Megjelent a Little Mix és Missy Elliott közös dala
2013. március 30. 10:50
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline |
Nagyon nagyon imádom ezt a 4 lányt. Igazából sohasem értettem hogy miért mondják rájuk, hogy semmi egyediség nincs bennük, szerintem igen is van. De az azért nagyon tetszik, hogy van aki ezzel együtt 3-4 számot ismer tőlük, de itt pattog. A csitri fogalmával pedig tisztában kéne lenni.
A dal eléggé fülbemászó, sokkal jobban tetszik hogy benne van Missy is. Nem ez a kedvencem az albumról - a Turn Your Face fogott meg nagyon nagyon. a Goin Nowhere is nagyon jó, pláne amikor acoustic verzióban éneklik. A CYL, DNA és Wings az, amihez már videó is van, azok is nagyon nagy kedvenceim. Egyik kedvenc albumom a DNA, nem tudom abbahagyni a hallgatását. Nemrég volt a DNA turnéjuk is, és annyira jó volt visszanézni a koncertjeiket. Látszik rajtuk, hogy szívvel lélekkel beleadnak mindent, és az egyre nagyobb sikereik ellenére is két lábbal állnak a földön. A How Ya Doin meg egyszerűen fülbemászó, van amikor napokig csak azt hallgattam. Kezdem túlságosan is megszeretni a Little Mix-et. Remélem hogy még nagyobb sikereik lesznek, mert eszméletlen milyen hangjuk van, és a mixerekkel is nagyon követlenek, aranyosak. Szurkolok nekik.
A dal eléggé fülbemászó, sokkal jobban tetszik hogy benne van Missy is. Nem ez a kedvencem az albumról - a Turn Your Face fogott meg nagyon nagyon. a Goin Nowhere is nagyon jó, pláne amikor acoustic verzióban éneklik. A CYL, DNA és Wings az, amihez már videó is van, azok is nagyon nagy kedvenceim. Egyik kedvenc albumom a DNA, nem tudom abbahagyni a hallgatását. Nemrég volt a DNA turnéjuk is, és annyira jó volt visszanézni a koncertjeiket. Látszik rajtuk, hogy szívvel lélekkel beleadnak mindent, és az egyre nagyobb sikereik ellenére is két lábbal állnak a földön. A How Ya Doin meg egyszerűen fülbemászó, van amikor napokig csak azt hallgattam. Kezdem túlságosan is megszeretni a Little Mix-et. Remélem hogy még nagyobb sikereik lesznek, mert eszméletlen milyen hangjuk van, és a mixerekkel is nagyon követlenek, aranyosak. Szurkolok nekik.
2013. március 30. 12:04
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
Nem tetszik, jobbra számítottam o_o
2013. március 30. 12:31
Szandi2002visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 398 Csatolások: 56 Azonosító: 162484 offline |
Nekem ez most nem jött be...
2013. március 30. 16:25
mrs.Chocarroúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 198986 offline |
Nekem nagyon tetszik
2013. március 30. 16:46
boginiki1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.11. Hozzászólás: 203 Csatolások: 0 Azonosító: 195844 offline |
imádom! szerintem nagyon jó és azok akik még nem hallották a teljes albumot azok előbb hallgassák meg és utána írjanak véleményt.
nekem a kedvencem a turn your face.
és ez a dal valami nagyoon jó *-*
nekem a kedvencem a turn your face.
és ez a dal valami nagyoon jó *-*
2013. március 30. 17:54
Szandi2002visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 398 Csatolások: 56 Azonosító: 162484 offline |
Nagyon jó szám
2013. március 31. 18:36
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline |
Akárhányszor visszaolvasok a kommenteken elfog a röhögőgörcs amikor valaki csitrinek nevezi őket.
2013. július 04. 11:28
one direction 13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.30. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 204888 offline |
Imádom ezt a számot
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.