Klippremier: Demi Lovato — Heart Attack
2013. április 11. 18:50
|
|
ancsii.133.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.31. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 199099 offline
|
tök jó lett <3
2013. április 11. 19:00
A dal nem lett rossz, de a klip az borzadalom.. tátogni se tud, az egész el van csúszva. Csak a szája mozgását figyeltem egész végig.
2013. április 11. 20:13
|
|
Li97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 91 Csatolások: 27 Azonosító: 130406 offline
|
A szám az nagyon jó lett és egyik kedvencem tőle, de a klip egy borzalom. Már az elején feltűnt, hogy a dal szövege nem együtt megy Demi tátogásával és ez kicsit bosszantó. A végén már ott tartottam, hogy tátogtam vele és ellenőriztem és tényleg nem jó. Vagy el van csúszva, vagy nagyon rosszul csinálták meg. De attól még tetszik a dal
2013. április 11. 20:22
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
A szám majdnem miden harmadik rádióba megy. Lefordítva nincs semmi új a számban.
Tipikus pop dal.
A klipról legszívesebben nem is nyilatkoznék ,de egyszerűen bök ia csőröm, hogy, hgoy nem tudta demi rendesen eltátogni legalább a dalt. Hát messziről kiszúrtam, hogy nem is úgy tátogja el a számot, ahogy kellene. Ráadásul nincs semmi jelentése, na nem, mintha a dalnak lenne.
Nincs semmi mondanivalója se a dalnak, se a klipnek.És most felteszem a kérdést.
Miért is kell isteníteni Demit?
Tipikus pop dal.
A klipról legszívesebben nem is nyilatkoznék ,de egyszerűen bök ia csőröm, hogy, hgoy nem tudta demi rendesen eltátogni legalább a dalt. Hát messziről kiszúrtam, hogy nem is úgy tátogja el a számot, ahogy kellene. Ráadásul nincs semmi jelentése, na nem, mintha a dalnak lenne.
Nincs semmi mondanivalója se a dalnak, se a klipnek.És most felteszem a kérdést.
Miért is kell isteníteni Demit?
2013. április 12. 15:06
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
Ha valaki még egyszer leírja ezt a tátogást.... >.< Jájj! Nézzétek már meg az eredeti vevo-s klipet!
2013. április 12. 15:34
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
"Ez egy hamisított rockerimidzs"
Az hát, semmi de semmi egyedi nincs a klipben, egyrészt koppincs a csaj, másrészt szörnyű unalmas. A szám..hát ha jóindulatú akarnék lenni, akkor elmenne, de mivel nem vagyok az....béna xd nem tudom hogy lehet végighallgatni ezt a fülsértő nyekergést. Maga a dalazöveg tetszik, csak az énekesnő nem éppen szívem csücske.
Az hát, semmi de semmi egyedi nincs a klipben, egyrészt koppincs a csaj, másrészt szörnyű unalmas. A szám..hát ha jóindulatú akarnék lenni, akkor elmenne, de mivel nem vagyok az....béna xd nem tudom hogy lehet végighallgatni ezt a fülsértő nyekergést. Maga a dalazöveg tetszik, csak az énekesnő nem éppen szívem csücske.
2013. április 12. 17:09
Demi felnőt..és kész.Sokkal érettebb ez mint mondjuk a 'Skyscraper'.A mikrofonos jeleneteknél nekem a 'Here We Go Again'-re emlékeztet.
2013. április 12. 18:09
|
|
HorsesMyLife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 613 Csatolások: 1 Azonosító: 198704 offline
|
A zene szerintem is jó lett, de a videólkipp egy fokkal rosszabb
2013. április 12. 22:14
a klip nekem nagyon erőltetett, viszont a számot imádom!!! ♥
2013. április 17. 17:03
A dalt még szeretem is, de ez a klip borzalmas. Valami egészen mást vártam Demi-től..
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.

0 felhasználónak tetszik: