Palvin Barbi New Yorkba költözik
2013. április 07. 15:40
New York *_* Álmaim városa, milyen mázlista már hogy oda költözik... Cserélnék vele
2013. április 07. 15:40
HorsesMyLife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 613 Csatolások: 1 Azonosító: 198704 offline |
Én is abban értek egyet, hogy el ne felejtse hogy magyar! Ettől a kis csajtól kitelne!
2013. április 07. 15:41
Gossip Girl Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 110 Csatolások: 28 Azonosító: 158506 offline |
Irigylem egy kicsit,de igaza van az 1. hozzászólónak ha nem kap zöldkártyát, nem sokáig marad. Amúgy nem értem, hogy miért folyik a csapból is Palvin Barbi, annyira nem szép és nem is okos,de legalább népszerűsíti egy kicsit az országot:)
2013. április 07. 15:42
Klaudia.SnuphfenEll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 546 Csatolások: 55 Azonosító: 195508 offline |
Egészségére .. Elég szánalom hogy már nem a hazáját képviseli mikor ő ide tartozik .. Nem fog hiányozni ..
2013. április 07. 15:44
Hát engem oszt nem zavar hogy hova költözik XD na de komolyan szólva nem vagyok oda a modellekért, sem Barbiért ( és vágom hogy magyar meg büszkének kéne rá lennem amit már megkaptam párszor, de nekem nem sok jót tesz a sikereivel ) az angol tudása pedig ahogy én hallottam nem túl fényes...vagy max a beszéde de az írása....angolt am is könnyebb megtanulni beszélni mint írni
2013. április 07. 15:45
Szerintem meg inkább ne ő népszerűsítse, mivel, mint írtad, a csaj nem annyira szép és nem is okos. Igaz, hogy már így is le vagyunk írva a többi ország szemében
Idézet (Gossip Girl Fan @ 2013.04.07. 15:41)
Irigylem egy kicsit,de igaza van az 1. hozzászólónak ha nem kap zöldkártyát, nem sokáig marad. Amúgy nem értem, hogy miért folyik a csapból is Palvin Barbi, annyira nem szép és nem is okos,de legalább népszerűsíti egy kicsit az országot:)
1 felhasználónak tetszik:
Sugarbabes
2013. április 07. 15:46
Idézet (DdaYyAa @ 2013.04.07. 15:38)
szerintem elég szemétség tőle, hogy nem a hazáját képviseli. ki tudja lehet, hogy le is tagadja, hogy magyar.
Jézzzuus
Számos interjúban hangoztatta , hogy ő büszke arra , hogy Magyar és hogy az országot képviseli.
Ne ítéld el , ha nem is ismered...
2013. április 07. 15:49
Noeemihummelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.05. Hozzászólás: 400 Csatolások: 2 Azonosító: 193332 offline |
VampireDiares4ever egyetértek amúgy is itt ki kíváncsi rá!
2013. április 07. 15:50
Jó utat neki! Találja meg a boldogságát New Yorkban!
2013. április 07. 15:53
Az, hogy elköltözöl a szülőhazádból, vagy más kultúrák is vonzanak, messze nem egyenlő azzal, hogy megtagadod az otthonodat. Sajnos sokan keverik a leláncoltságot és a hazaszeretet, pedig nem kéne.
2 felhasználónak tetszik:
Misao,
Törpemókus
2013. április 07. 15:54
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Idézet (Chelsy @ 2013.04.07. 15:36)
Kérlek, ne sértegesd már az aranyhalakat
Az osztályunkban én vagyok a legjobb angolos, de még így is van hova fejlődöm. Ha külföldieknek írok, mindig ellenőrzöm magam, Barbi meg csak úgy ontja magából a hibás alakokat. De amint láthatod, ez sokakat nem zavar, sőt, követik is. Majd megbánják Ne magyarázkodj nekik. Nem érdemes, hidd el. Az utolsó mondatod ütött
Az osztályunkban én vagyok a legjobb angolos, de még így is van hova fejlődöm. Ha külföldieknek írok, mindig ellenőrzöm magam, Barbi meg csak úgy ontja magából a hibás alakokat. De amint láthatod, ez sokakat nem zavar, sőt, követik is. Majd megbánják Ne magyarázkodj nekik. Nem érdemes, hidd el. Az utolsó mondatod ütött
Detesóvagy. Nem, szegény aranyhalakat nem is szándékoztam sértegetni, cask emlékszem valaki mondta anno,hogy nagyjából azt se tudják kicsodák, kb ez igaz is a legtöbb modellre. Btw, mondtad ezt a zöld kártyát az előbb, modellek/sportolók könnyebben hozzájutnak. Plusz,ha Amerikában befektet egy x/y összeget úgy is egész könnyen ingatlanhoz juthat.
u.i: ez az interjú is a végtelen szerénységéről és fokozhatatlan nyelvtudásáról árulkodik.
1 felhasználónak tetszik:
Sugarbabes
2013. április 07. 15:56
Naomi01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.24. Hozzászólás: 368 Csatolások: 0 Azonosító: 184462 offline |
Idézet (BenceWTF @ 2013.04.07. 15:19)
"A munkája szempontjából egyértelműen jobb lesz, hogy New Yorkban él, hiszen nem kell majd állandóan Magyarországra, aztán pedig külföldre utaznia."
Na és mivan , ha nem épp Amerikába kap munkát?
Akkor is utaznia kell...
Na és mivan , ha nem épp Amerikába kap munkát?
Akkor is utaznia kell...
De azért egyszerűbb New Yorkból, mint Magyarországból pl Los Angelesbe eljutni.
2013. április 07. 15:56
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline |
Sok Sikert Neki!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.