S.o.s
2013. március 13. 18:56
PoseidonXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.24. Hozzászólás: 677 Csatolások: 186 Azonosító: 192186 offline |
Hat az az egesz,hogy szeretnek csinalni magamnak egy youtube csatornat ,de kerik a tel. szamomat!Ezt feltetlenul meg kell adni?? En nem nagyon szeretnem ,tartok ettol!!!
2013. március 13. 19:09
Idézet (PoseidonXD @ 2013.03.13. 18:56)
Hat az az egesz,hogy szeretnek csinalni magamnak egy youtube csatornat ,de kerik a tel. szamomat!Ezt feltetlenul meg kell adni?? En nem nagyon szeretnem ,tartok ettol!!!
Én szerintem nem muszáj megadnod,de nem biztos
Ha regisztrálok valahová akkor más telefonszámot írok
2013. március 13. 19:22
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline |
Ahogy Nessa123 is mondta egyáltalán nem szükséges megadni, ha más elérhetőséged meg van adva, a leghasznosabb az e-mail cím, nekem is van youtubeom és egyetlen elérhetőségem az e-mailem és minden működik rajta.
2013. március 13. 19:27
Idézet (Darkness @ 2013.03.13. 19:22)
Ahogy Nessa123 is mondta egyáltalán nem szükséges megadni, ha más elérhetőséged meg van adva, a leghasznosabb az e-mail cím, nekem is van youtubeom és egyetlen elérhetőségem az e-mailem és minden működik rajta.
Ha belépek a Gmail,Youtube vagy a Blogspot oldalon néha szokta írni,hogy nincs biztonságban az e-mail címem (?!) és kéri a telefonszámomat.Na én ezt átszoktam ugrani,nem akarom,hogy valamit csináljanak a telefonszámommal.Meg a legtöbb oldalon nem muszáj megadni a telefonszámodat
2 felhasználónak tetszik:
Darkness,
Sally Sparrow
2013. március 20. 11:16
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Idézet (Nessa123 @ 2013.03.13. 19:27)
néha szokta írni, hogy nincs biztonságban az e-mail címem (?!)
Ez azért van, mert ha valaki feltöri és megváltoztatja a jelszavad, vissza tudd venni, mert értesítenek egy másik forrásból is, hogy ez és ez történt. De persze nyilván nem kötelező megadni a telefonszámot. Hanem akkor már inkább egy másik e-mail címet.
2013. április 10. 17:10
Idézet (Nessa123 @ 2013.03.13. 19:09)
Én szerintem nem muszáj megadnod,de nem biztos
Az nem feltétlen hasznos. Egyszer megpróbáltam google-ra regisztrálni, beütöttem találomra pár számot, mire végre elfogadta, aztán egyik netes barátom világosított fel, hogy az ellenörző kódot a telószámra küldi, szóval még mindig látni akarom annak az embernek a fejét, akinek elküldettem az aktiváló üzenetet.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.