Furcsa látni,hogy mennyit fejlődött a technika 40 év alatt.Miből,mi lett...
Nagyon jó cikk lett,amúgy.
40 éves a mobiltelefon
2013. április 04. 07:12
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3054 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline |
Mennyit változott.. Gratulálok a cikkhez :
2013. április 04. 08:34
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6857 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline |
Én meglepödtem, azt hittem régebbi, legalábbis úgy emlékeztem. Ezekkel a modernekkel csak az a baj, hogy hamar "lejár a szavatosságúk". A Régiek, strapabíróak voltak és rengeteg ideig müködtek még, ha nagyon vigyázol rá, lehet hogy mégha 10 éve vettél egy olyan régi nokiát még most is meg van és müködik. Azért nagyon szépek vannak most is, és tényleg okosak, sok rétűek, de elég rövid időre tervezik őket.
2013. április 04. 11:20
PoseidonXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.24. Hozzászólás: 677 Csatolások: 186 Azonosító: 192186 offline |
:]]Nem semmi miley tegla telok voltak!!!
2013. április 04. 13:34
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline |
Jó cikk lett
2013. április 04. 13:39
A jelenlegi "okos" telefonokban azt nem szeretem, hogy jóformán egy fél napot sem bírnak ki egy töltéssel, és ha tényleg kellene, akkor pont le van merülve.
Nekem ugyan nincs, én amúgy is elég okos vagyok, szóval csak mások tapasztalataira hagyatkozom ezen a téren.
Igazából nem értem, hogy mit lehet szeretni egy ilyen kis szaron, én legalább is örülök, ha míg utazok nem kell bámulnom egy kijelzőt sem, és nem kell emailekre válaszolgatnom, mert ugye nem tudok. Hiába része a szakmámnak, ha számítógép, akkor számítógép, ha telefon, akkor telefon, nem egy kis képernyőn fogok szórakozni.
Gratula a cikkhez.
Nekem ugyan nincs, én amúgy is elég okos vagyok, szóval csak mások tapasztalataira hagyatkozom ezen a téren.
Igazából nem értem, hogy mit lehet szeretni egy ilyen kis szaron, én legalább is örülök, ha míg utazok nem kell bámulnom egy kijelzőt sem, és nem kell emailekre válaszolgatnom, mert ugye nem tudok. Hiába része a szakmámnak, ha számítógép, akkor számítógép, ha telefon, akkor telefon, nem egy kis képernyőn fogok szórakozni.
Gratula a cikkhez.
2013. április 04. 13:50
Nagyon jó cikk lett, gratulálok hozzá! Hihetetlen mennyi változáson esett át a telefon.
2013. április 04. 13:51
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Szerintem több mint 40 éves!
2013. április 04. 14:37
Jujj, emlékszem anyum Nokia 3310-esére, mennyit játszottam vele a kígyós játékkal és akár napokig is bírta. Amikor valakinél megszólalt egy telefon a buszon, utcán, minden szem rászegeződött, most már nincs jelentősége. Nagy szám volt, a polifónikus csengőhang és többsoros monokróm kijelző. Az a nagy kár, hogy napjainkban a hiper-szuper 4 ill. több magos procijú telók nem bírják sokáig. Köszi a cikket, eszembe juttatta életem első (komolyabb) mobilját, ami egy Motorola V3-as volt, nagyon szerettem. Kész túlélő volt szegény.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. április 04. 15:31
HorsesMyLife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 613 Csatolások: 1 Azonosító: 198704 offline |
Egyre baromabb telefonokat találnak ki. Lehet hogy okosabb mint a régi, szebb mint a régi sőt még kisebb és könnyebb is, de leejted egy icipicit összetörik a képernyője.. De ha pl. egy Nokia 3310-esed van, max. betörik a parketta.
2013. április 04. 16:06
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
xdDD az a nagy teló.Jézusom h lehet azzal telefonálni ??? xddd
2013. április 04. 16:25
Szonja 14 Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 438 Csatolások: 0 Azonosító: 189299 offline |
Nekem nem tetszik ez a nagy bumszli telefon.
Ma már sokkal jobb és nagyon modernebbek vannak.
Szinte most már az összes telefon érintős.
Nekem is az van. .
Ma már sokkal jobb és nagyon modernebbek vannak.
Szinte most már az összes telefon érintős.
Nekem is az van. .
2013. április 04. 16:26
Saphira |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 685 Csatolások: 3 Azonosító: 195049 offline |
Manapság már a telefon fontosabb mint bármi más a fiatalok számára. Én ezt nagyon szánalmasnak tartom, mert szinte mindenhol azt látom, hogy mindenkinek a kezében van a telefon és netezik vagy mit tudom én, hogy mit csinál. Ha így haladunk akkor megszűnik az emberek közti kommunikáció is és csak a Facebook-on beszélnek, személyesen már nem is.
Amúgy meg a mai okos telefonokhoz én már hülye vagyok pedig van csak használni nem nagyon tudom, de nem is bánom.
Én régen imádtam a Nokia telefonokon a kígyós játékot gondolom sokan tudják, hogy miről beszélek, az még talán most is le tudna kötni.
Amúgy meg a mai okos telefonokhoz én már hülye vagyok pedig van csak használni nem nagyon tudom, de nem is bánom.
Én régen imádtam a Nokia telefonokon a kígyós játékot gondolom sokan tudják, hogy miről beszélek, az még talán most is le tudna kötni.
2013. április 04. 17:29
SütyღMaybe,Onceღ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.14. Hozzászólás: 3297 Csatolások: 579 Azonosító: 133242 offline |
Saphira
Manapság már a telefon fontosabb mint bármi más a fiatalok számára. Én ezt nagyon szánalmasnak tartom, mert szinte mindenhol azt látom, hogy mindenkinek a kezében van a telefon és netezik vagy mit tudom én, hogy mit csinál. Ha így haladunk akkor megszűnik az emberek közti kommunikáció is és csak a Facebook-on beszélnek, személyesen már nem is.
ehhez csak annyit fűznék hozzá hogy nem szűnik meg az emberek közti kapcsolat,mert én is ilyen okostelefonos ember vagyok aki nem tudna élni nélküle,de képzeld el a kapcsolataim nem tudnám fenntartani a személyes találkozás nélkül..
ehhez csak annyit fűznék hozzá hogy nem szűnik meg az emberek közti kapcsolat,mert én is ilyen okostelefonos ember vagyok aki nem tudna élni nélküle,de képzeld el a kapcsolataim nem tudnám fenntartani a személyes találkozás nélkül..
2013. április 04. 18:19
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline |
Az az első telefon mekkora már o.O xD De amúgy lényegében igaz, énsem tudnék már meglenni nélküle, de azért az durva mikor egy kisgyereket látok iPhonnal a kezében, holott én még a kezemben sem fogtam olyat soha xD Én annyi idősen max anyum telefonjával játszottam, valamilyen dobozos játékkal, na meg a kígyós játékot (ami már itt is elhangzott) imádtam^^ Persze mondjuk a világ változik, 40 év múlva már a gondolatunkkal fogjuk irányítani, és majd az emberek mondják: jaj az én időmben, mikor érintőképernyős volt a telefon...xD
Amúgy jó cikk^^
Amúgy jó cikk^^
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.