Eszünkbe juttot-e már, hogy az a bizonyos könyv, amit a kezünkben tartunk nem-e volt/van betiltva egyes országokban a témája miatt? Hihetetlen, de a következő cikkünkben négy olyan művet fogunk nektek bemutatni, amelyeknek nagy része mára már óriási hírnévnek örvend.
A teljes cikkhez kattints ide!
Könyvek, melyeket betiltottak
2013. április 11. 14:26
Nem is tudtam,hogy a Harry Potter-t betiltották.Szerintem remek könyvben...+
2013. április 11. 14:29
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
A Harry Potteren nem lepődtem meg, annyira sejthető volt, hogy néhány szülő felfújja ezt az egészet és ilyen baromságokatn szerveznek. Ennyi erővel a megjelent könyvek úgy 85%-át el lehetne égetni, mert biztos is, hogy vannak benne olyan részek, amelyek "rossz hatással lehetnének a gyerekekre". Képmutogatás az egész...
A Battle Royalenál némileg túlzásnak vélem a "Szigorúan véres" feliratot, jó vannak benne véres részek, de nem annyira brutális, mint ahogyan azt reklámozzák.
A Battle Royalenál némileg túlzásnak vélem a "Szigorúan véres" feliratot, jó vannak benne véres részek, de nem annyira brutális, mint ahogyan azt reklámozzák.
2013. április 11. 14:38
Jó cikk lett!!! Őszintén szólva engem nm köt le Harry Potter,de ezen kicsit meglepődtem,a többit nm ismerem
2013. április 11. 14:45
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline |
kicsit meglepődtem.....Jó cikk lett )
2013. április 11. 14:48
a Battle Royale kicsit Éhezők viadala fílinges, nem? a story kb ugyan az...egyszer lehet hogy elolvasom
2013. április 11. 14:49
A Battle Royalról már én is hallottam, de azt nem tudttam, hogy betiltották meg a Harry Pottert sem gondoltam volna. Egyszer majd el szeretném olvasni őket.
Amúgy jó cikk lett, gratula az írónak !
Amúgy jó cikk lett, gratula az írónak !
2013. április 11. 14:57
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Idézet (peace25 @ 2013.04.11. 14:48)
a Battle Royale kicsit Éhezők viadala fílinges, nem? a story kb ugyan az...egyszer lehet hogy elolvasom
Az Éhezők viadala írója beismerte, hogy a Battle Royale alapján írta meg a könyvét anno, azért hasonlítanak.
1 felhasználónak tetszik:
Bogi13
2013. április 11. 14:59
A Harry Pottert és Battle Royale-t olvastam, előbbiről nem is tudtam, hogy betiltották. A másik kettőt nem hallottam még.
2013. április 11. 15:05
Bocii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 532 Csatolások: 0 Azonosító: 195695 offline |
Nekem ez a cikk nagyon érdekesnek tûnt.Ezek közül csak a Harry Pottert olvastam,ami azóta egyik kedvenc könyvem. Fantasztikus amit Rowling megalkotott,elbûvôlô,fordulatos,elgondolkodtató és példaértékû.
Szívesen elolvasnám a többit is.Mindig is érdekeltek az élethû alkotások és olvasni is imádok.
A cikkhez visszatérve,szerintem ezek a tiltólisták baromságok.Rengetek olyan könyv jelenik meg nap,mint nap,ami károsan hatna az ember gondolkodására,a gyerekekre.Például a vámpíros sztorik.Na,azt mondja meg nekem valaki,h az normális,hogy a tinik 80% vámpírpait akar magának,vagy vérfarkas szeretne lennii??Beteges az ilyesmi.Annyira negatívan hatnak a labilis,naiv fiatalokra,hogy az már fájdalmas...Én is nézem a Vámpírnaplók sorozatot,de abszolut azért mert tetszik a történet a karakterek,nem pedig azért mert menô,vagy mert vámpírörült vagyok,sôt...
Ezekbôl a könyvekbôl legalább tanulhatunk valamit.Ezek az írok hitelesen írnak/írtak,azért,hogy rávezessék az olvasót valamire...Szerintem nem ez a négy könyv az,amelyet tiltólistára kéne helyezni,hanem azok,amelyek szó szerint kiszívják az olvasóból az inetligenciát,a normális gondolkodást.Egyszerûen fárasztó,abszurd,pénzért írodott,mondern szarokat helyezném "fekete listára"...
Szívesen elolvasnám a többit is.Mindig is érdekeltek az élethû alkotások és olvasni is imádok.
A cikkhez visszatérve,szerintem ezek a tiltólisták baromságok.Rengetek olyan könyv jelenik meg nap,mint nap,ami károsan hatna az ember gondolkodására,a gyerekekre.Például a vámpíros sztorik.Na,azt mondja meg nekem valaki,h az normális,hogy a tinik 80% vámpírpait akar magának,vagy vérfarkas szeretne lennii??Beteges az ilyesmi.Annyira negatívan hatnak a labilis,naiv fiatalokra,hogy az már fájdalmas...Én is nézem a Vámpírnaplók sorozatot,de abszolut azért mert tetszik a történet a karakterek,nem pedig azért mert menô,vagy mert vámpírörült vagyok,sôt...
Ezekbôl a könyvekbôl legalább tanulhatunk valamit.Ezek az írok hitelesen írnak/írtak,azért,hogy rávezessék az olvasót valamire...Szerintem nem ez a négy könyv az,amelyet tiltólistára kéne helyezni,hanem azok,amelyek szó szerint kiszívják az olvasóból az inetligenciát,a normális gondolkodást.Egyszerûen fárasztó,abszurd,pénzért írodott,mondern szarokat helyezném "fekete listára"...
2013. április 11. 15:07
Nagyon jó cikk! Sokat olvasok, de ezek közül csak a Harry Pottert olvastam, angolul és magyarul is.Viszont szerintem vannak könyvek, amelyeket inkább be kéne tiltani, pl. Twilight.
2013. április 11. 15:10
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5018 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline |
nagyon érdekes cikk lett
2013. április 11. 15:16
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline |
Hát a legtöbb elég röhejes,de vannak amiket valamennyire megértek. Egyébként szegény sulis jezsuitáink :'( xD
2013. április 11. 15:18
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
nem tudtam,hogy a Harry Pottert is betiltották,szerintem akkor még nem gondolták,hogy a világ egyik legsikeresebb könyvsorozata lett
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.