Hát ő már sokkal régebb óta van a zeneiparban, és ehhez elismerésem hisz 40 év nem kevés, és még mindig nagyon jó. A One Direction csak 3 éve, habár ezalatt az idő alatt is nagy sikert értek el, és az is azért nagyon jó, és remélem ők is lesznek annyii ideig a zeneiparban mint Bonnie.
Egyes Directionereknek: nem értem minek kell egyből szidni, én ezt szánalmasnak tartom. Én is Directioner vagyok, de én nem szidok senkit se, csak ha van okom rá de most nincsen. És nem csak a 1D körül forog a világ, vannak még rajtuk kívül más tehetséges előadók.
Bonnie Tyler: „Népszerűbb vagyok, mint a One Direction”
2013. március 31. 18:22
Most szerintem nem,ő tudja hogy mit mond.Sokkal több ideje ez a szakmája mint a One Directionnek,a Direction rövid időn belül szerintem nagyobb sikereket ért el mint ő...!!!
2013. március 31. 18:23
Olyan szánalmas érv az X-Factor. Komolyan elhiszitek, hogy aki ezen a megrendezett, előre megbundázott sztárcsináló műsorban feltűnik vagy akár megnyeri - az már tehetséges is? Hadd ne írjak példákat. Minden csak a külsőségekről és az eladhatóságról és a sztárcsinálásról szól. Ráadásul ők nem nyertek meg semmit. Simon összetette őket, mert külön-külön még egy 0-t sem tett ki a lényegtelen fahangjuk. Ezek után éveken át a kutyát sem érdekelte, majd rá 2 évre bekövetkezett Bieber óta a legnagyobb katasztrófa a popzene világában.
2013. március 31. 18:26
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline |
Saphira-val teljesen egyetértek. Én is Directioner vagyok, de tény, hogy Bonnie nagyon sokat tett le az asztalra 40 év alatt és lehet, hogy tényleg több rajongója van mint az 1D-nek...
És egyesek helyében nem villognék azzal, hogy nem ismerem Bonnie Tyler-t, a srácok még énekelték is a dalát.
És egyesek helyében nem villognék azzal, hogy nem ismerem Bonnie Tyler-t, a srácok még énekelték is a dalát.
1 felhasználónak tetszik:
Beckie
2013. március 31. 18:28
Imádlak titeket!
De komolyan a földön fetrengtem a kommentektől személyes kedvencem egy bizonyos fajtársaink hozzászólásai amiket divat manapság Dírektíónernek hívni. Arra ,hogy életetekben nem hallottatok Bonnie-ról csak egy szó van: "Tehetség" és ,hogy ha több eszetek van mint ahogy gondolom érted miről beszélek.
Szeretném megköszönni nektek ,hogy feldobtátok a Vasárnap délutánomat az igazán kulturált és értelmes kommentekel.
2013. március 31. 18:32
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline |
De azt nem veszi számításba,hogy ő már rég zenél,de az 1D csak most jött és milyen sok rajongója van?
2013. március 31. 18:32
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (Saphira @ 2013.03.31. 18:17)
Hát ő már sokkal régebb óta van a zeneiparban, és ehhez elismerésem hisz 40 év nem kevés, és még mindig nagyon jó. A One Direction csak 3 éve, habár ezalatt az idő alatt is nagy sikert értek el, és az is azért nagyon jó, és remélem ők is lesznek annyii ideig a zeneiparban mint Bonnie.
Egyes Directionereknek: nem értem minek kell egyből szidni, én ezt szánalmasnak tartom. Én is Directioner vagyok, de én nem szidok senkit se, csak ha van okom rá de most nincsen. És nem csak a 1D körül forog a világ, vannak még rajtuk kívül más tehetséges előadók.
Emberek, van még esély! Íme, egy a kevesek közül! Egy értelmes 1D rajongó!
2013. március 31. 18:40
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline |
ez hülyeség. az 1D a világ leghíresebb bandája
2013. március 31. 18:41
Idézet (Diirectioner1D @ 2013.03.31. 17:40)
Először is: Harry ÉS A HAVERJAI??? na húzzanak a 'tudjukhova' helyre-.-" szánalmas 'tudjukmik' -.-" -.-"
másodszor.: híresebb??? ha megakartak nevettetni, hát sikerült életemben nem hallottam róla...-.-" szánalom...
harmadszor: /az utolsó bekezdés/ 40 évnyi zenei háttér?? hiszen mivel ÖREG az 1D-s fiúk 19-21évesek, jó, hogy nem áll mögöttük 40 év...
és az összes többi, ami az utolsóban van.. -> HAHÓ!!! MÉG ALIG ISMERTEK 2 ÉVE!! -.-" már, hogy lenne 800 album, meg slágerzene, meg f*som tudja mi mögöttük?? -.-" -.-"
AZ ÍRÓ IS NAGYON 'TUDJUKMI', ÉS LÁTSZIK, HOGY EGY ILYEN KIS CSITRI FAN... SZÉP COLT, KEDVES, LEBUKTÁL.. -.-" -.-"
puszi :*
másodszor.: híresebb??? ha megakartak nevettetni, hát sikerült életemben nem hallottam róla...-.-" szánalom...
harmadszor: /az utolsó bekezdés/ 40 évnyi zenei háttér?? hiszen mivel ÖREG az 1D-s fiúk 19-21évesek, jó, hogy nem áll mögöttük 40 év...
és az összes többi, ami az utolsóban van.. -> HAHÓ!!! MÉG ALIG ISMERTEK 2 ÉVE!! -.-" már, hogy lenne 800 album, meg slágerzene, meg f*som tudja mi mögöttük?? -.-" -.-"
AZ ÍRÓ IS NAGYON 'TUDJUKMI', ÉS LÁTSZIK, HOGY EGY ILYEN KIS CSITRI FAN... SZÉP COLT, KEDVES, LEBUKTÁL.. -.-" -.-"
puszi :*
Jéééézusom. Jól érzed magad? Nem kell mentőt hívni? Tuti habzó szájjal írtad a hozzászólást.
Egyébként a "tudjukmi" cikkíró nem tehet róla, hogy te a "wand erection"-ért nyáladzasz. Kinek a pap, kinek a paplan, de szerintem nem kéne sértegetni senkit. Ez a te hiányosságod, hogy nem tudod, ki az a Bonnie.
Ja, és a legjobb: "látszik, hogy egy ilyen kis csitri fan". LOL, erre nem mondok inkább semmit, hogy ki a "csitri fan" és ki nem.
2013. március 31. 18:44
bazsi888visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.24. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 128015 offline |
belieber4ever csak hogy megvilágosodj!
BEATLES
ROLLING STONES
QUEEN
---> Ezek a világ leghíresebb együttesei, nem a 1D!
BEATLES
ROLLING STONES
QUEEN
11 felhasználónak tetszik:
Jolie_77,
dijansalihu,
Törpemókus,
itsjustme,
Im a SlaveForBritney,
MadHatter,
Glamster,
Beyla,
Lucky5,
_ToTo_,
Pöttömke
2013. március 31. 18:45
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (coney island queen. @ 2013.03.31. 18:44)
belieber4ever: ? (Nemmondoksemmit)
Rá kell hagyni szegénykére, reggel elfelejtette bevenni a gyógyszereit.
1 felhasználónak tetszik:
dijansalihu
2013. március 31. 18:45
Idézet (belieber4ever @ 2013.03.31. 18:40)
Ezt csak te képzeled a borsónyi kis agyacskáddal. Egy tucat aktív és már nem aktív bandát tudnék neked kapásból sorolni, akik nem csak híresebbek, de tehetségesebbek is, ráadásul a zenéhez is értenek. (U2, AC/DC, The Police, The Rolling Stones, The Beatles, Nirvana, Guns N' Roses, Queen) - ezeket még Afrikában és az arab világban is ismerik, csak hogy tudd. Ha nem elég, tudok még.
11 felhasználónak tetszik:
Jolie_77,
dijansalihu,
itsjustme,
Misao,
Im a SlaveForBritney,
MadHatter,
Beyla,
Beckie,
Lucky5,
Törpemókus,
Pöttömke
2013. március 31. 18:47
Idézet (bazsi888 @ 2013.03.31. 18:44)
belieber4ever csak hogy megvilágosodj!
BEATLES
ROLLING STONES
QUEEN
BEATLES
ROLLING STONES
QUEEN
Szerintem egyiket sem ismeri. :'D
2013. március 31. 18:47
Idézet (belieber4ever @ 2013.03.31. 18:40)
De Bonnie nem banda -.-"
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.