Aggódó és lelkes rajongók létrehoztak egy alapítványt, amellyel Bódi László családján próbálnak segíteni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Gyűjtést szerveznek Cipő családjának
2013. április 09. 19:17
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5018 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline |
2013. április 09. 19:23
Szép a rajongóktól! Nem mondom... Bár nem tudom hogy miben szenvednének hiányt,de szép!
2013. április 09. 19:45
Bogdán Lucaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 184222 offline |
Ez nagyon szép tőlük, de nem hiszem hogy hiányban szenvedne a családja.
2013. április 09. 19:47
Ez tényleg kedves,de én sem hiszem,hogy hiányt szenvednének
2013. április 09. 19:55
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Én ezt feleslegesnek tartom,de nekem mindegy,hogy mit teszek.
2013. április 09. 19:58
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline |
Ez kifejezetten szép gesztus, és Cipőt is mindig szerettem és tiszteltem, ennek ellenére feleslegesnek tartom, nem hinném, hogy anyagilag sok mindenben szenvednének hiányt, a sebeket pedig a világ összes pénze sem tapasztja be...
2013. április 09. 20:33
nincsmegoldasvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 158844 offline |
Idézet (Fannii98 @ 2013.04.09. 19:19)
Minek?! Inkább adják egy kutyamenhelynek vagy beteg gyerekkel foglalkozó alapítványnak a pénzt, de ne egy híres ember családjának!
most ne haragudj, de neked nem teljesen mindegy, hogy a rajongók a saját pénzüket mire költik? majd ha neked lesz kereseted akkor adakozhatsz olyan alapítványnak amilyennek szeretnél!
Ez egy nagyon szép gesztus, ha van rá szükségük, ha nincs. Ebből látszik, hogy mennyire szerették őt, és halála után sem hanyagolják azokat a dolgokat, amik Cipőnek fontosak voltak.
2013. április 09. 20:40
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline |
Hailie95 szerintem is!!!! Adhatnák olyanoknak, akiknek TÉNYLEG szükségük van rá, de nekem mindegy
2013. április 09. 20:56
brigitta000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 595 Csatolások: 9 Azonosító: 189076 offline |
Fannii98 egyetértek veled!
2013. április 09. 22:46
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline |
,,Minek?! Inkább adják egy kutyamenhelynek vagy beteg gyerekkel foglalkozó alapítványnak a pénzt, de ne egy híres ember családjának!"
,,Minek"?! Tudod te, hogy milyem érzés lehet elveszteni egy embert, akivel rengeteg ideje élsz együtt, nagyon szeretted? Sajnálom, ha igen, de nem hiszem hogy elvesztettél volna így valakit, hogy tudtad már csak gépek tartják életben, semmi esélye Isten csodáján kívül.
Ilyen transzban a feleség gondolkozni se tud, nem hogy dolgozni, eltartani a gyerekeket! Nagyon jó, hogy te az állatok megmentésére fordítanád azt a pénzt, de az állatoknak nincs olyan képessége, hogy tudja hogy te megmentetted. A menhely meg azért menhely, hogy az állatokat eltartsa. Ha nem tud annyi kutyát gondozni, akkor ne fogadjon be. Inkább sok egészséges bőven táplálkozó kutya, mint pl. 7 befogadott, akikre már nem telt volna és miattuk szenved a többi...
,,Minek"?! Tudod te, hogy milyem érzés lehet elveszteni egy embert, akivel rengeteg ideje élsz együtt, nagyon szeretted? Sajnálom, ha igen, de nem hiszem hogy elvesztettél volna így valakit, hogy tudtad már csak gépek tartják életben, semmi esélye Isten csodáján kívül.
Ilyen transzban a feleség gondolkozni se tud, nem hogy dolgozni, eltartani a gyerekeket! Nagyon jó, hogy te az állatok megmentésére fordítanád azt a pénzt, de az állatoknak nincs olyan képessége, hogy tudja hogy te megmentetted. A menhely meg azért menhely, hogy az állatokat eltartsa. Ha nem tud annyi kutyát gondozni, akkor ne fogadjon be. Inkább sok egészséges bőven táplálkozó kutya, mint pl. 7 befogadott, akikre már nem telt volna és miattuk szenved a többi...
2013. április 10. 00:01
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline |
Bocsi mindenkitől, de én nem érzem ezt "jogosnak". Más is vesztette el a családtagját már, mégsem gyűjtenek senkinek sem. De ha a rajongókat ez megnyugtatja és van rá pénzük, akkor legyen.
2013. április 10. 11:41
sarga_rozsavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 259 Csatolások: 0 Azonosító: 178634 offline |
én sem hiszem,h hiányt szenvednének
Kapcsolódó sztárok
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Több híresség is megosztotta a tapasztalatait.
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Sokan nem alszanak jól azóta, hogy Diddy börtönben van.
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Tiszta vizet öntött a pohárba.
Lónyugtatóval kábította el áldozatait P. Diddy – Több, mint 100-an állítják, hogy erőszakoskodott velük
Lónyugtatóval kábította el áldozatait P. Diddy – Több, mint 100-an állítják, hogy erőszakoskodott velük
Sokakat bántalmazott a producer.
Shawn Mendes brutálisnak nevezte a szakítását Camila Cabellóval
Shawn Mendes brutálisnak nevezte a szakítását Camila Cabellóval
Most először nyilatkozott hosszabban.
Családja meglátogatta P. Diddyt a börtönben
Családja meglátogatta P. Diddyt a börtönben
Hamarosan bíróság elé kell állnia.
Szakított Taylor Swift és Travis Kelce?
Szakított Taylor Swift és Travis Kelce?
Az énekesnőt mostanában nem látták a sportoló meccsein.
Andrew Garfield lemondott az apává válásról
Andrew Garfield lemondott az apává válásról
Túl öregnek érzi magát a színész.