2x02 - 2x03 HQ Stills
Orphan Black / Sötét árvák (2013 - 2017)
2014. május 04. 00:13
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (RickEzraJisbon @ 2014.05.03. 18:23)
Figyelmedbe ajánlanám a közleményt:
Idézet
Filmek/sorozatok képei: akkor indítható egy adott filmnek/sorozatnak topik, ha már létezik legalább 1, azaz egy darab HQ méretű kép hozzá (ez lehet logó, promó, poszter, stb.). Csak azért, hogy elmondhassátok magatokról, hogy ti nyitottátok meg a topikot, ti is feleslegesen dolgoztatok, és a Moderátoroknak is plusz munkát adtok. Filmekhez, sorozatokhoz is elvárás a HQ kép, „összeguglizott”, bélyeg méretű képek, illetve avatarok, animált képek szükségtelenek.
és ha lehet ne itt hirdesd az oldaladat. Aki keresi, úgyis megtalálja. Köszi.
2014. május 04. 15:05
Idézet (Bessie @ 2014.05.04. 00:13)
Figyelmedbe ajánlanám a közleményt:
[size=10][/size]
[size=10][/size]
De amúgy belehaltál volna, ha ott marad a hozzászólás... főleg, hogy csomó kép még fel sem volt töltve...
2014. május 05. 18:22
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (RickEzraJisbon @ 2014.05.04. 15:05)
De amúgy belehaltál volna, ha ott marad a hozzászólás... főleg, hogy csomó kép még fel sem volt töltve...
nehogy már te magyarázd meg egy moderátornak hogy mit tegyen. Nem teszek kivételt senkivel, sem én sem mások. A hozzászólásodból kiszedtem a reklámot és elég érthetően leírtam, hogy ide milyen képek kellenek. Te mg felpakol ide mindenfélét. Tatianaról a képeket a női szekcióhoz kell pakolni, ide csak az Orpan Blackes képek kellenek, de HQ minőségben. Leírtam szépen, olvass vissza
1 felhasználónak tetszik:
saii
2014. május 19. 18:06
2x05 - 2x06 HQ Stills
8 felhasználónak tetszik:
Zsuzsy93,
Bessie,
saii,
Alison Lerman,
Toxic,
baisée,
missdaisy,
standoffan
2014. június 16. 19:52
BessieJung Kook |
most fejeztem be múlt héten az első évadot, és teljesen le vett a lábamról. Hihetetlenül jól megírt és eljátszott sorozat, mégis olyan kevesen értékelik.
1 felhasználónak tetszik:
Toxic
2014. június 23. 21:33
Megmondom őszintén, nem számítottam ennyire szerethető karakterekre és sztorira. Tatiana elképesztően játssza a klónokat, valamint az egész sztori nagyon jól ki lett találva! Vagy 2 nap alatt bedaráltam az 1.évadot, aztán a másodikat és hupsz, ide jutottam Megjegyezném, Dylan (Paul) nagyon jóképű. Ma megnéztem a 2.évadzárót, és meg kell mondjam, voltak dolgok amiket nem értettem Remélem nem vagyok egyedül...
3.évadot nagyon megérdemelne
3.évadot nagyon megérdemelne
Kapcsolódó sztárok
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
Nagyon kinevette őket.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.