Benicio Del Toro
2013. május 08. 10:53
|
|
kriszti27visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.01. Hozzászólás: 103 Csatolások: 0 Azonosító: 25192 offline
|
Idézet (Jolie_77 @ 2013.05.07. 21:25)
Szia
Én még nem láttam azt a filmet, de tudom, miről szól (elolvastam a tartalmát) és nagyon várom, hogy végre megnézzem. *-*
Melyik filmjeit láttad még? Volt olyan, amelyik nem tetszett?
Én még nem láttam azt a filmet, de tudom, miről szól (elolvastam a tartalmát) és nagyon várom, hogy végre megnézzem. *-*
Melyik filmjeit láttad még? Volt olyan, amelyik nem tetszett?
Én láttam még tőle a Veszett vadat, a Segítség elraboltam magam, Che - Az argentín, Che - A gerilla, Farkasember. Ezek nekem mind tetszettek. A Farkasembernél a romantikus száll tetszett nagyon, mert a horrort nem szeretem.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2013. május 08. 12:06
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9319 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (kriszti27 @ 2013.05.08. 10:53)
Én láttam még tőle a Veszett vadat, a Segítség elraboltam magam, Che - Az argentín, Che - A gerilla, Farkasember. Ezek nekem mind tetszettek. A Farkasembernél a romantikus száll tetszett nagyon, mert a horrort nem szeretem.
Nem láttam még tőle a 21 gramm-ot, mostanában tervezem majd megnézni. Igazából jó lenne már látni egy szép romantikus szerepben. Te nem szeretnéd?
A felsorolt filmek közül csak a Farkasembert nem láttam még.
Viszont láttam a Porcelánholdat, a Licence to Kill-t, és még pár filmet, amiben rövid szerepe volt.
Romantikus szerep? Nem is tudom, erre még nem gondoltam.
Mivel lány mivoltom ellenére jobban szeretem az akciófilmeket és a történelmi filmeket, eddig ilyenekben gondoltam rá. Végülis, nekem mindegy, miben játszik, amíg öt percnél tovább van a filmvásznon
janet7
2013. május 09. 07:25
|
|
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9319 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Megérkezett a Jimmy P. hivatalos plakátja: http://starity.hu/forum/topik/382779-jimmy-p-psychotherapy-of-a-plains-indian-2013
Ősszel már vetíteni fogják Nyugat-Európában. *-* Kíváncsi vagyok, ide elér-e és ha igen, mikor.
Ősszel már vetíteni fogják Nyugat-Európában. *-* Kíváncsi vagyok, ide elér-e és ha igen, mikor.
janet7
2013. május 09. 09:52
|
|
|
Most fejeztem be a Wolfman-t, és nekem NAGYON tetszett. Jó, jó, Benicio alakítása mindig lenyűgöz, de itt a történet is izgalmas volt - persze a végére nem volt nehéz rájönni, de a cselekmény többi része tartogatott a számomra meglepetést és a hirtelen mozgásoktól eléggé megijedtem. (A véres részektől nem rémültem meg, bár amikor a Farkas felnézett, a szájában pedig ott lógott a pasi gyomra és bele, na akkor egy kicsit visszakívánkozott a reggelim).
A helyszínek is szépek voltak, és bár a film első felében voltak kérdéseim, mindre választ kaptam a végén.
Mindennel száz százalékosan elégedett vagyok.
A helyszínek is szépek voltak, és bár a film első felében voltak kérdéseim, mindre választ kaptam a végén.
janet7
2013. május 09. 17:55
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.01. Hozzászólás: 103 Csatolások: 0 Azonosító: 25192 offline
|
Idézet (Jolie_77 @ 2013.05.08. 12:06)
A felsorolt filmek közül csak a Farkasembert nem láttam még.
Viszont láttam a Porcelánholdat, a Licence to Kill-t, és még pár filmet, amiben rövid szerepe volt.
Mivel lány mivoltom ellenére jobban szeretem az akciófilmeket és a történelmi filmeket, eddig ilyenekben gondoltam rá. Végülis, nekem mindegy, miben játszik, amíg öt percnél tovább van a filmvásznon
Úgyis remek lesz, mert fantasztikus színész.
A Farkasembernek nagyon szép a romantikus része. Akkor ha még nem láttad gyorsan pótold be.
Én olvastam egy interjút vele és abban mondja, hogy Ő is egy romantikus szerepre vágyna már.
janet7
2013. május 09. 18:22
|
|
|
Idézet (Jolie_77 @ 2013.05.09. 09:52)
Most fejeztem be a Wolfman-t, és nekem NAGYON tetszett. Jó, jó, Benicio alakítása mindig lenyűgöz, de itt a történet is izgalmas volt - persze a végére nem volt nehéz rájönni, de a cselekmény többi része tartogatott a számomra meglepetést és a hirtelen mozgásoktól eléggé megijedtem. (A véres részektől nem rémültem meg, bár amikor a Farkas felnézett, a szájában pedig ott lógott a pasi gyomra és bele, na akkor egy kicsit visszakívánkozott a reggelim).
Most olvasom, hogy közben megnézted a Farkasembert és tetszett. Mondtam, hogy jó, a története nagyon jó, csak én nem szeretem a horrort, nekem a romantikus jelenetek tetszettek nagyon-nagyon.
janet7
2013. május 09. 19:12
|
|
|
Idézet (kriszti27 @ 2013.05.09. 17:55)
A Farkasembernek nagyon szép a romantikus része. Akkor ha még nem láttad gyorsan pótold be.
Viszont én sok jelenetnél nem néztem oda
, mert nem bírom a horrort. Én nem láttam még azokat a filmjeit amelyekben kisebb szerepei vannak.
Én olvastam egy interjút vele és abban mondja, hogy Ő is egy romantikus szerepre vágyna már.
Én nagyon szeretném látni egy romantikus szerepben. Nem tudom, hogy lesz-e majd ilyen végül is. Szerintem nagyon jó lenne. És Benicio szuper lenne benne. 
Ez a klassz, hogy Benicio mindenben nagyot alkot. Ha kis szerepet kap, akkor olyan emlékezetes alakítást nyújt, hogy mindenki rá emlékszik először
Nekem a Wolfman nem tartozik a horror kategóriába :/ amúgy én sem szeretem a horrort, amiket láttam, untatott. Inkább egy thrillert nézek meg, az megijeszt. Nos, igen, voltak elég véres jelenetek a Wolfman-ben, de nem vészesek. A Laurence - Gwen közötti jelenetek tényleg szépek, nagyon tetszett, hogy néhány pillantással és szóval annyi mindent ki tudtak fejezni. És persze a boltos jelenet is nagyon izgalmas.
Még nem olvastam ilyet, hogy Benicio romantikus szerepre vágyna, de hajrá! Csak ne olyan színésznővel, akit ki nem állhatok
janet7
2013. május 09. 22:35
|
|
|
Woohoo *-* Valamelyik nap jelent meg a hír, hogy Benicio-ra új film vár (Az Inherent Vice), az előbb pedig azt olvastam, hogy állítólag Martin Scorsese új filmjében is fog játszani (Silence)! Ha minden igaz, akkor holnap meg is jelenik a cikkem róla. 2014 is zsúfolt év lesz a számára!
Fura, egyesek szerint Benicio szerepe csak pár perces lesz az Inherent Vice-ban. Akkor hogy adna tanácsokat és hogy segítené a főhőst a nyomozásban?
No, majd kiderül.
Fura, egyesek szerint Benicio szerepe csak pár perces lesz az Inherent Vice-ban. Akkor hogy adna tanácsokat és hogy segítené a főhőst a nyomozásban?
janet7
2013. május 09. 23:17
|
|
susurrusRickrolled |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.01. Hozzászólás: 2760 Csatolások: 5176 Azonosító: 22484 offline
|
Idézet (Jolie_77 @ 2013.05.09. 22:35)
állítólag Martin Scorsese új filmjében is fog játszani (Silence)!
Ezt hol hallottad? Mert ez kb 3-4 éve volt szóbeszéd, amikor még úgy nézett ki, hogy Day-Lewis és Gael Garcia Bernal is szerepelnek a filmben. Úgy tudom, azóta újraépítik a színészgárdát (Andrew Garfield, Ken Watanabe stb...)
Persze nem kizárt
janet7
2013. május 10. 07:26
|
|
|
Idézet (susurrus @ 2013.05.09. 23:17)
Ezt hol hallottad? Mert ez kb 3-4 éve volt szóbeszéd, amikor még úgy nézett ki, hogy Day-Lewis és Gael Garcia Bernal is szerepelnek a filmben. Úgy tudom, azóta újraépítik a színészgárdát (Andrew Garfield, Ken Watanabe stb...)
Persze nem kizárt
Persze nem kizárt
Tegnap este olvastam egy angol nyelvű oldalon: http://screenrant.com/silence-movie-martin-scorsese-andrew-garfield/ A cikk tegnap jelent meg ott.
2013. május 10. 08:14
|
|
|
Idézet (Jolie_77 @ 2013.05.09. 19:12)
Ez a klassz, hogy Benicio mindenben nagyot alkot. Ha kis szerepet kap, akkor olyan emlékezetes alakítást nyújt, hogy mindenki rá emlékszik először
Lásd Usual Suspects.
Nekem a Wolfman nem tartozik a horror kategóriába :/ amúgy én sem szeretem a horrort, amiket láttam, untatott. Inkább egy thrillert nézek meg, az megijeszt. Nos, igen, voltak elég véres jelenetek a Wolfman-ben, de nem vészesek. A Laurence - Gwen közötti jelenetek tényleg szépek, nagyon tetszett, hogy néhány pillantással és szóval annyi mindent ki tudtak fejezni. És persze a boltos jelenet is nagyon izgalmas.
Még nem olvastam ilyet, hogy Benicio romantikus szerepre vágyna, de hajrá! Csak ne olyan színésznővel, akit ki nem állhatok
Te mióta szereted Benicio-t? Ő a kedvenc színészed? Én anno nem mertem megvenni a Wolfman-t
Te kivel tudnád elképzelni Benicio-t egy romantikus filmben? De úgy tűnik egyenlőre sajnos arra várnom kell, hogy Ő romantikus szerepet kapjon.
janet7
2013. május 10. 08:27
|
|
|
Idézet (kriszti27 @ 2013.05.10. 08:14)
Te mióta szereted Benicio-t? Ő a kedvenc színészed? Én anno nem mertem megvenni a Wolfman-t
mert azt írják hátborzongató horror. De most már belenéztem az előzetesbe és az annyira megtetszett, hogy nem bírtam neki ellenállni. Mondom nekem látni kell ezeket a romantikus jeleneteket.
Nekem már ennyi vér is sok egy filmben, tényleg nehezen bírom az ilyet amikor kiszedik valakinek a belső részét, na de meg lehet oldani, nem nézek oda addig. És megérte megnéznem mert teljesen magával ragadott a szerelmük.
Te kivel tudnád elképzelni Benicio-t egy romantikus filmben? De úgy tűnik egyenlőre sajnos arra várnom kell, hogy Ő romantikus szerepet kapjon.
Anno azt hittem, hogy a Tűz martaléka című filmben ez meglesz.
Igazából már évekkel ezelőtt láttam őt az A rajongó-ban, már ott megtetszett, (a haldoklási jelenete durva, de nagyon jól sikerült) de fogalmam sincs, miért nem néztem utána a többi filmjének. (*nagyon szégyelli magát*) Lassan másfél hónapja, hogy igazán felfedeztem őt magamnak és azóta igyekszem minél több filmjét megnézni - minél többet látok belőle, annál lelkesebb rajongója vagyok, egyszerűen lenyűgöz a sokoldalú tehetsége.
Ha kedvenc színészt kell választani, akkor őt és Wesley Snipes-t mondanám, tőlük bármikor bármit megnéznék.
Nekem tényleg édes mindegy, kivel játszik romantikus filmben, csak NE Cameron Diazzal, Jennifer Anistonnal, J. Love Hewittal, mert őket ki nem állhatom. (Van még pár név a tiltólistámon, de egyelőre ezek jutottak az eszembe
janet7
2013. május 10. 19:20
|
|
|
Idézet (janet7 @ 2013.05.10. 17:40)
Hé, Aniston kisasszonyt nem ér utálni
Amúgy ALICIÁVAL MEGINT, NANANANA

Amúgy ALICIÁVAL MEGINT, NANANANA
Sajnálom, de én nem szeretem Anistont. Szórakoztató a Jóbarátokban, ami az egyik kedvenc sorozatom, és pár filmjében is meg lehet nézni, de hogy Benicio-val romantikázzon... PLEASE, NO!
Alicia jöhet, őt kedvelem. És neki köszönhetjük az Excess Baggage-t, hiszen ő választotta ki a férfi főszereplőt
janet7
Kapcsolódó sztárok
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne az első nyíltan leszbikus nő a Playboy nyomtatott címlapján.
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, hogy mi okozta a halálát.
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Harmadik gyermekét várja.
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
Évek óta nem vállalt színészi munkát.
Nem is próbálta titkolni a szerelmét az Off Campus új párosa? Régi videó terjed Mika Abdalláról és Josh Heustonról
Nem is próbálta titkolni a szerelmét az Off Campus új párosa? Régi videó terjed Mika Abdalláról és Josh Heustonról
Nem zavartatták magukat.
A Teen Wolf sztárja csatlakozott Szcientológia Egyházhoz
A Teen Wolf sztárja csatlakozott Szcientológia Egyházhoz
Elárulta, miért döntött így.