A kanadai szupersztár számára betelt a pohár, és egy hosszú szövegben leírta a médiára vonatkozó panaszait Instagramon – az utolsó mondatba belekeverve Lindsay Lohant is, akiről nem egy szép dolgot fogalmazott meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin Bieber bocsánatot kért Lindsay Lohantől
2013. március 17. 13:34
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Én Justin Bieber helyében meg se szólalnék. Kinek képzeli magát ez a kis semmirekellő, hogy pattog itt, mint valaki. Először majd nézze meg, hogy miket követett el és azután pampogjon arról az embereknek, hogy kicsoda ő. Komolyan, ha az emberek nem folyatnák a csapból, akkor a világ 70%-a azt se tudná ki az a Justin Bieber. Az igazat megvallva most se mond nekem túl sokat a neve... Szerintem a magabiztosságát és az egoját egy kicsit le kéne csökkentenie és többet kellen befektetnie az emberségébe.
1 felhasználónak tetszik:
annp
2013. március 17. 13:36
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Idézet (xBlondie @ 2013.03.17. 13:33)
Be tudnád linkelni, légyszi? Basszus, pedig annyira figyelmesen végignéztem a cikkeket, reméltem, hogy nem írok feleslegesen repostot...:/
Tessék xBlondie, csak más a címe. http://starity.hu/magazin/36077-justin-bieber-nem-megy-rehabra/ Amúgy nem csoda, hogy véletlen repostoltál, hiszen a címe alapján nem is lehetett rájönni, hogy ez ugyanarról szól.
2013. március 17. 13:37
Egyre lejjebb süllyed ez a gyerek.Mit képzel magáról,hogy ő az isten?Nagyon nagynak képzeli magát."A szüleim igen is büszkék rám".Nos ha a szülei büszkék rá,akkor vagy vakok,vagy süketek... Elképesztő,hogy mennyire beképzelt és öntelt ez a gyerek.Szegény Lindsay-t is belekeveri a mocskos dolgaiba. Lindsay sokkal többet tett le az asztalra,mint Bíbörke.
2013. március 17. 13:39
xBlondiefashionista |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.11.14. Hozzászólás: 2713 Csatolások: 14045 Azonosító: 112254 offline |
Idézet (Kazuo @ 2013.03.17. 13:36)
Tessék xBlondie, csak más a címe. http://starity.hu/magazin/36077-justin-bieber-nem-megy-rehabra/ Amúgy nem csoda, hogy véletlen repostoltál, hiszen a címe alapján nem is lehetett rájönni, hogy ez ugyanarról szól.
Köszi szépen! Valóban butaság volt csak Lindsay cikkjeit végignézni, a Justinról szólókat is el kellett volna olvasnom. Most kicsit javítottam a cikken, és így más lett az egész témája. Remélem nem lesz gond ebből... Legközelebb jobban odafigyelek.
2013. március 17. 13:44
„Justin is ember, tévedhet”. Persze, hogy tévedhet... De attól, hogy nem bírja a kritikát, nem kell belekavarnia az amúgy is nagy sz*rban lévő Lindsay-t. De pozitívum, hogy bocsánatot kért.
2013. március 17. 13:45
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline |
Előbb kellett volna gondolkoznia, azután írnia!
2013. március 17. 13:49
SZ.Nikolettúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.12. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 197676 offline |
Sajnálom Justint mert mindig valami botrányvan körülötte ! Remélem lassan helyre jönn minden !
2013. március 17. 13:53
Igen,ügyes mentés volt!Viszont valóban egy pozitívum,hogy bocsánatot kért!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.