhetnek fel bennünk, de aggodalomra semmi ok, az énekesnő nem szeretné a popszakmát elhagyni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Taylor Swift együtt dolgozna Eminemmel
2013. március 08. 08:05
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Hol mondja hogy együtt akar dolgozni Eminemmel?
A rap az egy zenei műfaj,Eminem meg egy rap előadó - de akkor is érdekes,hogy a cikkben nincs megemlítve a neve.
2013. március 08. 08:40
Misao: de meg van említve csak rendesen el kéne olvasni a cikket!
,,Az InStyle-nak mesélte el titkos vágyait az énekesnő: szereti a rapet, és szívesen dolgozna együtt Eminemmel."
,,Az InStyle-nak mesélte el titkos vágyait az énekesnő: szereti a rapet, és szívesen dolgozna együtt Eminemmel."
2013. március 08. 08:49
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
Az lehet, hogy Ő, szívesen dolgozna együtt Eminemmel, de Eminem vajon hogy állt/állna a dolgokhoz? Nekem, csak ez fúrja az oldalam! ^^
2013. március 08. 10:03
|
|
Senki semúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 191629 offline
|
Taylornál az együtt dolgozás azt jelenti, hogy jár vele 1-2 hetet, utána kidobja, és HOPP! Egy újabb album.
1 felhasználónak tetszik:
Anett Horan
2013. március 08. 10:36
Lehet, hogy én vagyok túl hülye, de kórusban mióta rappelnek? Én is voltam tagja kórusnak, sok stílusban énekeltünk, de a rap valahogy nem volt köztük. -.-" Na de mindegy is. Én azt mondom, hogy akadjon csak le Eminem-ről. Eminem-et már akkor is bírtam, amikor ez a csaj még egy kis senki volt és nem örülnék neki, ha a hírneve egy ilyen miatt menne tönkre, mert esetleg kikezd vele a csaj.
2013. március 08. 12:14
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
Remélem Eminem nem megy bele. Elég volt, hogy nikiminázzsal együtt dolgozott..
2013. március 08. 13:07
Ebben Emindem nem is szerepel,és ez szerintem nem a legjobb ötlet..
2013. március 08. 13:18
Jézusom, remélem eminem nem süllyed le az ő szintjéig.... Egyébként a cikkben nem is találkoztam Eminemmel. Kétlem, hogy a rappeléshez több tehetsége van mint az énekléshez. Inkább használja másra a száját, ne az éneklésre meg a rappelésre.
2013. március 08. 13:20
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Hát ez elég érdekesnek hangzik...
arra kíváncsi vagyok..
2013. március 08. 13:26
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
És hol mondta, hogy vele akar "rapperlni"? Szégyen, hogy Eminem egy cikkbe került Swift kisasszonnyal.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.