Nádai Anikó félmilliót keres havonta
2013. április 10. 20:29
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (sewenteen @ 2013.04.10. 19:24)
bírom, hogy kis 13-15 évesek akik még életükben nem kellett, hogy dolgozzanak egy napot sem, beírják, hogy "a semmiből is meglehet élni"
majd amikor reggeltől estig talpon vagytok és "semmit" nem csináltok, akkor okoskodjatok!
Nem kell irigykedni valakire akinek jól megy...még ha nem is tesz érte annyit, mint más a negyedéért! (de te azt nem tudhatod, hogy ki mennyit tesz meg érte)
majd amikor reggeltől estig talpon vagytok és "semmit" nem csináltok, akkor okoskodjatok!
Nem kell irigykedni valakire akinek jól megy...még ha nem is tesz érte annyit, mint más a negyedéért! (de te azt nem tudhatod, hogy ki mennyit tesz meg érte)
Miért? Ez a nő mennyit dolgozik? Nem kötözködésképp jegyzem meg, de amit ő művel "dolgozás" alatt az maximum szórakozás, de nem kemény meló, csak úgy mondom. Fél milkáért én is szívesen bohóckodnék a kamerába. És mitől van felkapva? Mert szerepelt egy olyan igénytelen primitív műsorba, mint a vévé és rögvest úgy viselkedik, mintha ő lenne maga Audrey Hepburn. Mire fel? Ez színészet? Én ma tíz órát melóztam egy egészségügyi intézményben. Keltem reggel hatkor és haza értem este nyolckor, és ott aztán nem volt semmittevés, csak meló, meló, meló, emberekkel való dolgozás, illetve azok segítése. És mennyit kap egy ápolónő? Havi nyolcvanat? Tizenkét óráért kiszúrják az egészségügyi dolgozók szemét, ez a hülye liba meg r*banckodással és hisztizéssel keres havi fél milliót. Nem baj, hogy a másik ember életet ment, az kit érdekel, hisz Anikócska munkája sokkal többet ér. Mielőtt megszólalunk, azért gondolkodjunk is! Én még csak gyakornok vagyok, de sz*r volt úgy lehúzni tíz órát, hogy egy vasat sem kapok érte, közben figyeltem vagy ötven emberre, mellette ott segítettem őket, ahol csak tudtam. Ha pedig elvégzem, meglesz a papírom, akkor bruttó 100 000-ért fogok dolgozni, ami nettósan 80 000 lesz. Amit Anikó csinál az egyenlő a semittevéssel. Te nem élsz meg, mert nem vagy egy felkapott cölöböcske, oszt' az államot nem fogja érdekelni, ha éhen halsz, akkor éhen halsz. Hogy ez a nő mennyit tett meg a szerepért, inkább ne firtassuk, mert kiakadtak tegnap valamelyik topikban, amikor megemlítettem, hogy bizony vannak más szolgáltatások is, amitől előrébb lehet jutni. Nekem az a sanda gyanúm, hogy ez a liba csak azért tart ott, ahol.
2013. április 10. 20:34
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline |
A sz@r színészkedéséért kap ennyit????? Legyen boldog vele!
2013. április 10. 20:48
henike9999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 179901 offline |
ez az ember nem is sztár!!!! mit keres itt és miért szól ennyi hír róla?? -.-
2013. április 10. 20:53
Ezt a nőt bezzeg megfizetik rendesen, de aki kidolgozza a belét, hogy meg tudjon élni, azt alig fizetik meg. Most azért kap ennyi pénzt, mert a kamera előtt játssza az agyát? Lehet, hogy nem értékelem túl nagyra a munkáját, de azért annyit nem dolgozik, hogy belepusztulna, ráadásul egy ilyen idióta sorozatban játszik, amit nálunk szinte az egész osztály néz, csak pont én nem, mert nincs semmi értelme...
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2013. április 10. 21:12
Csak mert a képernyőn játsza a kurvát a többi szánalmassal együtt? Hát geat. Mivé lett ez a világ?! Én meg azért dolgozok h tudjak enni meg számlát fizetni. Ennyi. És ha kell vmi fontos dolog? Akkor meg baxhatom. Én is szeretnék gyereket de ilyen anyagi mellé? Vagy megyek én is kurvát játszani meg nyávogni a képernyőre. Csak az az egy bibi van h nekem még van bőr a pofámon.
2013. április 10. 21:54
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Idézet (sewenteen @ 2013.04.10. 19:24)
bírom, hogy kis 13-15 évesek akik még életükben nem kellett, hogy dolgozzanak egy napot sem, beírják, hogy "a semmiből is meglehet élni"
Erről van szó. Bírom, hogy ilyenkor mindenki úgy csinál, mintha ők maguk dolgoznának éjt nappallá téve, hogy épp hogy megélhessenek. Miközben gondolhatnának a minden napi tevékenységeikre, mint mondjuk a gépezés, valakinek ez sem megy, pedig dolgozik. De ennyire már nem vagyunk önzetlenek meg bölcsek, épp csak annyira, hogy minden szrnak elhordjunk valakit, csak mert sokat keres, ami egyébként kb. annyira befolyásolja az életünket, mint a szomszéd kisfiú ágyneműje. Meg persze a SEMMIÉRT keres sokat, nyilván tudjuk mennyit tesz érte. Ja, hogy nem? Csak kitaláljuk, mert biztos úgy van? Akkor oké. Olyan vicces, hogy valaki elkezdi, a többi meg folytatja ezeket a nagy szavakat, miközben pont annyit dolgoztak eddig, mint amennyiről Anikót illetően beszélnek. De nem baj, tűnjünk azért komolynak meg baromi bölcsnek az unalomig ismételt szöveggel. Sokat keres és? Miért fáj az nekünk? Az miért nem fáj, hogy ülünk a gép előtt, míg mások éhen halnak? És ami a legfontosabb: attól, hogy Anikó elmegy takarítani és nem keres ennyit jobb lesz a mi, vagy bármelyik éhező élete? Mert pont úgy csinálnak itt egyes bölcs és tapasztalt kommentelők. Akinek nem inge...
2013. április 10. 22:04
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Amúgymeg amit Anikó nem keres meg, mert tegyük fel abba hagyja, az majd nyilván az éhezőké meg keményen dolgozóké lesz, nem a többi sarkakatáé.
Mindegy, de legalább lehet már attól értelmiséginek tűnni, hogy kijelentjük, hogy az ÉNBP. micsoda mocsok színvonaltalan műsor, szánalmas szereplőkkel akik a semmiért kapnak pénzt.
Mindegy, de legalább lehet már attól értelmiséginek tűnni, hogy kijelentjük, hogy az ÉNBP. micsoda mocsok színvonaltalan műsor, szánalmas szereplőkkel akik a semmiért kapnak pénzt.
2013. április 10. 22:28
SmileEndCallúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.17. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 191805 offline |
Rögej az egész .... ez az Éjjel-Nappal Budapest akkora szánalom ...
2013. április 10. 22:31
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (Im a SlaveForBritney @ 2013.04.10. 17:23)
Sajnos a semmiből is meglehet élni. Ez szomorú.
Az még szomorúbb, hogy a semmiből meg lehet élni, de az igazi munkából nem.
2013. április 11. 06:36
Én nem szoktam nézni az a sorozatot..baromság. (Bocsi azoknak akik nézik!)
2013. április 11. 08:48
Nonoka13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.20. Hozzászólás: 216 Csatolások: 0 Azonosító: 186303 offline |
Imdom a sorozatot. Amugy ezt már tudtam nem monodtt a cikkíró sok ujdonságot és igy én is megtudtam volna csinálni h leszedem a Bors magazin kezdőlapjáról ugyanazt a szöveget -.-SZÁNALOM!
2013. április 11. 09:44
franzzz13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.01. Hozzászólás: 268 Csatolások: 1 Azonosító: 139918 offline |
Hát enm tudom.. Elég szomorú, hogy ilyen időszakban, mikor embereket lakoltatnak ki, egy ilyen kis sorozatszereplő annyit keres havonta, mint az anyukám egy fél év alatt.
Bocsánat a rajongóktól, de ennek a sorozatnak szerintem se eleje, se története, se vége.
Bocsánat a rajongóktól, de ennek a sorozatnak szerintem se eleje, se története, se vége.
2013. április 11. 11:04
kriszta jogiaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.31. Hozzászólás: 83 Csatolások: 41 Azonosító: 144481 offline |
szerintem a sorozat egy hatalmas baromsag...
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.