Néhány vicces, fura, de vannak olyanok, amik annyira udvariatlanok és durvák, hogy azt kívánjuk, bár ne hallottuk volna őket. Íme, a legrosszabb szakítóokok, amiket valaha hallottunk.
A teljes cikkhez kattints ide!
Melyek a legközhelyesebb szakítóokok?
2013. április 11. 15:15
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
jó kis cikk lett,van benne valami igazság
2013. április 11. 15:20
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline |
A 10-es igaz, és lehetséges. Legalább is köztem és a barátnőm között (aki régen úgy is a barátnőm volt..) azóta is elválaszthatatlan a "kötelék"!
2013. április 11. 15:28
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline |
És akkor beszéljünk a normális szakítóokokról -ja, hogy ezek szerint nincs is olyan? Mindenben lehet kifogást találni, csak keresni kell. Ha nem megy, ne erőltessük, de ezek szerint ez is közhelyes, mert már hallottad. Mi lesz ebből az oldalból, tanácsadási szeretetszolgálat?
1 felhasználónak tetszik:
nincsmegoldas
2013. április 11. 15:29
Ezek tényleg elég közhelyesek.Számomra az első,a harmadik,a hetes,és a nyolcas a legrosszabb.A tízes igen is létezik.
2013. április 11. 16:03
nagyon tetszik ez a cikk! néhány részét én sem szeretem hallani
2013. április 11. 16:15
Bocii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 532 Csatolások: 0 Azonosító: 195695 offline |
Most nemrég megjelent egy cikk itt starity-n arról,hogy a legtöbb ember miért szingli.Ugyazezek voltak benne.Azok is ugyanakkora kamuk,mint ezek,azért,hogy ne bántsunk meg senkit,se magunkat,sem mást.Rosszabb esetben pedig a saját sérült szívünk nyugtatása,miatt találnak ki a szinglik idokatat arra,hogy miért dobták ôket.Mondjuk ironikus ezt pont tolem hallani,hisz én is szingli vagyok...
Na,kicsit eltértem a cikktôl,visszatérve pedig szerintem a legdurvább és a leggyakrabban alkalmazott a "Csak barátok" féle kompromisszum.Álltalában van valami ebben a mondatban ami mindent elmond...) Amúgy érdekes cikk,mondjuk vicces is.Ne értsetek félre.Nem azért mert nem írodott szépen,vagymert szerintem kitaláció az egész...Pont ellenkezôleg,ezért humoros,mert igaz(a legtobb kozuluk) )
Na,kicsit eltértem a cikktôl,visszatérve pedig szerintem a legdurvább és a leggyakrabban alkalmazott a "Csak barátok" féle kompromisszum.Álltalában van valami ebben a mondatban ami mindent elmond...) Amúgy érdekes cikk,mondjuk vicces is.Ne értsetek félre.Nem azért mert nem írodott szépen,vagymert szerintem kitaláció az egész...Pont ellenkezôleg,ezért humoros,mert igaz(a legtobb kozuluk) )
2013. április 11. 16:47
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Hm. Már hallottam sok ilyen szitut...
2013. április 11. 17:26
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1852 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline |
LaDySmIth igaz:D elmondtad amit akartam, köszönöm. ^^
1 felhasználónak tetszik:
LaDySmIth
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.