Niall Horan új csaját a rajongók fenyegetik
2013. április 09. 23:19
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Idézet (matita @ 2013.04.09. 21:50)
EZ A CSAJ NEM ILLIK NIALLHEZ !! MEGÉRDEMLI AMIT KAP !
Ha előttem állnál kapnál tőlem olyat, hogy legközelebb kétszer is meggondolnád miket beszélsz!
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2013. április 09. 23:26
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Ezeknek egyiknek sem lesz normális barátnőjük, amíg ilyen agyalágyult kis perv rajongókkal rendelkeznek (mint mindig - tiszelet a kívételnek) Szerencsétlen lány... Gondolom nem erre íratkozott fel ő sem amikor kapcsolatba kezdett evvel a Nájöllel v. kivel.
2013. április 10. 01:56
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline |
wrestlingfan: Ez nagyon igaz! Néztem, és tényleg
2013. április 10. 05:21
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline |
én nagyon szeretem a fiukat....és ha valaki ilyeneket irogat, az nem igazi directioner,mert ezzel nem csak a csajt bántják hanem Niallt is
2013. április 10. 06:20
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline |
Szeretem a srácokat,és örülök annak,ha boldogok.De ez csaj nem valami szépség.
2013. április 10. 06:50
Nem értem miért ilyen jópár Directioner... Fogalmam sincs, hogy ez mire jó, mert nagyon sokat nem érnek el vele, max. félelemben tartják a barátnőjét, de attól még nem fogja ott hagyni, gondolom én. Hadd járjon Niall azzal, akivel akar, és kész. Vannak, akik azt írták, hogy az ilyenek nem igazi rajongók. Ezekkel egyet is értek. Ha igazi rajongók lennének, elfogadnák a tényt: Niallnek barátnője van. Ezt kell elfogadni, és nem fenyegetni a másik barátnőjét. És ezt úgy mondom, hogy nem vagyok Directioner, és Niallt pont nem bírom annyira.
2013. április 10. 06:55
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3054 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline |
Sajnálom a lányt. Mit is vártunk a rajongóktól ?!. Remélem ez nem a kapcsolatuk útjába.
2013. április 10. 07:07
mukii33új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.15. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 173546 offline |
Imádom Niall-t és örülök,hogy végre tényleg boldog. A lány nem szimpatikus de nem érdemli meg ezt. A rajongóknak úgy se lesz jó szinte senki mert féltékenyek. Saját tapasztalatból tudom, de nem vergődök mert lehetetlen,hogy éppen az enyém legyen. Ha igazi rajongók lennének nem azt mondom, hogy elfogadnák de legalább békén hagynák a lányt és Niall-t.
2013. április 10. 07:35
Milyen szánalmasak. Most komolyan mintha bármit is tehetnének a tizenéves kis tinipicsák.
2013. április 10. 07:41
Irjátok egy jó páran h nem illenek össze. Miből gondoljátok vagy honnan tudjátok? Attól mert nektek nem szimpi a csaj még neki tetszhet. Lehet h külsőre nem illenek össze de lehet h ez őket nem is érdekli. Ha azok akik ilyet írnak akkor ők biztos csak kinézet alapján választanak. Grat elég sekélyesek és felszínesek vagytok.
2013. április 10. 08:35
giwivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 207 Csatolások: 0 Azonosító: 180949 offline |
xddd még jó hogy ő nyilatkozta hogy nincs ideje a lányokra ,mert mist a kariere a legfontosabb...de sebaj.így könnyű kamuzni :‘‘D végülis,tuti együtt vannak,mert a csajon volt a sapkája,meg mert ott volt az eskűvőn;)Grat-.-
2013. április 10. 08:50
Julcsii1211új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.09. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 193693 offline |
Hagyják már békén őket -.- ezzel csak azt érik el hogy a 1D srácok boldogtalanok legyenek ha minden csajt el riasztanak a gyűlölködő kommentekkel a hülye(nem mind ) rajondók -.-
2013. április 10. 09:02
Selena_Katy_Demivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 350 Csatolások: 6 Azonosító: 149724 offline |
esküszöm ezek nem normláisak...Amit elműveltek Taylorral is..Ezek nem igazán nevezhetik magukat rajongóknak már bocsi..Nem értem, hogy miért nem lehet örülni annak, hogy boldogak, egyszerűen nem tudom felfogni..
2013. április 10. 09:22
A csaj nagyon nem szimpi..de ha Niall boldog akkor oké
2013. április 10. 09:27
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Hahi, megvan a napi 1D-cikk.
Ki a tökömet érdekel, hogy Niall milyen csúfsággal randizik?
Egyébként a témához hozzászólva a rajongók nem normálisak (nem csak ezekre a fenyegetőző rajongókra gondolok). Akik véletlenül megbántják az 5 majom egyikét, azokat már egyből ki akarják belezni. Egyébként meg Niallke nagyfiú, kellene neki egy kis magánélet. Tud vigyázni magára, egyébként ha összetörik a srác szívét, akkor az nem olyan nagy szám. Minden emberrel megtörténik. Vagy talán a rajongók azt hiszik, hogy egy isten, és nem ember?
Ki a tökömet érdekel, hogy Niall milyen csúfsággal randizik?
Egyébként a témához hozzászólva a rajongók nem normálisak (nem csak ezekre a fenyegetőző rajongókra gondolok). Akik véletlenül megbántják az 5 majom egyikét, azokat már egyből ki akarják belezni. Egyébként meg Niallke nagyfiú, kellene neki egy kis magánélet. Tud vigyázni magára, egyébként ha összetörik a srác szívét, akkor az nem olyan nagy szám. Minden emberrel megtörténik. Vagy talán a rajongók azt hiszik, hogy egy isten, és nem ember?
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.