Könnyekben törtek ki Justin Bieber rajongói, Amanda Bynes, Megan Fox és Dakota Fanning is stílust váltott. Lássuk, mi történt még a sztárvilágban!
A teljes cikkhez kattints ide!
Hét sztori, amiről lemaradhattál
2013. április 09. 18:26
2013. április 09. 18:30
Hát,ez nem volt valami jó húzás Justin részéről.......Szegények.
2013. április 09. 18:31
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5018 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline |
Justin-on már nem csodálkozok
2013. április 09. 18:32
Dzásztin ennél szánalmasabb nem is lehetne.
Amanda haja,kifejezetten tetszik.
Lindsay miért?Soha nem lesz a régi már.
Megan haja is nagyon tetszik.
Dakota haja nagyon tetszik.
Amanda haja,kifejezetten tetszik.
Lindsay miért?Soha nem lesz a régi már.
Megan haja is nagyon tetszik.
Dakota haja nagyon tetszik.
2013. április 09. 18:39
dasom410visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.30. Hozzászólás: 376 Csatolások: 39 Azonosító: 195022 offline |
Nem tudom mit mondjak Justin-ról. Én nagyon bírom de azért sajnálom a rajongókat is de azt se hagyjuk ki hogy azért nem két dolga lehet Justin-nak se. Én megértem mert nem lehet könnyű sztárnak se lenni, mert nem olyan jó mint ahogy azt sokan gondolják. Őrült újságírók hülye cikkekkel, őrült fotósok akik nem hagyják egyik sztárnak se hogy nyugodtan élje az életét. És ez nem csak Justin-ra vonatkozik hanem más sztár is így van ezzel.
2013. április 09. 18:40
bíbőr és Lindsey..rajtuk egyáltalán nem csodálkozom..
2013. április 09. 18:43
Az a Lány blogjavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 197996 offline |
Hát kedves Justin... lődd fejbe magad!
2013. április 09. 18:45
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3054 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline |
Justinon már.meg sem lepődök.
2013. április 09. 18:46
Zsófi1123 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 932 Csatolások: 0 Azonosító: 189530 offline |
Az új hajszínek nekem tetszenek.
Justintól meg nem is lehet már mást várni.. Egyre "népszerűbb" késni a koncertekről órákat...Ilyenkor csak a rajongókat sajnálom egyrészt azért mert tényleg egy csomó pénzt költenek a jegyekre és akkor ez mind hiába másrészt meg azért mert szegényeknek pont egy olyan "sztár" tetszik,aki magasról tesz a rajongóira pedig nélkülük sehol nem lenne, és éli a maga "nem törődöm senkivel de mindenki foglalkozzon velem" életét. Utálom az ilyen "sztárokat".
Justintól meg nem is lehet már mást várni.. Egyre "népszerűbb" késni a koncertekről órákat...Ilyenkor csak a rajongókat sajnálom egyrészt azért mert tényleg egy csomó pénzt költenek a jegyekre és akkor ez mind hiába másrészt meg azért mert szegényeknek pont egy olyan "sztár" tetszik,aki magasról tesz a rajongóira pedig nélkülük sehol nem lenne, és éli a maga "nem törődöm senkivel de mindenki foglalkozzon velem" életét. Utálom az ilyen "sztárokat".
2013. április 09. 18:47
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Justin Bieber késett egy koncertöl én ezért biztosan nem sírtam volna.
Hidrogénszőke lett Amanda Bynes jól áll neki mondjuk először meg sem ismertem...
Lindsay Lohan elfelejtette a tárgyalást: Nem tudhatjuk pontosan,hogy miért nem jelent meg. Majd kiderül idővel az is,de ez még nem azt jelenti,hogy nem lesz olyan mint régen.
Vörös lett Megan Fox: Ezen úgy néz ki mintha fiatalabb lenne,de lehet,hogy csak azért tűnik így,mert lefele hajtja a fejét vagy nem tudom.
Dakota Fanning rózsaszín tincseket újított: Ez nem újdonság számomra hiszen már láttam,de attól függetlenül egész tűrhető.
Hidrogénszőke lett Amanda Bynes jól áll neki mondjuk először meg sem ismertem...
Lindsay Lohan elfelejtette a tárgyalást: Nem tudhatjuk pontosan,hogy miért nem jelent meg. Majd kiderül idővel az is,de ez még nem azt jelenti,hogy nem lesz olyan mint régen.
Vörös lett Megan Fox: Ezen úgy néz ki mintha fiatalabb lenne,de lehet,hogy csak azért tűnik így,mert lefele hajtja a fejét vagy nem tudom.
Dakota Fanning rózsaszín tincseket újított: Ez nem újdonság számomra hiszen már láttam,de attól függetlenül egész tűrhető.
2013. április 09. 18:47
dori410visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 234 Csatolások: 48 Azonosító: 164319 offline |
Nem bírom ezeket olvasni hogy a sztárok hogyan tönkre teszik magukat meg mit csinálnak azért hogy felfigyeljenek rájuk.
Ez valami...
Meg ezek csábítják el az embereket.
Ez valami...
Meg ezek csábítják el az embereket.
2013. április 09. 18:48
Amanda Bynes piercingjei tényleg kiakasztóak A Belieberek pedig élvezik hogy Jus ilyen,akkor miért sírnak?!
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni