nem valami nagy kedvencem a TW, sőt.....
viszont ez: Kelsey (Tom barátnője): Louis több időt tölt azzal, hogy tweetel Tomnak, mint amennyit tweetel a saját 'jól megérdemelt' rajongóinak.
ebben érzek vmit...
és amit jay mondott abban érzem igazságot, mint külső szemlélő kezdem úgy érezni, mintha Louis kicsit elszállt volna, de, ezt én nem tudhatom, hiszen nem ismerem személyesen
még azért megemlítem h 1d fan vagyok:D
Louis Tomlinson túlértékelt és arrogáns
2013. április 09. 20:36
biitRoxiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.11. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 171046 offline |
Olvasom hogy a az 1D a jobb meg imáááááááááádoooom a One direction-t..+ rühellem a TW-t..
NŐJÜNK MÁR FEL..
Beszólógatnak egymásnak? Oké az ő dolguk..
És akkor mivan ha a The Wanted nem olyan híres..Mert ők nem élő show-ban bizonyítottak..Ha mind az öten X-faktorosok lennének ők is ugyanolyan híresek lettek volna..De "FELNŐTT" létükre lehetne annyi eszük hogy picsafüst vitákba keverednek..Louis-is már 21 lehetne több esze..És a TW-nek is..Jócskán már a 21-22 körül vannak..Ideje nekik is felnőni..
NŐJÜNK MÁR FEL..
Beszólógatnak egymásnak? Oké az ő dolguk..
És akkor mivan ha a The Wanted nem olyan híres..Mert ők nem élő show-ban bizonyítottak..Ha mind az öten X-faktorosok lennének ők is ugyanolyan híresek lettek volna..De "FELNŐTT" létükre lehetne annyi eszük hogy picsafüst vitákba keverednek..Louis-is már 21 lehetne több esze..És a TW-nek is..Jócskán már a 21-22 körül vannak..Ideje nekik is felnőni..
2013. április 09. 20:40
Csengee_Devineúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 194778 offline |
az LOUISVAL!!!!!
2013. április 09. 20:42
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Elnézbe ezeket a kommenteket...hiába nagy az Isten állatkertje.
Szinte hihetetlen, hogy két ilyen semmit mondó banda miatt kell ennyit vitázni. Persze az igazi tehetségeknél alig születik egy-két komment, ha ilyen történik..ja, hogy azok nem a cuki arcuktól, hanem a tehetségüktől híresek. Így már értem!
A Directionerek úgy is a 1D-nek adnak igazat, a The Wanted rajongók pedig TW-nek. Akkor mit kell itt vitázni?
Minden esetre a The Wamted kiharcolta több millió directioner utálatát.
Szinte hihetetlen, hogy két ilyen semmit mondó banda miatt kell ennyit vitázni. Persze az igazi tehetségeknél alig születik egy-két komment, ha ilyen történik..ja, hogy azok nem a cuki arcuktól, hanem a tehetségüktől híresek. Így már értem!
A Directionerek úgy is a 1D-nek adnak igazat, a The Wanted rajongók pedig TW-nek. Akkor mit kell itt vitázni?
Minden esetre a The Wamted kiharcolta több millió directioner utálatát.
2013. április 09. 20:52
Nem akarom kivívni a directionerek utálatát, de Louis szerintem is elszállt. Régebben semmi bajom nem volt a One Directionnel, és vele sem, de már egyáltalán nem szimpatikus. Az egyik külföldi oldalon bemásolták a tweeteket, ahogyan végigolvastam, egyik csapatnak sem adnék igazat, de Liam is nem értem, minek szólt bele, és az meg elég nevetséges, hogy kijátszotta a "nekünk több követőnk van" kártyát... tényleg 20-21 körül járnak már, ideje lenni felnőni. Louis meg élőben, koncerten kezdi felhozni a TW-t, akkor meg most miről beszélünk? Nem tudom, ki kezdte a beszólogatást, de valamelyik mindig folytatni fogja, úgyhogy a helyzet nem változik.
2013. április 09. 21:02
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline |
Csengee_Devine köszönöm!!!!!! I love Louis!!!
2013. április 09. 21:16
Csengee_Devineúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 194778 offline |
szabina2522 *pacsit*
2013. április 09. 21:23
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline |
Idézet (timuss14 @ 2013.04.09. 14:34)
Barbus87 neki csak az alsógatyáját lehetett látni!! Annak a csajnak meg kint volt az egész s*gge
Hát én nem egyszer szembesültem már Harry seggével a neten szóval... De ha nem hiszed, a Google a barátod.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. április 09. 21:29
Őszintén az tényleg elég nagy bunkóság volt Louis-tól, bár a The Wanted-től is elég köcsög dolog volt, hogy megkértéd csatlakozzon, bár gondolom én ők nem akartak rosszat. Ez a vita a két banda között meg hülyeség. Nem éri meg.
