Starity

Zombiapokalipszis

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. március 14. 21:01 #1
- törölt felhasználó -    
Tudom, kicsit elvont téma, de ha a misztikus teremtményekről van már topik, erről miért ne legyen? smileeee.gif Gondolom, nem csak én vagyok az egyetlen, akit foglalkoztat(ott) a téma, feltűnt, hogy az internet legalább 32%-a zombilázban ég.

Ki lehet beszélni a kedvenc filmeket, hogy mit tennétek, ha kitörne az apokalipszis: menekülnének, zárkóznátok, harcolnátok? Satöbbi. beer.gif
2013. március 29. 19:04 #2
LaciR
LaciR
♫RL♫

StátuszÁtmentem a vizsgán!
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 978
Csatolások: 58
Azonosító: 192821
én ebben nem igen hiszek
2013. április 03. 13:28 #3
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Heh, ebben nem hinni kell, hanem felkészülni rá. biggrin.gif Hát ha az élőhalottak feltűnnek, akkor hasznát fogom venni a pár filmre és sorozatra fordított időt. laugh.gif Először is kéne valami fegyver, meg valami vagány és praktikus ruházat, aztán oda kell csapódni valami túlélőcsapathoz. biggrin.gif De azért remélem nem fog bekövetkezni. Valószínűbb valami természeti katasztrófa vagy napkitörés vagy ilyesmi.
2014. október 19. 19:29 #4
- törölt felhasználó -    
Elég sok evvel a témával kapcsolatos filmet és sorozatot láttam,de nem igazán tudom,hogyan tudnék vagy tudna az emberiség erre felkészülni. laugh.gif De az,hogy hányféle ember hányféleképpen képzeli el. De biztos,hogy valami hihetetlen macskanő latex cuccba,feregetném magam,és beszereznék pár hiperszuper kést,meg puskát...aztán mehetnék is vadászni wink.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!