Starity

Esther17 profilja

Esther17  
  • Statisztika
  • 37 hozzászólást írt
  • 0 témát indított
  • 0 véleményt írt
  • 0 cikket írt
  • 5 barátja van
  • 5 szavazatot kapott
  • Csatlakozott
  • 2013. március 08.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag

One Way Or Another !! :)

Esther17
Utoljára aktív: 2014.10.31. 23:11Státusz módosítva: 2013.03.19. 19:07

Mi újság nála?

2013.12.02. 22:10Esther17 új kedvence Phoebe Tonkin

2013.10.05. 18:06Esther17 új kedvence Daniel Gillies

2013.10.05. 18:06Esther17 új kedvence Zach Roerig

2013.10.05. 18:06Esther17 új kedvence Joseph Morgan

2013.10.05. 18:06Esther17 új kedvence Michael Trevino

Bemutatkozás


Sziasztok !

Ahogy észrevehetétek nagy Directioner vagyok.Egyszerűen imádom őket, mert teljesen megváltoztaták az életem.Rajtük kívül még rengeteg híreséget szeretek.Köztük van a Little Mix, Olly Murs, Ed Sheeran, vagy éppenségggel Cher Lloyd.Ahogy észrevehetétek ők mind brit előadók.Imádom a briteket, és Angliát is.Minden álmom hogy ott élhessek, akár egy nagy városba, akár egy kis tanyán.Nem számítana.Nem vagyok az aki utálkozi akit nem szeretek azzal nem törődök, de például, a The Wanted nem egy jó bányumású banda.Legalább is számomra.Nah de jöjjenek a kedvenceim bemutatása.

 

ONE DIRECTION

Ők a kedvenc bandám ahogy már említettem.Minden imádok bennük.Szerintem nagyon jó emberek kedvesek, és egyáltalán nem nagyképűek.Nagyon barátságosak, legálabb is a rajongókkel.Amikor az kérik hogy írjam le a tökéletes pasit akkor az ő neveik ugranak be elősször.Nagyon édesek, és rendkívül tehetségesek.Jelenleg a kedvenc számom, és klipem tőlük a Best Song Ever.

Szerintem a klipp nagyon szórakoztató lett.Igenis tükrözi a való énjüket, és ez nagyon tetszik.A videóban nincs kedvenc részem, se kedvenc szereplőm.Mindegyikőjük szerepe nagyon vicces lett.Ugyan úgy tetszik Leeroy, Jonny, Marcel, Harvey, és Veronica is.A dal is fergeteges.Vannak benne vicces részek is, de nagyon szépen leírja az a partizós éjszakát.

A kedvenc tagom Louis.Persze mindet ugyan úgy imádom, de ő engem mégis kicsivel jobban megragadott.Szerintem ő a legviccesebb, és a leghelyesebb tag.Mindig mosolyt csal az arcomra a hülyeségeivel.Egyszerűen bírom ezt a srácot.

 

ONE DIRECTION'S BAND

(Csak ezt találtam ami engem elszomorít.)

Íme az a négy srác akik számomra benne vannak az One Direction megnevezésben.Mégis szinte minden rajongó keresztül néz rajtuk.Én ha eljutok egy koncertre tudi hogy csinálok egy olyan táblát hogy "I love One Direction's Band !" a másik oldalon ugyan ez lesz csak a '"s Band" nélkül.Ugyan olyan szeretni való emberek.Írtó sokat csinálnak.Másfél óran keresztül azt produkálni amit ők.Nem sok embernek benne.4 iszonyúan tehetséges ember.Sandy, Dan, Josh, és Jon ti rettentően értékes gyémántok vagytok, csak az embereknem még nincs pénzük rátok, de majd én adok nekik.(Ezt képletesen értsd.)

 

LITTLE MIX

Ők a legédesebb, és legszebb lánybanda a világon.A Little Mix név nem véletlenül jött, mert köztudott róluk hogy nem éppen egy magas lányok, de nekem ez adott erőt.Mindig is cikiztek amiért pici vagyok.14 évesem mindössze csak 150cm.Lehet hogy még olyan magas se leszek mindt ők, hanem maradok ekkora pont mint Becky G, de akkor is megmutatták hogy fogadjam el ezt, és próbáljak meg illeszkedni ehez.A kedvenc számom tőlük, talán a Change Your Life.

Szerintem egy gyönyörű dal.Nagyon sokat segített nekem.Eléggé kis félénk lány vagyok, barátaim sincsenek túl sokan, de ez a dal mindig felvidít.Nem tudom megfogalmazni miért, de szerintem tökéletes lett.

A kedvenc tagom Perrie.Nem azért, mert Zayn barátnője hanem azért mert mintha csak magamat láttnám.Persze az én hajam nem szőke, de képletesen értettem.Vicces, és elképesztően aranyos.Én imádok énekelni is ezért, még a példaképem is.

 

OLLY MURS

Bár már kicsit "idős" hozzám, de attól még rettentően jól néz ki.Imádom amiért vicces, és kedves.A hangje is eszméletlen, és a dalai is mint tökéletesek.Mivel férjemnek túl "idős", azért mindig Apicii-nak hívom.Mondjuk apukámnak pedig túl fiatal, de mindegy.Attól még rettentően imádom őt.

Kedvenc talom tőle a Dear Darlin ami egy fergeteges szám.Egyszerűen tökéletes.Nagyon érzelmes, és engem mindig meghat.Olyan tökéletes a dal mint ő.Az ilyen dalokat sose lehet megunni,

 

ED SHEERAN

Imádom ezt a srácot.Elbűvölő személyisége van.Nagyon kedves, és humoros.Bár talán egy kicsit visszahúzódó, de az sose baj.A dalai pedig tele vannak érzelemmel amit én nagyon imádok.Az egész történet ami idáig vezzette őt az is könyvbe való álom mese.A vörös haja pedig megbabonáz..

Jelenleg a kedvencem tőle az Everything Has Changed.Mikor meghallottam hogy dalt készít Taylorral kicsit kiakadtam, mert nem nagyom birom a csajt, de a dal szerintem nagyon jó lett.A klipp pedig nagyon édes.Már az se zavar hogy Taylor is benne van.

 

CHER LLOYD

Gyönyörű, aranyos, és még a hangja is jó.Igen ez Cher.Nagyon szeretem őt.Talán azért mert nagyon sok mindenben hasonlítunk.Barna haj, barna szem, mind a ketten alacsonyak vagyunk, és még rengeteg külső, és belső dolog.Egyfolytába azzal nyaggatom az anyukám hogy olyan hajat akarok mint amilyen Chernek van.

Kedvenc számom tőle az Oath amit Becky G-vel közösen csinált.Nagyon tetszik ez a szám, mert teljesen igaz.Bemutatja az őrölt barátságot.Tiszta menő a dal, és a klip is.Itt látszik hogy mekkora is vagyok még Cher-hez képest is csak nézt meg Becky-t.Nah de nem baj.

 

Hát igen ők lennének az én fő kedvenceim.Persze még rajtuk kívül rengeteg énekest/éneksnőt/bandát szeretek, de ha mindet felsorolnám sose lenne vége.Ennyi lenne a bemutatkozásom.Sziasztok ! :)

Kedvenc sztárok

1 Harry Styles
2 Zayn Malik
3 Louis Tomlinson
4 Liam Payne
5 Niall Horan
további kedvencek

Barátok

répácska999
répácska999

visszatérő vendég

Thekid
Thekid

visszatérő vendég

Ginus1D
Ginus1D

visszatérő vendég

Imolaa15
Imolaa15

új tag

Üzenőfal

BlackAngel.x.100 Szia! Szavaztam! ;)

2013.07.24. 11:11

acsgeorgina98 szia ment a szavazat :)

2013.03.17. 15:03