Starity

Selena Gomez visszavág Biebernek

2013. március 13. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez és barátnői a minap tettek fel egy videót az internetre, amiben végig a színésznő volt barátját, Justin Biebert égetik. Nyilvánvaló, hogy Selena még mindig nagyon dühös a kanadai tinisztárra.

hirdetés
Selena Gomez visszavág Biebernek

Selena Gomez még mindig nagyon dühös volt barátjára, Justin Bieberre, akivel bár már két hónapja szakítottak, de a folyamatos vívódás kettejük között, úgy tűnik, sosem fog megszűnni. Sel most egy bosszútánccal vágott vissza a fiúnak.

Selena és barátnői Dustin Tavella Everybody Knows című számára készítettek egy bő egyperces táncvideót. Amint kikerült a YouTube-ra, mindenkinek leesett, hogy az egész dal és koreográfia Bieberről szól.

A számot külön Selena kérte, Dustin pedig felénekelte neki, tehát magában a dal megírásában Selnek is köze van, csupán a szöveget egy másik fiú szemszögéből fogalmazza meg. A refrén pedig így hangzik: „A pasid egy barom, és mindenki tudja. A pasid egy barom, az anyád is megmondta.”

Ráadásul a dalszöveg többi része sem dicséri az így is rossz passzban lévő énekest. Többek között az is elhangzik a szövegben, hogy egyszerre több lánnyal találkozgat, és csak büntetni tud, ráadásul amikor Dustin azt énekli: „Itt az ideje, hogy leszokj arról, hogy véded őt”, Selena és csapata a cigizés jelét mutatják táncukban, jelezve ezzel Biebs drogbotrányát.

Sőt, mi több, az egyik táncos beszámolt a Twitteren élményükről: „Egész este táncoltunk. Király volt, főleg mivel valakinek szántuk... aztán kínai kaját rendeltünk.” – Mit gondoltok, tényleg Justinnak íródott a dal?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek