Instarexia: a legújabb káros divathóbort
2013. április 06. 10:11
spadrivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 311 Csatolások: 0 Azonosító: 128963 offline |
az anorexiások nem szenvednek, hanem örülnek, hogy egyre kevesebbet mutat a mérleg vagy hogy kibírták egész nap kevés kaján. A szülők meg becsukják a szemüket, amíg a gyerek a kórházban nem köt ki, nem akarják észrevenni a problémát.
2013. április 06. 10:39
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1798 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline |
Jó cikk lett! És nem értem miért az Instargram-ot vagy a Tumblr-t támadják. Ezek azért lettek,hogy képeket lehessen rájuk feltölteni,az emberek döntik el,hogy mit raknak fel vagy mit látnak meg!
Az anorexiások meg csak a fogyásra mennek,egy hamis illúzió árad előttük,miszerint csak a sovány a sexy!
Az anorexiások meg csak a fogyásra mennek,egy hamis illúzió árad előttük,miszerint csak a sovány a sexy!
2013. április 06. 10:50
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline |
Miért ne ennék? Most mondják le a finom édességekről? Azt már nem... most jön a nyár, úgyhogy majd kosarazással ledolgozom.
Na ezekre a lányokra visszatérve a legbutább dolgot teszik magukkal, amit tudnak tenni. Miért kínozzák saját magukat? És azért aludni, mert nem akarok enni?! ráadásul (sajnos) a visszájára sül el, mindenki azon fog csámcsogni, hogy milyen sovány vagy. Ez van ha kövér vagy, ha vékony. Ezeket a lányokat csak sajnálni tudom. Nem éri meg, egyáltalán nincs értelme az egésznek!
Na ezekre a lányokra visszatérve a legbutább dolgot teszik magukkal, amit tudnak tenni. Miért kínozzák saját magukat? És azért aludni, mert nem akarok enni?! ráadásul (sajnos) a visszájára sül el, mindenki azon fog csámcsogni, hogy milyen sovány vagy. Ez van ha kövér vagy, ha vékony. Ezeket a lányokat csak sajnálni tudom. Nem éri meg, egyáltalán nincs értelme az egésznek!
2013. április 06. 12:22
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Annyira nem értem az anorexiásokat, meg általában, akiknek bajuk van a testükkel... oké, nem jó az se, ha valaki szétfolyik a hájtól, de miért nem jó a normális alak? Nem értem, hogy ezek a csajok milyennek látják magukat, hogy szerintük ez szép, vagy nem is tudom...
2013. április 06. 13:30
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
szerintem jó dolog volt ezeket betiltani, de aki már anorexiás vagy bulimiás, annak teljesen mindegy, mert ők akkor is betegek maradnak, ha nem látják a képeket...
2013. április 06. 13:39
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Azért ne felejtsük már el,hogy az anorexia egy betegségnek elkönyvelt állapot. Egyik leányzónak sem az a célja,hogy csontkollekciók legyenek, egyszerűen csak beleőrülnek a koplalásban a végén meg már maguk se tudják,hogy mi a valóság. Én inkább sajnálom ezeket,mintsem megvetem. Most itt könnyű leírni,hogy mekkora marhaság ez (tényleg az,btw) meg hogy "ez velem sose történne meg",mert én biztos vagyok benne,hogy nem a kóros soványság képét tűzték ki maguk ellé, amikor eldöntötték,hogy fogyni szeretnének.
2013. április 06. 14:26
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4446 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline |
úgy szeretem, hogy kommentekben általában mindig azok hiszik magukat a legokosabbnak, akiknek fogalmuk sincs erről az egészről. szerintem ez nagyobb probléma, hiszen pontosan ez szüli ezeket a dolgokat. de persze, lehet itt észosztani! hajrá!
2013. április 06. 18:43
Brix3visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.28. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 198914 offline |
Mrs. Frankenstein
úgy szeretem, hogy kommentekben általában mindig azok hiszik magukat a legokosabbnak, akiknek fogalmuk sincs erről az egészről. szerintem ez nagyobb probléma, hiszen pontosan ez szüli ezeket a dolgokat. de persze, lehet itt észosztani! hajrá!
Így igaz:D
Így igaz:D
1 felhasználónak tetszik:
csilagoseg
2013. április 06. 19:17
Cressivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 286 Csatolások: 0 Azonosító: 154454 offline |
Huha, ez durva. :(OO
Én alapból nagyon sovány vagyok, de azért mert hirtelen megnyúltam. Már minden étrend kiegészítőt és ilyen dolgokat megvetem a dm-be,hogy hízzak. De semmi. Eni viszont annyit tudok,hogy uuuuuhh.. rengeteget tudok enni, mindent megeszek: mégsem hízok. Már rám is mondták régebben,hogy anorexiás vagyok. De nem vagyok az, egyszerűen vékony vagyok. zabálhatok mint állat akkor sem hízok meg. Viszont az ilyet nem értem mint ami fent van, ez önkínzás, O_O
Én alapból nagyon sovány vagyok, de azért mert hirtelen megnyúltam. Már minden étrend kiegészítőt és ilyen dolgokat megvetem a dm-be,hogy hízzak. De semmi. Eni viszont annyit tudok,hogy uuuuuhh.. rengeteget tudok enni, mindent megeszek: mégsem hízok. Már rám is mondták régebben,hogy anorexiás vagyok. De nem vagyok az, egyszerűen vékony vagyok. zabálhatok mint állat akkor sem hízok meg. Viszont az ilyet nem értem mint ami fent van, ez önkínzás, O_O
2013. április 06. 19:18
Ez nevetséges..ez az, reklámozzák csak ezt a szarságot... te jó ég..
2013. április 06. 22:18
anci2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.27. Hozzászólás: 1648 Csatolások: 0 Azonosító: 164487 offline |
Ez durva és beteges!!!! Ilyen baromság. Abba bele sem gondolnak, hogy emiadt gyerekek halhatnak meg. Hogy hogyan? Ez egyszerű. Valamelyik gyerek elolvassa és kitalálja, hogy ő is ezt fogja csinálni, mert ez milyen jó. A szülei, ha nem figyelnek rá oda, akkor odaáig fajul, hogy több, mint egy hétig nem eszik és meghal az éhségtől, úgyhogy az ilyen cikkek borzalmasak!!!!!!!!!!
Inkább NE!!!
Inkább NE!!!
2013. április 06. 23:18
DittyLeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.10. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 197614 offline |
Fúj :S Undorító, amit leművelnek! Most komolyan, a többi lányt is erre akarják inspirálni, hogy ne egyenek meg éheztessék magukat??? Pff..:S Mellesleg az ilyen csontsovány lányok egyáltalán nem szépek...
2013. április 07. 10:53
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline |
Akik ezeket felteszik, azok komolyan betegek. Talán tudják is magukról, azért is teszik fel néhányan a képeket. Lehet, hogy a betegek számára inspirálónak van beállítva,de akik nem azok, azok közül a vak is látja, hogy ezeknek a lányoknak komoly problémái vannak. Sokan persze lerendezik egy "undorító vagy"-gyal, amit persze félre is lehet érteni, de így ezek az emberek talán eljutnak majd orvoshoz. Talán. És akkor ráébreszthetik őket, hogy a koplalással nem érnek el semmit. Vagy nem, de így megnövelik az esélyüket a gyógyulásra, szerintem. Az viszont szintén probléma, hogy ami egyszer felkerült a netre, az ott is marad, mert a többieket meg visszatarthatják a gyógyulásban.
2013. április 07. 14:05
csibuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.15. Hozzászólás: 445 Csatolások: 0 Azonosító: 183631 offline |
Aztán csodálkoznak, hogy a gyerek öngyilkos lesz......Manapság a szülő nem nagyon figyeli azt, hogy mégis mit csinálnak a gyermekei a számítógépen.El képzelésük sincsen arról, hogy a gyermek pl.: beteeg. Maximum az tűnik fel nekik, hogy valami nem stimmel a gyerekkel!..........Az ilyen fiatalokat pszichiáterhez kéne vinni!
2013. április 07. 15:34
beyo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.07. Hozzászólás: 729 Csatolások: 11 Azonosító: 154837 offline |
Úristen...És mi jó abban ha olyan sovány vagy, hogy szinte elfúj a szél, és egy darab faágat sem tud felemelni...? Jómagam elég sovány vagyok, de nem azért mert éhezem, vagy mert ezt látom szépnek, hanem mert egyszerűen ilyen a testalkatom. És nem mondanám, hogy a fiúk odáig vannak a betegesen sovány csajokért, na persze a hájas lányokért sem. Itt is van egy középút!
2013. április 07. 19:15
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5018 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline |
na ez már durva
2013. április 07. 19:39
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline |
Az egyik legnagyobb hülyeség azzal álltatni magad, hogy ha soványabb leszel jobban fognak szeretni. Lóf**!! A kisugárzásod, és a mások iránti hozzáállásod határozza meg ezt nagy részben meg persze a személyiséged. Volt, hogy énis ezt hittem, de szerencsére kinőttem ezt az elmebeteg téveszmét. Ezeket a csajokat be kéne zárni a gyogyóba egy időre!
2013. április 07. 22:13
Cat0831visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 315 Csatolások: 0 Azonosító: 172571 offline |
Gratulálni tudok azoknak, akik éheztetik magukat, mert attól soványak lesznek, és azt hiszik, hogy a sovány embereket jobban szeretik. Ez akkora hülyeség! Tény, hogy a kövérebb embereket többet szokták gúnyolni, de nem attól lesz szerethetőbb egy ember, hogy milyen sovány avagy kövér. Ez a személyiségtől függ, azt pedig nem kilókban mérik.
Akinek ilyen hajlama van, hogy képes anorexiás lenni azért mert van rajta pár plusz kiló, annak el kellene beszélgetnie egy hasonló problémákkal küzdő, de mégis józan eszű emberrel, aki rábeszéli, hogy fogadja el önmagát olyannak amilyen, vagy pedig kezdjen el egészségesen étkezni és sportolni.
[Nem reklám] Ha valaki itt ilyen problémákkal küzd, és már kezd hinni ennek az instarexiának akkor az nyugodtan írjon üzenetet, és segítek kiverni a fejéből az ilyen ostobaságokat.
Akinek ilyen hajlama van, hogy képes anorexiás lenni azért mert van rajta pár plusz kiló, annak el kellene beszélgetnie egy hasonló problémákkal küzdő, de mégis józan eszű emberrel, aki rábeszéli, hogy fogadja el önmagát olyannak amilyen, vagy pedig kezdjen el egészségesen étkezni és sportolni.
[Nem reklám] Ha valaki itt ilyen problémákkal küzd, és már kezd hinni ennek az instarexiának akkor az nyugodtan írjon üzenetet, és segítek kiverni a fejéből az ilyen ostobaságokat.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.