Veszélyben a Jóban rosszban?
2013. április 06. 10:24
Talán kicsit többen néznék ha nem raknák olyan későre.Jó,igy sincs tul későn,de régen már 9kor volt vége.Most meg kb negyed 10kor kezdődik.
2013. április 06. 12:33
hát egy kicsit elegem van a JR-ből h ilyen csöpögős részeket adnak le..de attól még szeretem..csak a BK-t egy kicsit jobban..
2013. április 06. 19:24
Cressivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 286 Csatolások: 0 Azonosító: 154454 offline |
Én rendszeres néző vagyok a mai napig a kezdetektől. Annyit változott... Tamást is,hogy hozták már vissza, ajj könyörgöm. Megfontolatlan volt mikor kiírták a sorozatból.Szikszai Rémusz?? Fúj.. szánalmas. Az igazi Előd... na ő volt az igazi!! Benne volt a vérében a rossz fiúság.Fárasztó mikor nézem, olyan erőltetett. Betti hisztije Balázs miatt, most meg könyörög neki. TT A Annyit mondok a régi JR sokkal jobb volt.<3
2013. április 07. 01:19
Mert közel se olyan jó mint a BK!Talán ha kicsit hihetőbb dolgok lennének benne,nem lenne annyi csöpögős dolgok benne,élethűbben játszanának a színészek és jobb jelenetek lennének akkor talán megközelítené a BK-t.
2013. április 07. 08:30
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3267 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline |
Nagyon ritkán nézek Jóban Rosszbant, de nem rossz sorozat, és úgyis fogják folytatni, hisz népszerű. BK-t nagyon régen néztem, de csak kb. 10 részt...nem közelíti meg a Jóban Rosszbant.
2013. április 09. 17:44
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1852 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline |
neeeeeeeee:c a barátok köztöt nyugodtan beszüntethetik vagy bármi, de a jóban rosszbant ne :c
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Kiderült, miért maradt tovább az országban, mint először tervezte.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.