A nőket már nem érdeklik a kigyúrt pasik
2013. március 14. 22:33
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1466 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline |
tök joo cikk lett
2013. március 14. 22:35
Jenna Ellingtonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.27. Hozzászólás: 361 Csatolások: 82 Azonosító: 174299 offline |
őszintén megvalva nekem pedig a kicsit kigyúrtabb pasik jönnek be!!!
2013. március 14. 22:48
Hát, személy szerint sosem voltam sovány, egészségesnek nem mondanám a mostani állapotot (105-110 kg) , de az esetemben a 95kg teljesen normális volt.
Vannak kondizó ismerőseim, és azért a teherbírásuk nem olyan jó, mint az én natural álló- és teherbíróképességem, ennyit a kondibajnokokról.
Tulajdonképpen sokkal inkább alkati kérdés, mint az izomtömeg kérdése, de azért nem árt, ha formában tartja magát az ember.
De visszatérve a cikkhez. Látok benne értelmet, és megértem azon nőket, akiknek ez a véleményük a muszkli-mikákról, és igen az eszement izmos férfiak vagy azok, akik túlzásba viszik a sportot (nőben is) átmennek "hülye picsába", nem lehet velük semmit sem kezdeni, mert ekkor edzés (napi 7 is akár), ekkor ezt eszek, akkor azt. Meg hólnap nem tudok segíteni, mert ma válazni fogok és nem fogom tudni megmozdítani magam. Nem tudom ezt megérteni, hogy akkor minek, ha fizikai munkát meg nem tudnak végezni vele.
Én például nem azt nézem egy nőn, hogy mekkora a melle, nekem fontos, hogy a szemeiben ott legyen a kedvesség, és az értelem, ahogy alkatilag is inkább azokat nézem, akik egészségesnek tünnek, 45 kg csaj akkor mellekkel, mint a ház, az valahogy taszító.
Vannak kondizó ismerőseim, és azért a teherbírásuk nem olyan jó, mint az én natural álló- és teherbíróképességem, ennyit a kondibajnokokról.
Tulajdonképpen sokkal inkább alkati kérdés, mint az izomtömeg kérdése, de azért nem árt, ha formában tartja magát az ember.
De visszatérve a cikkhez. Látok benne értelmet, és megértem azon nőket, akiknek ez a véleményük a muszkli-mikákról, és igen az eszement izmos férfiak vagy azok, akik túlzásba viszik a sportot (nőben is) átmennek "hülye picsába", nem lehet velük semmit sem kezdeni, mert ekkor edzés (napi 7 is akár), ekkor ezt eszek, akkor azt. Meg hólnap nem tudok segíteni, mert ma válazni fogok és nem fogom tudni megmozdítani magam. Nem tudom ezt megérteni, hogy akkor minek, ha fizikai munkát meg nem tudnak végezni vele.
Én például nem azt nézem egy nőn, hogy mekkora a melle, nekem fontos, hogy a szemeiben ott legyen a kedvesség, és az értelem, ahogy alkatilag is inkább azokat nézem, akik egészségesnek tünnek, 45 kg csaj akkor mellekkel, mint a ház, az valahogy taszító.
2013. március 15. 07:09
Én mindig az átlagos testalkatú pasikat szerettem. A túlságosan kigyúrt izompacsirtákat gusztustalannak találtam mindig is.
2013. március 15. 09:09
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Nem azért, de ha a többség így vélekedik, akkor bizony az átlagos testalkatú pasiknál annál több idegen hölgyvetélytárs van, mondván, nagyon keveseknek jönnek be a kigyúrt izomagyak.
Amúgy nekem sosem tetszettek az izmos pasik, engem taszítanak, mintsem vonzanának. Természetellenesnek, már-már gusztustalannak tartom. Nőknél meg pláne.
Nekem az átlagos testalkatú pasik szimpatikusabbak. És most az átlagos alatt egyaránt értem a vékonyabb, a normál és a mackós alkatot is. Mindegyik "súlycsoportból" vannak nagyon helyes, értelmes palik... Nekem amúgy is a férfi agya és humora az első számú szexepil, szóval lehet valaki csúnyácska, ha jó humora van és intelligens, akkor már oké a dolog.
Amúgy nekem sosem tetszettek az izmos pasik, engem taszítanak, mintsem vonzanának. Természetellenesnek, már-már gusztustalannak tartom. Nőknél meg pláne.
Nekem az átlagos testalkatú pasik szimpatikusabbak. És most az átlagos alatt egyaránt értem a vékonyabb, a normál és a mackós alkatot is. Mindegyik "súlycsoportból" vannak nagyon helyes, értelmes palik... Nekem amúgy is a férfi agya és humora az első számú szexepil, szóval lehet valaki csúnyácska, ha jó humora van és intelligens, akkor már oké a dolog.
