Egy igazi rajongó úgy is elmegy egy Adam Lambert koncertre elég messze is. Ugye Glamster?
16-án megyek a moszkvai állomásra, 12-én repülök haza Magyarországra, 14-én hajnali 6-kor megy a gépünk. Drukkolj És NAGYON remélem, hogy én Dirtybertet fogom látni ;P
OMG! XD ezek a szingapúriak meg vannak veszve!! Ezek nem normálisak! Nem igaz, hogy a mai társadalomban mindenki a hibát keresi a másikban és nem az előnyös tulajdonságait nézi. Lehet, hogy vkinek nem tetszik h ő ilyen, de ez a valóság, el kell fogadni! Ugyan olyan ember mint mi, nem fog senkit megenni.
Ezek a vallások.. Mindegyik annyi mindent tilt meg.. Én egyetértek Adammel, nem értem teljesen a problémát. Na mindegy. Attól, hogy ilyen, még nem rossz ember.. Szinte mindenhol elfogadják az ilyen tulajdonságot, úgy látszik "kicsit" lemaradtak.
16-án megyek a moszkvai állomásra, 12-én repülök haza Magyarországra, 14-én hajnali 6-kor megy a gépünk. Drukkolj És NAGYON remélem, hogy én Dirtybertet fogom látni ;P
Fanna9: Nem erre vannak kiakadva itt a hozzászólók. Hanem csak nem bírják elfogadni, hogy bizonyos országokban bizonyos vallások bezony nem tolerálják a másságot. Ettől az adott ország lakosai már hülyék, bunkók, maradiak.
Fanna9 mi az hogy nem szép dolog homoszexuálisnak lenni?? Mert szerinted majd az ember dönti el,hogy az akar-e lenni vagy sem? Ez visszanyúlik a génekhez...olvassál már utána a dolgoknak mert elég sötét elméjű lehetsz!!!
A bébikecskéken kiégtem XD Komolyra fordítva a szót, lövésem sincs, mit pattog az egyház, elvégre "mind isten teremtményei vagyunk", nem? Kicsit irónikus, hogy az ókori görögöknél teljesen oké volt, hogy mindenki kipróbálja mindenkivel, most meg a nagy modern 21. században savazzák azt, aki felvállaja, hogy igen, ilyen vagyok, kicsit más mint az átlag, de ember vagyok és nem áll be a sorba. Nem leprás, hanem homoszexuális. Ez nem betegség, szimpla genetikai csavar az élettől, mégis képesek támadni miatta és megvetni. Szerintem nem az LGBT társadalom az undorító, hanem aki azt képzeli, hogy tökéletes és joga van kritizálni másokat, pláne olyasmi miatt, ami nem rajta múlott, hanem a genetikán. Ha valaki nem tudja elfogadni, hogy nem mindenki olyan, mint ő maga, más a véleménye/szexuális orientáltsága/bőrszíne/vallása et cetera, akkor elzárja magát a külvilágtól és rohadtul egyedül fog maradni. Ki kíváncsi arra, hogy mindig kritizálják és bántsák? Szerintem senki. Amúgy meg ajánlom a szingapúri egyháznak (is), hogy nézzen már utána, miket tett le Lambert az asztalra és mennyit jótékonykodik és támogatja az embereket.
"Szerintem Isten nem a melegeket gyűlöli. Szerintem Isten a gyűlöletet a gyűlöli."