2013. április 09. 21:37
barbi890420új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.09. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 199870 offline |
Elnézve a kommenteket, a többség 1D fan, de ezen nem lepődök meg, azon viszont igen, hogy sokan elfelejtik,(talán még ők maguk is) hogy ők sem jutottak volna tovább az x-faktorban,ha nincs Nicole Scherzinger,ugyanis az ő javaslatára rakták őket össze, mert külön nem folyatathatták volna a versenyt,és ezért nem tartom jogosnak, hogy felhozták, hogy Tom anno kiesett, mert ez velük is megtörténhett volna.A hangokról meg annyit: nézzetek meg 2 videót One Direction-Viva La Vida és The Wanted Viva La Vida.és azt hiszem ezzel mindent elmondtam,és nem azért,mert én TW fan vagyok.Egyébként a viselkedésüket én is gyerekesnek tartom,de ez már az ő dolguk.Ez az én véleményem.
1 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18
2013. április 09. 21:42
DarcyAnneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.10. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 191334 offline |
Nem tudom pontosan miért de én ezen az egész vitán röhögtem egyet és kész. Talán azért, mert ez kezd közönségessé válni, talán azért, mert ez az egész vita beleillet volna valami hülye komédiába, nem tudom... Viszont az biztos, hogy nagyon jól szórakoztam mind a két csapat oda-visszavágásain. Nem tudnánk világosan kibogozni a szálakat, hogy kinek van igaza, hiszen ez a veszekedés már nagyon rég óta tart, mindkét fél felől kölcsönösen. Szerintem igazán senkinek sincs joga arra, hogy azt állítsa, Louis elszállt, mert nem ismerjük személyesen és nem is ismertük, viszont épp úgy arra sincsen, hogy a TW bármelyik tagját elítéljük. Ki ezt a csapatot szereti, hallgatja szívesen, ki azt... A legviccesebb az egészben az (és valahol itt abszurd ez az egész helyzet), hogy anno az X-Factor alatt a két banda nagyon támogatta egymást, jó barátok voltak, a TW rendszeresen buzdította az embereket, hogy szavazzanak a srácokra... Érdekes két és fél év alatt mennyire megromlott a kapcsolat mindkét fél felől... Ja és még mielőtt kapnám az utálkozó kommenteket, igen a 1D zenéjét jobban kedvelem, de ez nem azt jelenti, hogy sértegetem a TW-ot, nem vagyok elfogult...
2013. április 09. 21:42
Netti35visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 171275 offline |
Idézet (Barbus87 @ 2013.04.09. 14:30)
Te tisztában vagy a k*rva szó jelentésével? Egyébként mintha pont tegnap tekinthettük volna meg Harry alsó testrészeit, de szted az biztos cukiság volt... Jesszus...
Barbuss87 most miért kell "kötekedni"? Egy másik banda tag húzta le róla... Nem értem mi bajod szerintem "kibaszott jó fejek és viccesek" a ván dájreksön tagok.
2013. április 09. 22:05
Ly1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 185642 offline |
Tehát.nem tudom h fejezzem ki finoman magam.na kezdjük 1: nem érdekel h a kommentem után mit fogtok irni. 2:szerintem Liam nagyonis jól tette h beleszólt mert Louis is sokszor állt már mellette 3: Louis is ugyan olyan tehetséges mind az 1D többi tagja.nem tudom miért kell ezzel baszogatni???.szerintem elmehettek a picsába az utálkozásotokkal.máshol natorkodjatok köszi.egyébként ha annyira utáljátok az 1D-t akkor mi a retekért irogattok ide??????!!!!ha lenne egy csöppnyi eszetek rájönnetek.ja és 4:teljesen megértem Louist es Liamet is mertha a barátnőjeről van szó akkor tényleg okkal szólnak be.5:ha csak annyit irnak h Tom meg Jay akkor az életbe nem jövok rá h kik ők.na röviden ennyi a véleményem.
2013. április 09. 22:07
KF-Petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.07. Hozzászólás: 474 Csatolások: 0 Azonosító: 177332 offline |
Én elhiszem és megértem Louist, hogy már felgyülemlett a feszültség és lehet olyan állapotban is volt, hogy durván vágott vissza. De egyébként igaza van szerintem. A legjobb lenne, ha békén hagynák egymást. De az biztos, hogy a 1D mellett többen vannak és én is közéjük tartozom!
2013. április 09. 22:27
nem akarok senkit megsérteni, de a The Wanted sz*ar. MEghallgattam pár számukat - még mielőtt megismertem volna a One Direction-t - és hát a tehetségtől jó messze állnak. LY1D egyetértek veled.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.