Rákos rajongóját látogatta meg Taylor Swift
2013. március 13. 13:32
Szonja 14 Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 438 Csatolások: 0 Azonosító: 189299 offline |
Kedves volt tőle ez a gesztus és a kislány is nagyon örülhet most! !
2013. március 13. 13:45
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline |
Idézet (A.S. @ 2013.03.12. 21:20)
Én is meglátogatom...Azért amiért egyen segít nem segítés! Lépjen be egy rákellenes alapítványba vagy ilyesmi.Na az már segítés! Am. szerintem azért tette hogy terelődjön el a hangsúly a ˝fiúiról˝!
Már nem azért,de te most mit érzel? Persze,csak azért csinálta ezt,hogy ne gondoljon senki se a volt pasijaira. És ezért is írt,egy dalt egy rákban elhunyt kisfiúról. Én komolyan mondom,hogy hányok az ilyenektől.Csak azért,mert Taylor járt Harry-vel meg kell őt utálni,és mindenféle rosszat kell mondani róla,hogy még jobban elhitessük az emberekkel,hogy ő egy nagyon nagyon gonosz ember csak,azért,mert járt a kedvenceinkkel. Logikus,nem? Tegyük fel,hogy te is ilyen súlyos betegségben szenvedsz (hidd el nem kívánom ezt neked)és a kedvenced meglátogat. Örülsz neki,nem? Segített,abban,hogy ne legyél rákos? Nem. De egy örömteli napot szerzett neked. Nincs igazam? Amúgy Taylor-nak hatalmas szíve van
2013. március 13. 14:10
SsciorLuv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.17. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 585 Azonosító: 183769 offline |
Kaina
"Mondanám, hogy kedves volt tőle, de az efféle reklámoktól szoktam hányingert kapni. Az egyik legundorítóbb dolog, amit néhány sztár csinál, hogy súlyos betegekkel reklámoztatják magukat, amikor a hírnevük szarban van, már bocsánat a szóért. Ha a rajongó osztotta volna ezt meg a világgal még azt mondom oké, de hogy pózoljon vele egy fotón és még a honlapjára is kitegye na ez szerintem undorító."
Ha nem tévedek,a cikkben le van írva,hogy a kislány édesapja posztolta a képet!
"Mondanám, hogy kedves volt tőle, de az efféle reklámoktól szoktam hányingert kapni. Az egyik legundorítóbb dolog, amit néhány sztár csinál, hogy súlyos betegekkel reklámoztatják magukat, amikor a hírnevük szarban van, már bocsánat a szóért. Ha a rajongó osztotta volna ezt meg a világgal még azt mondom oké, de hogy pózoljon vele egy fotón és még a honlapjára is kitegye na ez szerintem undorító."
Ha nem tévedek,a cikkben le van írva,hogy a kislány édesapja posztolta a képet!
2013. március 13. 17:02
Pepa1DHarryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.28. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 181738 offline |
na mondjuk ez szép Taylortol:)
2013. március 13. 17:21
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline |
Csak azért, hogy a média tőle legyen hangos. Amúgy, mikor Harryvel volt, látszik megfigyelte a fiúk stílusát, ugyan is, ezen a képen, éppen Louis pólóban pózol.
2013. március 13. 22:12
Most is r*banc, ugye? Persze, ebbe is találtok valamit, amibe bele köthettek... Mit is vártam.
2013. március 14. 16:58
Enikő Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.26. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 196815 offline |
Kezdem birni Taylort,annyiratényleg nemlehet rossz ember, ez most tényleg rendes volt töle:)
2013. március 15. 19:54
Nem szertettem Taylort de ez nagyon, de nagyon szép gesztus volt! :')
2013. április 17. 19:53
ez nagyon aranyos Imádom azokat a sztárokat, akik tényleg törődnek a rajongóikkal
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni