Bonnie Tyler: „Népszerűbb vagyok, mint a One Direction”
2013. március 31. 17:14
aranyalmavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.15. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 167233 offline |
Van ilyen vélemény és olyan is! Én személy szerint nem ismerem Bonnie tylert! Oké lehet véleménye de nem így! Híresebb? Attól függ hogyan nézi: ország, emberek létszáma? Nem izgat különösebben.
2013. március 31. 17:15
Wercsikee |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 768 Csatolások: 10 Azonosító: 138428 offline |
sajnos en nem ismerem Bonnie Tylert de szerintem azert mert tul fiatal vagyok (lehet h par szamat felismernem, nemtudom)..de nehezen hiszem el hogy a One Direction nepszerubb lenne nala. az kulonbseg h ki hiresebb a media vilagaban.. vagyh ki kapott tobb (tini) dijat.. vagyh kinek van tobb sikitozo (lany) rajongoja... az 1d akkor is csak egy tucatzene gyartmany marad ,,cukiarcú" fiukkal.. akik par ev mulva elfognak tunni a kodben.. ui: eleg szomoru hogy nehanyan nevetseges dolgokbol itelik meg a nepszeruseg fogalmat (itt olyanra gondolok h x faktor.. parna matrica.. stb)
2013. március 31. 17:16
Ezen jó,szakadok mint állat Szerintem meg inkább öregebb mint híresebb
2013. március 31. 17:17
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
Még soha nem hallottam róla sőt azt se tudtam, hogy ezt a számot ő énekli.
2013. március 31. 17:18
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline |
Idézet (Mrs.Malik00 @ 2013.03.31. 17:13)
Öhhm ki ez a Bonnie? Már nem azért de...Nagyon nem híresebb!A legtöbb tini lány,és kislányok is rajonganak az 1D-ért.Imádom őket!Jók a zenéik,tehetségesek és helyesek :$
Kimondtad a lényeget: tinik és kislányok rajonganak a 1D-ért, de a világ nem csak belőlük áll ám! Hanem azokból is, akik túljutottak a rossz zenei ízlésű korszakukon, (igen, mindenkinek vannak ciki kedvencei régről, én mesélhetnék... ) és már tudják mi a jó zene.
2013. március 31. 17:19
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12524 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (Lora-girl @ 2013.03.31. 16:57)
Majd ha a fiúk is évtizedekig lesznek ezen a pályán, ők is elérhetnek ekkora sikert, hiszen IMÁDJUK őket és ESZMÉLETLENÜL TEHETSÉGESEK!!!
Valószínűleg eszméletlenül tényleg tehetségesek, mert addig is kussban vannak, amíg eszméletlenek ...
10 felhasználónak tetszik:
Beckie,
Im a SlaveForBritney,
itsjustme,
Törpemókus,
Pöttömke,
MadHatter,
dijansalihu,
Beyla,
Misao,
Lucky5
2013. március 31. 17:20
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
Idézet (Mrs.Malik00 @ 2013.03.31. 17:13)
Öhhm ki ez a Bonnie? Már nem azért de...Nagyon nem híresebb!A legtöbb tini lány,és kislányok is rajonganak az 1D-ért.Imádom őket!Jók a zenéik,tehetségesek és helyesek :$
okos vagy drágaságom. megmondtad a lényeget. a kislányok rajonganak, akik manipulálhatók, akik képtelenek a dolgok mögé látni, akik mindent megtesznek azért, hogy közkedveltebbek legyenek, és nem érdeklik, mekkora szar az, amit istenítenek, csak hogy minél többen szeressék, és ezért több sablonbarátságot tudhassanak magukénak, miközben álmodozhatnak arról, hogy ki melyik kis... milyen szép szót lehet ezekre mondani...? hm, fiúcskának is lenne a felesége.
igen, ez nyilvánvalóan mutatja, hogy a "művészetükért" szereti őket az összes vandájreksön fanocska, hiszen olyan kifejezhetetlenül tökéletesek, akikre minden "zenésztársuk" csak felnéz, és mindenki őket akarja.
hogy én mennyire rühellek ilyen veszekedésekbe belecsöppenni... de amit csináltok, azt már nem lehet szó nélkül hagyni...
2013. március 31. 17:22
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Akik nem ismerik Bonnie-t, azoknak elárulnék egy nagy titkot. Eredetileg Ő énekli azt a dalt amit a Shrek 2. végén a jó tündér énekel.
A Shrek 2.-ben
Bonnie klipje a Holding out for a hero című dalhoz
Dereng már?
A Shrek 2.-ben
Bonnie klipje a Holding out for a hero című dalhoz
Dereng már?
2013. március 31. 17:27
Ez azért kicsit merész kijelentés volt.Persze elismerem,Bonnie tehetséges,de nem kéne leszólni másokat.
2013. március 31. 17:33
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Szerintem Bonnie jóval híresebb és tehetségesebb a One Directionnél. A hangja erős, és nem olyan nyeszlett, mint a mai tinisztárocskák 90%-ának. Örülök, hogy Ő megy a britektől a Dalfesztiválra, bár mondjuk nekem tavaly sem volt csalódás Engelbert, szegény, éppen hogy megelőztük a Compacttal.
A tinilyánykák meg nem tudom, mit nyavalyognak. Egyszóval én megörültem, amikor ezt el tudta magáról mondani. Jó, nincsen semmi bajom az 1D-vel, de az tény, hogy Bonnie jóval többet lerakott már az asztalra, amit ők valaha is fognak.
Komolyan, így váltakoznak a kommentek: valamelyik direksöner ír egy szemrehányó mondatot, az egymást követő 10 hozzászólás őt ostromolja. Megint valamelyik nagyokos ír valamit, aztán újabb 10 rizsa, hogy fel kéne nőni, meg a 10 éveddel húzz a francba. Nem hiszem el, hogy valaki csak egy nyamvadt hozzászóláson húzza fel magát, és azonnal késztetést érez, hogy válaszoljon rá. Én nagy ívben letojom az összes olyat, aki kritizálja Bonnie-t, mert még egy választ sem érdemel az, aki lenéz egy ilyen őstehetséget.
A tinilyánykák meg nem tudom, mit nyavalyognak. Egyszóval én megörültem, amikor ezt el tudta magáról mondani. Jó, nincsen semmi bajom az 1D-vel, de az tény, hogy Bonnie jóval többet lerakott már az asztalra, amit ők valaha is fognak.
Komolyan, így váltakoznak a kommentek: valamelyik direksöner ír egy szemrehányó mondatot, az egymást követő 10 hozzászólás őt ostromolja. Megint valamelyik nagyokos ír valamit, aztán újabb 10 rizsa, hogy fel kéne nőni, meg a 10 éveddel húzz a francba. Nem hiszem el, hogy valaki csak egy nyamvadt hozzászóláson húzza fel magát, és azonnal késztetést érez, hogy válaszoljon rá. Én nagy ívben letojom az összes olyat, aki kritizálja Bonnie-t, mert még egy választ sem érdemel az, aki lenéz egy ilyen őstehetséget.
2013. március 31. 17:33
bazsi888visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.24. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 128015 offline |
2 dolog amit nem vesz figyelembe egy kommentelő sem:
1: BONNIE TYLER nem szólta le a 1D-t, csak kijelentette, hogy ismertebb.
2: Ez nem fiatal-öreg kérdése! A BBC miért nem az 1D-t küldi az Eurovízióra?
Az 1D az X faktort nyerte meg, Bonnie Tyler meg a Yamaha dalversenyt Tokióban, ahonnan a világ minden tájáról mentek énekesek, még magyarok is. Azt a műsort több százmillióan látták, a brit X faktort meg csak néhány millióan (talán)
Ha Bonnie Tyler nem lenne tehetséges, már nem lenne a könnyűzene-iparban. A cikk végén olvashatok a számadatok. Majd ha az 1D elad 100 millió lemezt, akkor visszatérhetünk erre a kérdésre
De jó látni ahogy a sok 1D fan megpukkad
1: BONNIE TYLER nem szólta le a 1D-t, csak kijelentette, hogy ismertebb.
2: Ez nem fiatal-öreg kérdése! A BBC miért nem az 1D-t küldi az Eurovízióra?
Az 1D az X faktort nyerte meg, Bonnie Tyler meg a Yamaha dalversenyt Tokióban, ahonnan a világ minden tájáról mentek énekesek, még magyarok is. Azt a műsort több százmillióan látták, a brit X faktort meg csak néhány millióan (talán)
Ha Bonnie Tyler nem lenne tehetséges, már nem lenne a könnyűzene-iparban. A cikk végén olvashatok a számadatok. Majd ha az 1D elad 100 millió lemezt, akkor visszatérhetünk erre a kérdésre
De jó látni ahogy a sok 1D fan megpukkad
2013. március 31. 17:36
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Elképesztő, hogy egyes emberek mennyire büszkék a zenei műveletlenségükre...
Kedves One Direction-rajongók, azok, akik számára csak ez az öt srác létezik!
Nem szégyen más énekeseket és bandákat is hallgatni néha, mert ezzel csak a ti látókörötök lesz szélesebb és nem tűntök majd olyan ostobának, amikor valahol a zene kerül szóba. Attól, hogy másokat is meghallgattok, még nem lesztek kevésbé szuperrajongók.
Nektek most csak a 1D létezik, nektek ők a szupersztárok, de tudjátok, előttük is volt zene - sőt, előttük volt A Zene!
Bonnie Tyler egy igazi sztár, hatalmas sikerek és eredmények állnak mögötte - ha nem ismeritek, oké. Én sem ismerek mindenkit, aki a zeneiparban van. Ha viszont erre büszkék vagytok és ráadásul még gúnyolódtok is rajta, az a ti értelmi szinteteket minősíti.
Felsoroljátok a 1D érdemeit. Szép, de ezt már mások is elérték előttük. Hallottatok már a Beatles-ről? A Rolling Stone-ról? A Queen-ről? Az A-háról? A Backstreet Boys-ról? És még sorolhatnám... a saját idejükben őket is hasonló hisztéria vette körül, csak nektek erről fogalmatok sincs, mert titeket semmi és senki nem érdekel, csak ez az öt srác, és mert akkor talán még a szüleitek sem voltak a világon.
Majd nézzük meg, hol lesznek a ti kedvenceitek 5, 10, 15 év múlva, oké? És ha még mindig ilyen sikeresek lesznek, akkor beszéljetek róluk úgy, mint a világ kilencedik csodájáról.
Kedves One Direction-rajongók, azok, akik számára csak ez az öt srác létezik!
Nem szégyen más énekeseket és bandákat is hallgatni néha, mert ezzel csak a ti látókörötök lesz szélesebb és nem tűntök majd olyan ostobának, amikor valahol a zene kerül szóba. Attól, hogy másokat is meghallgattok, még nem lesztek kevésbé szuperrajongók.
Nektek most csak a 1D létezik, nektek ők a szupersztárok, de tudjátok, előttük is volt zene - sőt, előttük volt A Zene!
Bonnie Tyler egy igazi sztár, hatalmas sikerek és eredmények állnak mögötte - ha nem ismeritek, oké. Én sem ismerek mindenkit, aki a zeneiparban van. Ha viszont erre büszkék vagytok és ráadásul még gúnyolódtok is rajta, az a ti értelmi szinteteket minősíti.
Felsoroljátok a 1D érdemeit. Szép, de ezt már mások is elérték előttük. Hallottatok már a Beatles-ről? A Rolling Stone-ról? A Queen-ről? Az A-háról? A Backstreet Boys-ról? És még sorolhatnám... a saját idejükben őket is hasonló hisztéria vette körül, csak nektek erről fogalmatok sincs, mert titeket semmi és senki nem érdekel, csak ez az öt srác, és mert akkor talán még a szüleitek sem voltak a világon.
Majd nézzük meg, hol lesznek a ti kedvenceitek 5, 10, 15 év múlva, oké? És ha még mindig ilyen sikeresek lesznek, akkor beszéljetek róluk úgy, mint a világ kilencedik csodájáról.
10 felhasználónak tetszik:
itsjustme,
Pöttömke,
Beckie,
Im a SlaveForBritney,
Glamster,
MadHatter,
dijansalihu,
Beyla,
Misao,
Lucky5
2013. március 31. 17:40
Először is: Harry ÉS A HAVERJAI??? na húzzanak a 'tudjukhova' helyre-.-" szánalmas 'tudjukmik' -.-" -.-"
másodszor.: híresebb??? ha megakartak nevettetni, hát sikerült életemben nem hallottam róla...-.-" szánalom...
harmadszor: /az utolsó bekezdés/ 40 évnyi zenei háttér?? hiszen mivel ÖREG az 1D-s fiúk 19-21évesek, jó, hogy nem áll mögöttük 40 év...
és az összes többi, ami az utolsóban van.. -> HAHÓ!!! MÉG ALIG ISMERTEK 2 ÉVE!!!!! -.-" már, hogy lenne 800000 album, meg slágerzene, meg f*som tudja mi mögöttük???? -.-" -.-"
AZ ÍRÓ IS NAGYON 'TUDJUKMI', ÉS LÁTSZIK, HOGY EGY ILYEN KIS CSITRI FAN... SZÉP COLT, KEDVES, LEBUKTÁL.... -.-" -.-"
puszi :*
másodszor.: híresebb??? ha megakartak nevettetni, hát sikerült életemben nem hallottam róla...-.-" szánalom...
harmadszor: /az utolsó bekezdés/ 40 évnyi zenei háttér?? hiszen mivel ÖREG az 1D-s fiúk 19-21évesek, jó, hogy nem áll mögöttük 40 év...
és az összes többi, ami az utolsóban van.. -> HAHÓ!!! MÉG ALIG ISMERTEK 2 ÉVE!!!!! -.-" már, hogy lenne 800000 album, meg slágerzene, meg f*som tudja mi mögöttük???? -.-" -.-"
AZ ÍRÓ IS NAGYON 'TUDJUKMI', ÉS LÁTSZIK, HOGY EGY ILYEN KIS CSITRI FAN... SZÉP COLT, KEDVES, LEBUKTÁL.... -.-" -.-"
2013. március 31. 17:48
csak szeretné ha hiresebb lenne mint a One Direction
2013. március 31. 17:48
ja, és még annyit kedveskék, hogy:
NÉZZÉTEK MEG A "KAPCSOLÓDÓ SZTÁROKNÁL" hogy Harry hanyadik és bonnie..
SZÓVAL, SZÓVAL.. bonnie rajongók ez az igazság
NÉZZÉTEK MEG A "KAPCSOLÓDÓ SZTÁROKNÁL" hogy Harry hanyadik és bonnie..
SZÓVAL, SZÓVAL.. bonnie rajongók ez az igazság
2013. március 31. 17:49
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Idézet (Diirectioner1D @ 2013.03.31. 17:40)
AZ ÍRÓ IS NAGYON 'TUDJUKMI', ÉS LÁTSZIK, HOGY EGY ILYEN KIS CSITRI FAN... SZÉP COLT, KEDVES, LEBUKTÁL.. -.-" -.-"
Kérlek... Mi lenne, ha megtanulnál helyesen írni, és azt is hogy NEM FEJELÜNK RÁ A CAPS LOCKRA írás közben? Egyébként a cikk íróját miért bántod? Szép, igényes cikket hozott össze, és nagy kedvence Bonnie. Jó hogy róla ír, és nem Selenáról vagy Bieberről. Én inkább tisztelem bazsi888-at, amiért egy olyan nagyszerű énekesnőért rajong, mint Bonnie. Nagyon dícséretes, és persze príma ízlésre vall.
12 felhasználónak tetszik:
itsjustme,
Im a SlaveForBritney,
Jolie_77,
Törpemókus,
Beckie,
Glamster,
riri17,
MadHatter,
dijansalihu,
Beyla,
Lucky5,
_ToTo_
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.