Selena Gomez és barátnői a minap tettek fel egy videót az internetre, amiben végig a színésznő volt barátját, Justin Biebert égetik. Nyilvánvaló, hogy Selena még mindig nagyon dühös a kanadai tinisztárra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Selena Gomez visszavág Biebernek
2013. március 13. 14:51
2013. március 13. 14:55
Szánalmas kiscsaj ez is. Egy kutya mindkettő. Megérdemelték egymást.
2013. március 13. 14:57
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Imádom az ilyen végtelennek tűnő szappanopera harcokat. Gondolom Jussy visszavágása az lesz, hogy át költi Szelena Láv szongját. Elképzeltem: "I hate you like a Go-mez baby"
2 felhasználónak tetszik:
Bad Girl40,
MadHatter
Azért az elég szégyen , hogy Bieber így becsicskult Sel-nek
Alap intelligencia szint: Ha már megteszem, nem vagyok olyan bunkó, hogy még a twitter-re is kiteszem.
2013. március 13. 14:58
Selena tényleg rohadtul megváltozott - nagy gonoszság volt ez tőle. Ezt nem azért mondom, hogy Justint védjem, őt se védem állandóan. Justin tényleg szerette Selenát, csakhogy Selena magasról tesz rá, és azt nem értem, hogy miért. Mindegy. Ebből most már kiderült, hogy sose fognak egy párt alkotni.
2013. március 13. 15:00
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
Hány évesek ezek? 9?
1 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney
Ez azért sokkal viccesebb, mint számítottam. Egyáltalán nem olyan, mint Taylor !!
Istenem...nem hiszem el, hogy ez az egész cikksorozat 2 hónapja folyik. Nem bírom őket megunni Mondjuk, egyikőjük se egy szent, de azért ez most eltúlozta Selly.
2013. március 13. 15:02
Noeemihummelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.05. Hozzászólás: 400 Csatolások: 2 Azonosító: 193332 offline |
Én itt mindekivel egyet értek!
Megnéztem a videót,szét röhögtem magam. Selena nagyon jól tette,hogy visszavágott,Bíbörke meg is érdemelte,hogy megszégyenítsék.Ez nagyon jó videó lett...Tetszik,hogy Selena túllépett ezen a Bíbörkén.
Directionergiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.07. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 197379 offline |
én szeretem selenát de ez elég kicsinyes...
2013. március 13. 15:03
Am meg miért kérdés , hogy Bieber-nek szánta-e ?? Selenának YMCMB-es nadrágja van , ráadásul teljesen alap a szöveg és a mozdulatok alapján...
2013. március 13. 15:03
Most komolyan, áruljátok már el, hogy mit lehet ezekben a 'sztárokban' szeretni? Jó a hangjuk, cuksik, stb? Sosem tettem még fel ezt a kérdést magamnak, de most eléggé elgondolkodtam rajta... mert hogy a zenéjükért, karizmájukért, tehetségükért, érett és komoly gondolkodásukért biztos nem rajongotok, mivel olyanok nincsenek nekik. Jótékonykodnak, adakoznak, nagy a szívük? Kérlek szépen, szinte minden sztár ezt csinálja. Egyáltalán nem különlegesek, nem korszakújítók, nincs egy különleges stílusuk, nem képviselnek egy életérzést. Csak két tök átlagos, gyerekes tini, akiket éppen a hasonló korúak rajongása tart fent évek óta. Nem tűnnek ki a tömegből, éppen hogy nagyon is beleolvadnak. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy mit lehet bennük olyan mániákusan imádni, mint ahogy a Starity negyede teszi.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.