Selena Gomez ismét kicikizte Biebert
2013. március 19. 18:46
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline |
bubblegum.. ÉN IS AKAROM LÁTNI :D:D
2013. március 19. 18:46
Hát Selena már abbahagyhatná azért.. De Justin megérdemli! Azért ez már mégiscsak sok!
2013. március 19. 18:49
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline |
És ezzel mi olyat mondott? -.-'
szerintem meg azt fejezhetnék be hogy minden mondatáról cikket írnak. ha nem az lenne a cím hogy "kicikizte" senki nem figyelne föl erre a mondatra. ha ez nektek kicikizés akkor gratulálok (Y)
szerintem meg azt fejezhetnék be hogy minden mondatáról cikket írnak. ha nem az lenne a cím hogy "kicikizte" senki nem figyelne föl erre a mondatra. ha ez nektek kicikizés akkor gratulálok (Y)
2013. március 19. 19:01
vivi002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 158826 offline |
Istenem szegény justin. Jólvan selena lehet ,hogy mérges a szakításuk miatt meg minden, DE ő mondja, hogy Justin nem érett komolyan?? justin nem irt róla dalt. Selena pedig írt is, aztán egy táncban kicikizte Justin pedig csendesen továbblépett. Na ki is a gyerekes? Selena aki kicikizi, ronda dalokat és gúnyolódó táncokat ír exbarátjáról Vagy Justin aki csendesen továbblépett??!!!!!!!!
2013. március 19. 19:17
Utálom Biebert! Sellyit viszont imádom, és kiállok mellette. Megérdemli Bieber. De remélem nem szokik rá erre Sel!
2013. március 19. 19:19
AmyTurnervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 165135 offline |
Idézet (vivi002 @ 2013.03.19. 19:01)
Istenem szegény justin. Jólvan selena lehet ,hogy mérges a szakításuk miatt meg minden, DE ő mondja, hogy Justin nem érett komolyan?? justin nem irt róla dalt. Selena pedig írt is, aztán egy táncban kicikizte Justin pedig csendesen továbblépett. Na ki is a gyerekes? Selena aki kicikizi, ronda dalokat és gúnyolódó táncokat ír exbarátjáról Vagy Justin aki csendesen továbblépett??!!
Azért azt, hogy Bieber csendesen továbblépett, nem mondanám. A csendben megőrült kifejezés jobban illik rá: késik a koncertről, nem bír felöltözni, balhézik a szórakozóhelyeken, drogozik, gázmaszkban rohangál... Aztán meg mentegeti magát. Ez neked érettség? Nem csoda, hogy több híres ember is szólt neki, hogy vegyen vissza.
Ez a hatalmas "kicikizés" meg Selena alatt is vágja a fát. A videóval bebizonyította, hogy nem képes normálisan továbblépni, a megjegyzéseivel meg rákontrázik. Viszont elegem van abból, hogy lépten-nyomon ez a két idióta bámul vissza, ráadásul naponta többször is -.-"
2013. március 19. 19:23
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1466 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline |
nagyon szeretem selt de abbahagyhatná már ezt
2013. március 19. 19:24
adriennadriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 132243 offline |
Háát,én imdom Selenát ,Justint viszont utálom,de be kell hogy lássam ez már Selenától is gyerekes.
2013. március 19. 19:25
Te Úristen, erre én már nem tudok mit mondani.
Most már nem hiszem el, hogy még mindig ezen kell csámcsogni. Kezdjük ott, hogy a média mindent (természetesen) felfúj, ez elkerülhetetlen. A második, hogy Selena nem tud leállni ezzel a szörnyen gyerekes viselkedéssel. Mert azon még mosolyognék egyet, ha egyszer elsütne egy gúnyos viccet, de ez már túllő mindenen. Mit akar ezzel elérni? Hogy majd mindenki rátámadjon Bieberre, vagy esetleg azt, hogy - megint - mindenki vele meg a hülyeségeivel foglalkozzon? És nehogy azt merje nekem valaki írni, hogy "jajj, ez csak egy vicc volt". Mert ez már nem vicc - vagyis az, de nem pozitív értelemben. Ez már unalmas, úgyhogy valaki nyugtatózza le Selenát, mert senki se kíváncsi a pattogásaira. Vagyis biztos van olyan, de a többség szerintem nem..
Most már nem hiszem el, hogy még mindig ezen kell csámcsogni. Kezdjük ott, hogy a média mindent (természetesen) felfúj, ez elkerülhetetlen. A második, hogy Selena nem tud leállni ezzel a szörnyen gyerekes viselkedéssel. Mert azon még mosolyognék egyet, ha egyszer elsütne egy gúnyos viccet, de ez már túllő mindenen. Mit akar ezzel elérni? Hogy majd mindenki rátámadjon Bieberre, vagy esetleg azt, hogy - megint - mindenki vele meg a hülyeségeivel foglalkozzon? És nehogy azt merje nekem valaki írni, hogy "jajj, ez csak egy vicc volt". Mert ez már nem vicc - vagyis az, de nem pozitív értelemben. Ez már unalmas, úgyhogy valaki nyugtatózza le Selenát, mert senki se kíváncsi a pattogásaira. Vagyis biztos van olyan, de a többség szerintem nem..
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2013. március 19. 19:26
zottyovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.26. Hozzászólás: 198 Csatolások: 1 Azonosító: 167935 offline |
Mit tudjunk csinalni ha mar nem szerette Biebert akkor ejsze szenvedjen melette vagy lepjen tovabb es legyen boldog ami meg a cikizest illeti szerintem a bulvar sajto csak kavar.
2013. március 19. 19:40
ha szakítottak akkor minek akarja lejáratni?ez nem éppen szép dolog főleg nem egy ilyen csajtól.De mikor még justin kurta megfele akkor nem volt vele gondja :DDD
2013. március 19. 19:45
fannika6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 327 Csatolások: 0 Azonosító: 184299 offline |
jaj komolyan de szánalmas egy nőszemélye -.-"
mi a francnak rúg bele még egyet?! ha ő ettől érzi jól magát csak tessék,de nem Justint hanem saját magát járatja le -.-" szakítottak kész vége mit kell erről még dumálni! olyan egy állszent liba....nem kérek komikat a hozzászólásomhoz de ha estleg mégis akkor egy vállrándítással továbbmegyek....amugy meg addig jó volt Justin amig pénzzel tömte selenát undorító amit művel
szeretlek Justin
mi a francnak rúg bele még egyet?! ha ő ettől érzi jól magát csak tessék,de nem Justint hanem saját magát járatja le -.-" szakítottak kész vége mit kell erről még dumálni! olyan egy állszent liba....nem kérek komikat a hozzászólásomhoz de ha estleg mégis akkor egy vállrándítással továbbmegyek....amugy meg addig jó volt Justin amig pénzzel tömte selenát undorító amit művel
szeretlek Justin
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2013. március 19. 19:58
Jenna Ellingtonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.27. Hozzászólás: 361 Csatolások: 82 Azonosító: 174299 offline |
így jártál Bieber!!
2013. március 19. 20:02
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Hát Bieber, neked most minden összejön. :')
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.