Néhány órája került fel a Little Mix hivatalos VEVO-csatornájára a közös duett gyümölcse.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent a Little Mix és Missy Elliot közös klipje
2013. április 04. 11:16
2013. április 04. 11:20
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6857 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline |
Nem értem miért vagytok oda értük! Régi dalokat dolgozzák fel! Nem tudnak semmit újjat mutatni, vagy legalább a sajátstílusukat. Másokon meggazdagodni nem szép dolog lányok, anyuci nem mondta még?
2013. április 04. 11:27
Egyáltalán nem tetszik,se a dal se a klip.Jade haja borzalmas szerintem.
Egyébként engem a Wings-re emlékeztet amikor a tömeggel táncolnak.
Egyébként engem a Wings-re emlékeztet amikor a tömeggel táncolnak.
2013. április 04. 11:29
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Egyértelmű hogy a Little Mix nagyot nyert azzal hogy egy olyan legendával dolgozhatott együtt, mint Missy. Ez lehet az "útlevelük" Amerikába. Mondanom sem kell, hogy csak a rap királynője ad valami különlegeset ehhez a számhoz, míg a lányok nagyon átlagosak. Nem értem ezt a felhajtást.
2013. április 04. 11:48
PoseidonXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.24. Hozzászólás: 677 Csatolások: 186 Azonosító: 192186 offline |
A szam jo de a videoklipp nem annyira|!!
2013. április 04. 12:11
ianninafocus on the good |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 5249 Csatolások: 34903 Azonosító: 138106 offline |
Atya úr isten. Hát ez a Little Mix? Ez a szám valami iszonyat rossz lett. A dal, és a klip is. Egy az, hogy a klip nagyon hasonlít a Wings-éhez de az 100szor jobb volt. A dal nem LM-s lett. Jade hajától meg a fejemet fogtam. Valami szörnyű. Az eddigi számaikkal semmi bajom nem volt, de ezzel van. A lányok kinézete is annyira rossz lett. Mik ezek a hajak, és mik ezek a ruhák? Oké, hogy van egy stylistjuk, de ha nagyon akarnák, biztos meg lehetne beszélni, hogy milyen ruhát vegyenek fel. - Szerintem. - Nincs saját stílusuk az már biztos! Egyébként Évike12, nekem is feltűnt, hogy nagyon emlékeztet egy dalra.. és mikor meghallottam amit belinkeltél..
2013. április 04. 12:49
Nem lett jó... A klipp nem tetszik, a szám mondjuk. De nem lesz kedvenc.
2013. április 04. 13:26
hannapanna12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 167203 offline |
Ízlések és pofonok. Lehet, hogy szar az ízlésem és velem van a baj de nekem tetszik a klip is és a dal is. És valahogy Perrie haja bejön nekem.
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni