Justin Bieber őszintén vallott a pletykákról, amik körülötte keringtek az elmúlt hónapokban. A hosszú, őszinte üzenet pár perc alatt elterjedt a világhálón, és rajongói egytől egyig büszkék az énekesre.
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin Bieber nem megy rehabra
2013. március 15. 12:01
2013. március 15. 12:06
Már előre tudom milyen kommentek lesznek itt egyes emberektől.De nem is számít.Eddig sem csalódtam benne és ezután sem fogok..(legalábbis remélem). Justin még mindig az a srác akit 2009-ben megismertem..és ez boldoggá teszi.Ezzel az ünetettel csak még jobban belefúrta magát a szívembe.
2013. március 15. 12:10
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline |
ciel igazad van, és még milyen szerény is..
2013. március 15. 12:11
19 éves és 12 éves debil tinilányokon kívül, mindeki azt kívánja, hogy takarodjon el. Tényleg sok mindent elért. Értéket nem közvetít, a zenéje finoman fogalmazva.. Szar.
2013. március 15. 12:12
Büszke vagyok Justinra, és örülök neki, hogy legalább ebben az üzenetben megmutatta, hogy milyen is ő igazából !
2013. március 15. 12:14
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Érezni lehet, hogy kicsit beképzelten írta ezt az egészet, de attól még egyetértek vele!
2013. március 15. 12:16
Mese Sztárúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.14. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 197819 offline |
pedig mennie kéne!
2013. március 15. 12:17
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Idézet (matita @ 2013.03.15. 12:12)
Büszke vagyok Justinra, és örülök neki, hogy legalább ebben az üzenetben megmutatta, hogy milyen is ő igazából !
Őhm, beképzelt?
Nem tudom, mit hadovál itt össze vissza a nem létező tehetségéről, meg a kedvességéről, meg minden, de az ilyen leveleiből/megnyilvánulásaiból látszik, hogy milyen ostoba egy gyerkőc. Elmegyógyintézetben a helye!
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Ezen én nem csodálkozom...
Winnie Sweetie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.12. Hozzászólás: 911 Csatolások: 86 Azonosító: 197706 offline |
Idézet
19 éves vagyok, öt vezető albummal. 19 vagyok, és láttam az egész világot. 19 vagyok, és sokkal többet megvalósítottam, mint amiről álmodni mertem. 19 éves vagyok, és ez biztosan félelmetes lehet pár embernek, de ez még tényleg csak a kezdet. Tudom, mekkora tehetségem van, tudom, hogy két lábbal állok a földön. Tudom, ki vagyok, és tudom, hogy ki nem. Az üzenetem az, hogy higgyetek.
Ennél a résznél már szivárványt hánytam
Nekünk is jobb lenne, ha végre eltűnne jó pát évre (vagy inkább örökre). Debütálásától kezdve a férfiasság minden szegletét megtagadja. Ráadásul a firkálmányából ki is derül, hogy erre teljesen büszke. Eladta a lelkét a médiának (illetve az azt követő tinikislányoknak), és ez többet számít annál, hogy 19 évesen sok olyan dolgot tett, ami egy átlag tininek nem adatik meg. Lehet, hogy most menőnek hiszi magát, de majd jó pár év múlva (remélem) rájön, hogy mekkora hülyeséget csinált.
Ráadásul ez a 'Soha ne mondd, hogy soha' rész teljesen nevetséges. Attól még, hogy a tinikislányok a lábai előtt hevernek (amire én az ő helyében nem lennék büszke) nem lesz ilyen mély embertanilag sokat tudó ember. Fogadni mernék, hogy a kiadója találta ki, hogy ez a mottó az övé legyen, így elrejtik az igazságot Bieber igazi énjéről, aki egy igazán buta emberi lény valójában.
Rekka2Mrs.Styles♥xx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 1492 Csatolások: 43 Azonosító: 179702 offline |
"Tudom, mekkora tehetségem van" - nem mondom, hogy tehetségtelen, de azért ez nagyképűség! Egyébként valamennyiben igaza van, és bár nem szép dolog belekeverni Lindsay-t, de ez is igaz, sajnos... :/
2013. március 15. 12:18
mirakarasvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.05. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 148706 offline |
"Őszintén nem érdekel, hogy hiszel-e bennem vagy sem, mert én hiszek magamban, és nézd csak meg, meddig is jutottam el"
Komolyan úgy beszél magáról ,mint egy isten.Mindenesetre én nem hiszek benned,sajnálom.
Komolyan úgy beszél magáról ,mint egy isten.Mindenesetre én nem hiszek benned,sajnálom.
1 felhasználónak tetszik:
Lucky5
2013. március 15. 12:21
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 773 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline |
ÓRIÁSIAN BÜSZKE VAGYOK HOGY JUSTIN EZT MIND EL MONDTA NEKÜNK ÉN HISZEK BENNE ÉS A ZENÉJÉBE ÉS NAGYON MEG ÉRDEMLI A SOK KEMÉNY EL JUTOTT IDE HISZEN NAGYON SOKAT KÜZDÖTT HOGY OTT LEHESSEN AHOL MOST LENI KELL ÖRÖKÉ BELIEVERS
1 felhasználónak tetszik:
florecita97
2013. március 15. 12:32
Csak nekem tűnt fel, hogy "enyhén" fényesíti magát? Én nem szeretem Őt... És a Lindsay Lohanes példánál nem az adónyilatkozatokra gondoltunk, hanem, hogy lassan Ő is ilyen lesz. Pl.: bulizik, piál, füvezik.... Annyira nem szeretem Őt... Bocsi rajongók, de ez van Ez a véleményem
2013. március 15. 12:33
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline |
Ebből megint csak annyit lehet leszűrni, hogy igencsak el van szállva magától. Nincs semmi önkritikája, egyáltalán nem látja magát reálisan szerintem. A tehetségével kapcsolatban legalábbis eléggé el van tévedve. A "soha ne mondd, hogy soha" meg "higgy magadban" szintű közhelyekre meg már tényleg nem lehet mit mondani.
2 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney,
Lucky5
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.