2013. március 15. 14:42
bbetti99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.17. Hozzászólás: 72 Csatolások: 14 Azonosító: 177970 offline |
Az ilyen Neil Patrick Harris-es már tökéletes. én nem szeretem, ha ennél pocakosabb, bár nekem (kivétel vagyok.) sokkal fontosabbak a belső értékek. Nyilvánvalóan sokkal könnyebben leállok beszélgetni egy olyan pasival, aki kicsit helyesebb:)
2013. március 15. 15:28
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline |
Én eleve a picit macisabb tipusú hapsikra bukom.Sosem szerettem a totálisan kigyúrt,vagy deszkatipusú pasikat.Az izmok pasik se rosszak,de bizonyos határokon belül.mivel van különbség egy sportoló és egy proteines felfúvadék között.
2013. március 15. 15:30
Nini már a magamfajták véleménye is számít? o.O XD tök király előre a természetes pasikért XD
2013. március 15. 16:53
Klaudia.SnuphfenEll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 546 Csatolások: 55 Azonosító: 195508 offline |
Nekem tök 8 ... Oké valamit én is nézek xD Am jó cikk lett
2013. március 15. 16:54
piciidorciiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.15. Hozzászólás: 51 Csatolások: 1 Azonosító: 197884 offline |
Azért ez túlzás... D
2013. március 15. 17:44
teljesen egyet értek.nekem már nagyon nyálas a kock has,meg az olyan önimádónak néz ki.én nem bánom a fölösleget,söt szeretem a nagy darab pasikat,de nem a kigyurt nagydarabokra gondolok
2013. március 15. 18:19
Hát, ez kicsit nagy kijelentés. Minden lány odavan egy kigyúrt hasért. Nem azt mondom, hogy az ember testépítő legyen, de a szálkásság cuki.
2013. március 15. 18:25
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5540 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline |
Nekem édes mindegy hogy milyen adottságai vannak. De azért ne legyen akkora az izma mint egy ház, de azért ropi vékonyságú se legyen. Valahol én a kettő között vagyok.
2013. március 15. 18:35
A kocka has már túlzás, de ha egy kicsit izmos és nem cérna vékony karjai vannak az már vonzóbb tud lenni. De szerintem az első dolog amit megnézünk egy fiún/férfin az-az arc meg, hogy mennyire ápolt. Az ápoltság tudja az emberek kisugárzását növelni. Jó cikk lett, te az egyik legjobb "cikk író" Courtneyy.
2013. március 15. 19:58
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
Az izomagyak borzasztóak!!
2013. március 15. 20:23
petewright97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 153587 offline |
Én nem tudom.. Én fiú vagyok.. De nyílván egy férfinak erősnek kell lenni! De ha genetikailag nem olyan, akkor mindenféle szerekkel megnövelni az izmait undorító dolog... És hát Barney Stinson sokkal nagyobb király, mint a másik pali a képen, hiába vékonyabb.! A cikk egész ferge msot figyelj! teges! ;D Fergeteges. )
2013. március 15. 20:27
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline |
Én mindig is így voltam vele. Amúgy azon a képen Neil.
2013. március 15. 23:23
Egy férfi nem attól férfi mert mert dagadnak az izmai, stb.Egy embert mindig a viselkedése határozza meg.Legyen az férfi legyen az nő. A külsőségekbeni másság változatosság már csak a különböző izlésnek tudható be. Van aki inkább a külsőségekre utazik csinos izmos férfi test, BMW és egy jó öltöny....Van aki inkább a lelki,személyiségi szépséget részesíti előnyben...ezért van az hogy mindenki megtalálja azt( majdnem mindig) aki hozzá illik.Én is speciel inkább a természetes intelligens hétköznapi nőket részesítem előnyben.A szilikonos szőkített műkörmös buta átlátszo Plaza cicákkal szemben.Leht hogy cvsinosak léehet hogy jól néznek ki(bár ez is relatív) de akkor sem kéne páromnak egy ilyen nő. Sokkalta inkább egy olyan nő aki bár csinos helyes, de nem "műanyag" és mint érzelmileg mint intellektuális téren kiegyensúlyozott és őszinte.
2013. március 16. 12:45
Az igazat megvallva én mindig visszataszítónak tartottam, ha egy pasi nagyon ki van gyúrva és még most is így vagyok vele. Sokkal jobban preferálom azokat, akiken minimális az izomtömeg vagy esetleg egyáltalán nincsenek kigyúrva.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.