A The Perks of Being a Wallflower sztárja 16 másik résztvevővel csatlakozik egy expedícióhoz, hogy felhívja az emberek figyelmét a klímaváltozásra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Az Északi-sarkra utazik Ezra Miller
2013. március 15. 18:32
2013. március 15. 18:49
Greenpeace ♥ Nagyon örülök hogy vannak még ilyen emberek !
2013. március 15. 19:02
Ez igazán nagyszerű. Eddig is igazán szimpatikus volt nekem, de most még jobban kedvelem.
2013. március 15. 19:37
|
|
ercsi2000|Undead Army| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 1741 Csatolások: 50 Azonosító: 135409 offline
|
Oké, rendes tőle, meg minden, de én az ilyen 'akciókat' már abszolút feleslegesnek tartom.
Soha a büdös életbe nem fog a Föld minden lakója összefogni, hogy megállítsuk ezt az egészet, szóval hiába a kemény munka, ha egyszer semmi értelme...
Soha a büdös életbe nem fog a Föld minden lakója összefogni, hogy megállítsuk ezt az egészet, szóval hiába a kemény munka, ha egyszer semmi értelme...
2013. március 15. 19:45
|
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline
|
Wow! Ennek hihetetlenül örülök, ha tehetném én is mennék ilyen helyekre, de amíg kiskorú vagyok illetve gimibe járok nem engedhetem meg ezt magamnak. Na de eljön az az idő is, amikor nekem is lesz lehetőségem valamit tenni.
2013. március 15. 19:56
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Ez jó kis akció
2013. március 15. 20:01
|
|
PoseidonXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.24. Hozzászólás: 677 Csatolások: 186 Azonosító: 192186 offline
|
Jol teszi!!!Nagyon jo kiss akcio !! Tenyleg:D
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: