Komoly nőt akar magának SP
2013. április 11. 18:58
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Pedig mennyire örültem,hogy egy ideje nem hallottam róla.
2013. április 11. 20:20
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
Grace Benning, ez ott volt! Jobban én sem fejezhettem volna ki magam.
2013. április 11. 20:48
|
|
hellosummervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.17. Hozzászólás: 308 Csatolások: 0 Azonosító: 189819 offline
|
Nőt? Nem a fiúkhoz vonzódik?
vagy max talál magának egy kislányt aki takarja a langyiságát..
2013. április 11. 21:12
|
|
Lolaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.05. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 195468 offline
|
szerintem ezt a riporter se vette komolyan :'D és ott röhögtem volna el magam :'D én nem mondanám, h szegény Fluor mert ő nem buzi!! van 1-2 béna száma ez tény, de benne szerintem semmi b*zis nincs
vele semmi bajom... de SP... ez az egész cikk egy röhej xddd milyen szavakat használt már: "átlagnál nagyobb a szépérzékem'... ez az egész tiszta röhej xddd
2013. április 11. 22:14
|
|
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline
|
,,szerintem ezt a riporter se vette komolyan :'D és ott röhögtem volna el magam :'D én nem mondanám, h szegény Fluor mert ő nem buzi!! van 1-2 béna száma ez tény, de benne szerintem semmi b*zis nincs vele semmi bajom... de SP... ez az egész cikk egy röhej xddd milyen szavakat használt már: "átlagnál nagyobb a szépérzékem'... ez az egész tiszta röhej xddd"
Kérlek szépen, Fluor se az az áldott jóképű, fantasztikus hangú énekes... Nem értem miért kell szidni egy embert. Ő is ugyanolyan, mint bárki közülünk. Nektek se esne jól, ha lenne itt rólatok egy cikk, ilyen hozzászólásokkal. Én is utálom SP-t, de azért tudok kulturáltan viselkedni, minden kommentben ugyanazt látom: hülye viselkedést. Honnan veszitek, hogy meleg? Láttátok már fiúval? Nem hiszem. Azt sem hinném, hogy pedofil. Csak egy barátnőt akar magának, erre ti mit léptek? Csak olvassátok el a hozzászólásokat... Arról meg nem tehet, hogy szegény így néz ki. Ti se vagytok jobbak egy állatnál (tisztelet a kivételnek), de talán az állatok még jobbak, mert nem viselkednek ilyen módon!
Kérlek szépen, Fluor se az az áldott jóképű, fantasztikus hangú énekes... Nem értem miért kell szidni egy embert. Ő is ugyanolyan, mint bárki közülünk. Nektek se esne jól, ha lenne itt rólatok egy cikk, ilyen hozzászólásokkal. Én is utálom SP-t, de azért tudok kulturáltan viselkedni, minden kommentben ugyanazt látom: hülye viselkedést. Honnan veszitek, hogy meleg? Láttátok már fiúval? Nem hiszem. Azt sem hinném, hogy pedofil. Csak egy barátnőt akar magának, erre ti mit léptek? Csak olvassátok el a hozzászólásokat... Arról meg nem tehet, hogy szegény így néz ki. Ti se vagytok jobbak egy állatnál (tisztelet a kivételnek), de talán az állatok még jobbak, mert nem viselkednek ilyen módon!
1 felhasználónak tetszik:
ViviOsztCshőő
2013. április 12. 10:44
|
|
BubbleGumúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 191842 offline
|
"Komoly nőt akarok!" - ezt te sem gondolhattad komolyan. :'DD xdxd...
zizzencs24
2013. április 12. 13:29
|
|
RICSYEvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 145590 offline
|
tehát Fluor nem elég komoly nő.?.
zizzencs24
2013. április 12. 17:01
|
|
zizzencs24visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.04. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 177161 offline
|
RICSYE nekem is egyből ez jutott az eszembe :"DD
2013. április 12. 18:46
Szerintem ez teljesen érthető.Krisztián is egyre érettebb lesz ahogy halad a korral.Idővel biztosan rátalál egy gyönyörű,érett nőre akivel egy komoly kapcsolatot tud majd alakítani/ápolni.
2013. április 12. 19:29
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Nőt, vagy inkább férfit?
2013. április 12. 19:49
|
|
brigitta000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 595 Csatolások: 9 Azonosító: 189076 offline
|
A szomszéd néni jó lesz? Vagy Fluor inkább?
de minden esetre ajánlom figyelmébe a szomszéd nénit!!
hahahah
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne az első nyíltan leszbikus nő a Playboy nyomtatott címlapján.
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, hogy mi okozta a halálát.
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Harmadik gyermekét várja.
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
Évek óta nem vállalt színészi munkát.
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Szorongást okozott nála a teste változása.
Nem is próbálta titkolni a szerelmét az Off Campus új párosa? Régi videó terjed Mika Abdalláról és Josh Heustonról
Nem is próbálta titkolni a szerelmét az Off Campus új párosa? Régi videó terjed Mika Abdalláról és Josh Heustonról
Nem zavartatták magukat.
A Teen Wolf sztárja csatlakozott Szcientológia Egyházhoz
A Teen Wolf sztárja csatlakozott Szcientológia Egyházhoz
Elárulta, miért döntött így.