Niall Horan új csaját a rajongók fenyegetik
2013. április 10. 15:50
Mi ezen a meglepő? A Directionerek nagy része nem normális, és megőrül, ha egy lány csak szóba elegyedik a kis kedvencükkel. Mintha bármit tudnának tenni a dolog ellen. Unalmas már, és szánalmas is egyben. Nem aranyból vannak, nem kéne, hogy ekkora tisztelet övezze őket :I
2013. április 10. 16:21
Mrs.Malik700visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 181712 offline |
ez milyen udoríto...hogy merik rajongónak hívna magukat az ilyenek -.-
2013. április 10. 16:26
szegény Niall csaja!
hogy elhetnek a rajongók ilyen k*cs*gök! -mármint a fenyegetők!-
hogy elhetnek a rajongók ilyen k*cs*gök! -mármint a fenyegetők!-
2013. április 10. 16:28
HopeForeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 194786 offline |
Mrs.Malik700 Teljesen igazad van!
2013. április 10. 16:59
Zoe232677visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.14. Hozzászólás: 498 Csatolások: 0 Azonosító: 185994 offline |
Bár szerintem ez a hír pletyka, mindenesetre a lány szép, és ha a személyisége is a megfelelő Niall számára, akkor azt hiszem az összes Directioner megnyugodhat, és tudatosulhat benne, hogy boldog mellette :)Semmi szükség a gyűlölködésre.
2013. április 10. 17:06
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Nem ismerem a leányzót, ezért nem istenítem, s nem ítélem el. Ha igazak a pletykák többet fogok megtudni róla. Ugyanakkor a kép alapján szimpatikusnak tűnik, csak sikerült már Niall-nak is összeszedni egy értelmes nőt.
2013. április 10. 17:08
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
sajnálom szegény lányt de a dirctionereket is megértem csak féltik Niallt
2013. április 10. 17:16
Wirág1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 152991 offline |
Bár én se kedvelem Zayn barátnőjét - már akkor sem kedveltem mikor még nem voltak együtt - mégsem írok neki halálos fenyegetéseket mert attól senkinek sem lesz jobb!
2013. április 10. 17:17
SelenaLoveee4új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.19. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 169574 offline |
már nagyon szánalmas -.- a fiúk senkivel sem tudnak járni mert egyes rajongók nem "engedik" vagyis ilyeneket csinálnak
2013. április 10. 17:32
zizzencs24visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.04. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 177161 offline |
Hát azért ezt tényleg nem kellett volna.Mondjuk megértem hogy féltik Niall-t,de tud magára vigyázni-.-"
2013. április 10. 17:38
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline |
Az ilyenek NEM rajongók.!!Inkább örülniük kéne,hogy Niall boldog.! (már ha tényleg együtt vannak)
2013. április 10. 17:41
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline |
1.Nem a barátnője ez a lány Niallnak.
2.Csak barátok.(mivel a lány anyukája nyilatkozta)
3.Azért sajnálom hogy gyűlölködő üznetek kapott és törölte magát a Twitterről.
4.Nekem ez a véleményem.
2.Csak barátok.(mivel a lány anyukája nyilatkozta)
3.Azért sajnálom hogy gyűlölködő üznetek kapott és törölte magát a Twitterről.
4.Nekem ez a véleményem.
2013. április 10. 17:50
"Niall Horan új csaját a rajongók fenyegetik"
Egyébként most mit mondjak erre? Szeretem a 1D-t, de a rajongótáborukat körülbelül pontosan úgy utálom ahogyan szeretem a srácokat. Szerény véleményem szerint egy rajongó akkor lesz rajongó, ha egy ilyen helyzetben örül a kedvence boldogságának (persze ha csak igaz, meg ha nem.. akkor is(?)) és támogatja. NEM PEDIG HALÁLOS ÜZENETEKET KÜLDÖZGETÜNK AZ ÉRINTETT SZEMÉLYNEK, AKI MELLESLEG NEM IS CSINÁLT SEMMIT! Ártott nektek valamit ez a lány? Nem?! Ja bocsi, elfelejtettem hogy Ő igenis egy baromi nagy hibát követett el: elvette előletek Niall Horan-t! Úristen emberek, most mi lesz?
Komolyan mondom, a dájreksönerek nagy része annyira szánalmas, nevetséges és primitív, hogy azt egyszerűen nem lehet elmondani! Talán ideje lenne már félretenni ezeket a gyermekded hisztiket, mert azért valljuk be: nem sok esély van rá, hogy 12 vagy 13 évesen majd találkozni fogsz a fiúkkal aztán hirtelen beléd szeret a kedvenced, de hoppá-hoppá! Beléd szeret a másik is! Mint egy rossz szappanopera, esküszöm. Na mindegy, lényegében csak annyi, hogy ha tényleg igaz, akkor én gratulálok nekik, a csajszi is szimpatikus, és aranyosak együtt.
Egyébként most mit mondjak erre? Szeretem a 1D-t, de a rajongótáborukat körülbelül pontosan úgy utálom ahogyan szeretem a srácokat. Szerény véleményem szerint egy rajongó akkor lesz rajongó, ha egy ilyen helyzetben örül a kedvence boldogságának (persze ha csak igaz, meg ha nem.. akkor is(?)) és támogatja. NEM PEDIG HALÁLOS ÜZENETEKET KÜLDÖZGETÜNK AZ ÉRINTETT SZEMÉLYNEK, AKI MELLESLEG NEM IS CSINÁLT SEMMIT! Ártott nektek valamit ez a lány? Nem?! Ja bocsi, elfelejtettem hogy Ő igenis egy baromi nagy hibát követett el: elvette előletek Niall Horan-t! Úristen emberek, most mi lesz?
Komolyan mondom, a dájreksönerek nagy része annyira szánalmas, nevetséges és primitív, hogy azt egyszerűen nem lehet elmondani! Talán ideje lenne már félretenni ezeket a gyermekded hisztiket, mert azért valljuk be: nem sok esély van rá, hogy 12 vagy 13 évesen majd találkozni fogsz a fiúkkal aztán hirtelen beléd szeret a kedvenced, de hoppá-hoppá! Beléd szeret a másik is! Mint egy rossz szappanopera, esküszöm. Na mindegy, lényegében csak annyi, hogy ha tényleg igaz, akkor én gratulálok nekik, a csajszi is szimpatikus, és aranyosak együtt.
2013. április 10. 17:54
xxdirectioner4everxxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.21. Hozzászólás: 49 Csatolások: 4 Azonosító: 198313 offline |
öö..én ezt nem értem.Még ha járnának is minek kell megfenyegetni, ha Niall boldog ők mért nem?
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.