One Direction-üzlet nyílik Angliában
2013. március 12. 14:23
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline |
Egyszer, ha Leedsben járok ez lesz az első úticélom
2013. március 12. 14:27
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline |
Azt hiszem Leeds-be se megyek egyhamar... Mi a francnak szükséges ez, na jó ez hülye kérdés volt, naná, hogy a több milla miatt, amit minden tinilány itt fog elkölteni... De értelme semmi nincs, csakis a pénz.
Szégyenletes miről szól ma már a zeneipar is, mint minden más. Hányinger. Valamiért régen nem volt szüksége a bandánknak különböző vackokból befolyó pénzre, hogy megéljenek. Most se lenne. De ha már megtehetik, hogy gyorsan meggazdagszik az egész menedzsment akkor miért ne tennék? Azért, mert az agy-mosott tömeg rohan is megvásárolni azt az egyébként 50 centes vackot, amit csak azért mert rajta van a 1D képe, és ezért van pofájuk eladni ezrekért. Rosszul vagyok ettől.
Az olyan szerencsétlen kis rajongók, akik még amúgy szeretnék is iszonyatosan ezt a bandát, erőteljesen kiokádják az imént elfogyasztott túrós derelyét, ha arról hallanak, hogy eladja az egyik kedvenc POP (hangsúlyozom, hogy csak popban egyik kedvenc, amúgy annyira nem) zenekarát ilyen vackokkal járatják le. Ja, és igen magamról beszéltem, és iszonyatosan sajnálom azt a derelyét finom volt...
Szégyenletes miről szól ma már a zeneipar is, mint minden más. Hányinger. Valamiért régen nem volt szüksége a bandánknak különböző vackokból befolyó pénzre, hogy megéljenek. Most se lenne. De ha már megtehetik, hogy gyorsan meggazdagszik az egész menedzsment akkor miért ne tennék? Azért, mert az agy-mosott tömeg rohan is megvásárolni azt az egyébként 50 centes vackot, amit csak azért mert rajta van a 1D képe, és ezért van pofájuk eladni ezrekért. Rosszul vagyok ettől.
Az olyan szerencsétlen kis rajongók, akik még amúgy szeretnék is iszonyatosan ezt a bandát, erőteljesen kiokádják az imént elfogyasztott túrós derelyét, ha arról hallanak, hogy eladja az egyik kedvenc POP (hangsúlyozom, hogy csak popban egyik kedvenc, amúgy annyira nem) zenekarát ilyen vackokkal járatják le. Ja, és igen magamról beszéltem, és iszonyatosan sajnálom azt a derelyét finom volt...
2 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
Darkness
2013. március 12. 14:29
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline |
Ha egyszer én oda beszabadulnék...:'DD
2013. március 12. 14:33
De jó az angoloknak! Majd egyszer én is ott akarok vásárolni, de most minden fan oda akar menni azonnal. Egyhamar úgy sem jutnék el oda
2013. március 12. 14:33
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline |
Én megyek nyáron Londonba az lesz az első dolgom hogy bemennyek oda az tuti...Huu jó lenne ha magyarországon is lenne ilyen bolt mert akkor kivennéma suliból egy szabít egy kamu lázassággal és elmennék a mamámékkal a reggeli buszjárattal az tuti.
szoval alig várom Az agustust hogy bemenyek oda abba az álom boltba.Mikor szerintem be fogok menni lehet nyomban szívinfarktus fogok kapni vagy el fogok ájulni az álomtól vagy csak egyet síkítnék és elkezdenék ott rohangálni ezt kiabálva:One Direction Shop.....
szoval alig várom Az agustust hogy bemenyek oda abba az álom boltba.Mikor szerintem be fogok menni lehet nyomban szívinfarktus fogok kapni vagy el fogok ájulni az álomtól vagy csak egyet síkítnék és elkezdenék ott rohangálni ezt kiabálva:One Direction Shop.....
2013. március 12. 14:34
édes..jó..EL KELL HOGY MENNYEK ODA!! nyáron valószínű megyek Londonba,úgyhogy tuti bemegyek oda!!magyarországon is csinálhatnának ilyet..
2013. március 12. 14:55
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline |
Képzeljétek már el, hogy mekkora kereslet lehet rájuk ha még külön boltot is nyitnak! Nagyon durva!
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.