Hét sztori, amiről lemaradhattál
2013. április 09. 20:20
barbika1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.19. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 196314 offline |
dasom410 köszi hogy igazat adtál nekem
2013. április 09. 20:27
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 773 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline |
Justin már kicsit túl mész a hátáron mindenkit cserben fogsz hagyni és én ezt nem akarom .....
2013. április 09. 20:30
barbika1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.19. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 196314 offline |
dasom410 ebben meg neked van igazd akár mit is csinál justin midig melete kell lenük belieberek-nek
2013. április 09. 20:38
rozi12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 0 Azonosító: 199480 offline |
Dakotanak jól áll a rózsaszín tincs, Justinnak pedig nem örülök....Ez már az utóbbi időben a 2. vagy a 3. nagyobb késése.Ne akard hogy még a rajongóid is utáljanak! Próbálj meg kimászni a gödörből, én szurkolok neked!
2013. április 09. 20:43
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline |
Justin-on meg sem lepődök, de igazán leálhatna
2013. április 09. 20:59
brigitta000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 595 Csatolások: 9 Azonosító: 189076 offline |
Jaj Justin-Justin!...ebből nem fog semmi jó kisülni..csak csináld tovább ezt az egészet! ://///
2013. április 09. 21:04
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline |
Pffu már komolyan mondom nincs egy olyan nap hogy be irnának erről a nyàlgép Justinrol?Komolyan mondom már kezd szánalmassá válni na jo már pedig az is hogy állandoan jaj Justin Bieber igy-meg ugy komolyan mondom már unom.Csináljon vagyus térjen már észhez.Én Directiiner vagyok nem Beliber vagy mi a szösz de akkor is ez már A szánalmasabbnál is szánalmasabb.És nem értem mi jo ebben a Justinban.Na jo komolyan inkább eltérve Biebertől Dakota Fanning haja tök király:)!
2013. április 09. 21:06
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Justin egy bunkó, Amanda pedig egy idióta.-.-
2013. április 09. 21:09
Dakota új haja nagyon tetszik, én is elfogadnék ilyet.
2013. április 09. 21:37
Idézet (barbika1998 @ 2013.04.09. 20:11)
Justin már komolyan túllépi a határokat. Oké-oké, hogy azt hiszi mindent megtehet, de van egy bizonyos pont, amikor már túl sok! Hol van a régi Justin? Őt akarom látni, aki nem késett órákat a koncertjéről és nem viselkedett ennyire beképzelten.
te nevezed magad beliebernek neked justin mellet kéne állnod nem pedig ellene kéne lende marha gyorsan cseréld le a profil képeded mert ez nem érdemled meg te justin legnagyobb szégyene vagyLaGirl9292
te nevezed magad beliebernek neked justin mellet kéne állnod nem pedig ellene kéne lende marha gyorsan cseréld le a profil képeded mert ez nem érdemled meg te justin legnagyobb szégyene vagyLaGirl9292
Ki nevezi itt magát Beliebernek? Mert én ilyet sosem mondtam, de köszönöm, hogy Te jobban tudod nálam. Az pedig, hogy szeretem a zenéjét és kirakom profilképnek még nem jelenti, hogy az elvarázsolt Bieber-felhőcskémben élek. Nem tudom Te mit szólnál hozzá, ha több tízezer forintot kiadnál egy koncertjére és két órás késéssel jelenne meg? Csak azért mert Ő a nagy Justin Bieber megkéne tisztelnie a rajongóit annyival, hogy időben megjelenik. Mert az szép és jó tőle, hogy Twitteren RTzik és válaszol nekik, sőt a Believe című száma is gyönyörű, de ezek csak szavak. Mindent nekik köszönhet és lehet, hogy most a csúcson van, de ugyanúgy tisztelnie kéne őket, mert nélkülük nem lenne sehol.
Régebben más volt, de mindegy mert az elvakult belieberek ezt sosem fogják meglátni.
Én szeretem őt, de miért támogassam, ha nem érzem jogosnak? Nem a családtagom, hogy jóban-rosszban mellette kellene állnom.
És Justin szégyene?
Ui: csak úgy megsúgom a profilképemen Ed Westwick van.. szép, ha már a kedvencedet sem ismered fel
2 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy,
ViviOsztCshőő
2013. április 09. 21:48
Biborka megint késet. Nem tudom ki a managere, de én a helyszínre ráncigálnám koncert elött 3 órával. Lindsay továbbra is sűlyed, a többi OK
2013. április 09. 21:56
Bocii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 532 Csatolások: 0 Azonosító: 195695 offline |
Bieber-Bieber...Sose változik.Mindig amikor láttom,hogy cikk irodott errôl a gyerekrôl,arra gondolok,hogy valami jót is tette.Ameddig el nem olvasom a címet és látom,h csak egyre lejjebb és lejjem halad.Pedig azt hittem,hogy ô mély ponton van.Úgy látszik neki mindig van szánalmasabb...
Amanda!!Állj le...Rossz útra lépett.Kezd erôsseb Lindseyes lenni...
"Tipikus Lindsay" Ez valahogy elmond mindent...
Megan jól néz ki vörösen.Kicsit vadócabb így,de barnán nôiesebb volt...
Alexander,sosem volt szimpatikus,de tetszik a hozzáállása...
Dakota aranyos,de kicsit tucatos így a haja,mivel majdnem minden második szôke csaj haja ilyen...
Amanda!!Állj le...Rossz útra lépett.Kezd erôsseb Lindseyes lenni...
"Tipikus Lindsay" Ez valahogy elmond mindent...
Megan jól néz ki vörösen.Kicsit vadócabb így,de barnán nôiesebb volt...
Alexander,sosem volt szimpatikus,de tetszik a hozzáállása...
Dakota aranyos,de kicsit tucatos így a haja,mivel majdnem minden második szôke csaj haja ilyen...
2013. április 09. 22:00
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline |
Nem értem hogy még mindig hogy tudnak ennyien, ilyen elvakultan rajongani Bieberért. Ismételtelten bebizonyította, hogy nem érdemli meg a rajongóit. Most tényleg, szerencsétlenek elmennek egy koncertre potyára, kidobva egy csomó pénzt, azért, mert a nagyságos úr nem hajlandó megjelenni a saját koncertjén.
2013. április 09. 22:36
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Megannek nagyon nem áll jól ez a haj! Vagy lehet, hogy egy rosszul elkapott pillanat, viszont Dakotának nagyon is passzol a stíéusához, kicsit Avril Lavinre hajaz.
Én még mindig Amanda piercingjén vagok kiakadva, szörnyen néz ki vele, borzasztó rossz állapotban van ez a csaj!
Egyik osztálytársamnak volt egy uganilyen testékszere, meg is bánta, amikor megunta és még fél év után is egy, nem is hatalmas, de egy szemetszúró lyuk tátongott az arcán. Szegényt azzal cukkolták, hogy ki tudja e spriccelni a vizet a résen!
Én még mindig Amanda piercingjén vagok kiakadva, szörnyen néz ki vele, borzasztó rossz állapotban van ez a csaj!
Egyik osztálytársamnak volt egy uganilyen testékszere, meg is bánta, amikor megunta és még fél év után is egy, nem is hatalmas, de egy szemetszúró lyuk tátongott az arcán. Szegényt azzal cukkolták, hogy ki tudja e spriccelni a vizet a résen!
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni