A Republic dalait száműzték a temetésről, ahol több ezer ember tette tiszteletét tegnap délután.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tegnap búcsúztak Cipőtől
2013. március 23. 15:44
2013. március 23. 15:49
Nyugodjon Békében Hiányozni fog, nagyon szerettük és szeretni fogjuk, most, hogy egy újabb nagyszerű embert vesztettünk el.
2013. március 23. 15:49
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Nyugodjon végleg örökké békében! Nagyon sajnálom az édesanyját, nem lehet könnyű a saját gyermekedet eltemetni.
2013. március 23. 15:58
Bochi és Andi nagyon közvetlen viszonyban, és jó barátságban voltak Cipővel... Egyébként megint sírtam, ahogy láttam a tévében. Iszonyatosan sokat veszített ezzel az egész magyar zene... Akik azt állítják, Magyarországon nincs jó énekes, előadó... de... van... Cipő egy volt közülük, a Republiccal együtt, ami már sosem lesz olyan, mint ezelőtt... Nagyon fog hiányozni nekünk... :'( Nem tudom egyelőre azt sem feldolgozni, hogy már nem láthatom élőben, a színpadon...
2013. március 23. 16:17
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5018 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline |
őszinte részvétem
2013. március 23. 16:26
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline |
Mivel Cipő kiskorom óta nagy kedvencem , így egyértelmű volt, hogy elmegyek a temetésére. Nagyon szép temetés volt , és tényleg rengetegen voltak, amit drága Cipő meg is érdemelt,de annyira szomorú voltam, én ezt még mindig nem tudom feldolgozni.
Csak sírtam, és sírtam.. Annyira hiányzik
Igaz sokszor mondtam már, de még egyszer leírom, soha nem felejtem el Cipőt, és örökké élni fog a szívemben
Csak sírtam, és sírtam.. Annyira hiányzik
Igaz sokszor mondtam már, de még egyszer leírom, soha nem felejtem el Cipőt, és örökké élni fog a szívemben
2 felhasználónak tetszik:
Pöttömke,
Im a SlaveForBritney
Kapcsolódó sztárok
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Sokan nem alszanak jól azóta, hogy Diddy börtönben van.
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
Egykor nagyon közel álltak egymáshoz.
Andrew Garfield lemondott az apává válásról
Andrew Garfield lemondott az apává válásról
Túl öregnek érzi magát a színész.
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Szentül hiszik, hogy a kollégának benne volt a keze a dologban.
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Kemény kritika érte a hírességet.
Merész fellépőruháit kritizálták, Sabrina Carpenternek elege lett: "Ne gyere el a koncertemre"
Merész fellépőruháit kritizálták, Sabrina Carpenternek elege lett: "Ne gyere el a koncertemre"
Az énekesnőnek elege lett.