A magyar rapper legújabb dalában előkelő szerepet kapott az amerikai színész, Charlie Sheen, akinek neve az egész dalt végigkíséri, ráadásul a címszereplő is a Két pasi meg egy kicsi egykori sztárja.
A teljes cikkhez kattints ide!
Charlie Sheenről énekel Fluor
2013. április 12. 20:27
Hogy mit csinál?
Belehallgattam, de bebizonyította, hogy amellett, hogy nem tud normálisan viselkedni, és nem ért a rapphez, úgy az énekléshez sincs egy fikarcnyi tehetsége sem.
Belehallgattam, de bebizonyította, hogy amellett, hogy nem tud normálisan viselkedni, és nem ért a rapphez, úgy az énekléshez sincs egy fikarcnyi tehetsége sem.
2013. április 12. 20:31
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
MI EZ A SZ*R?
Magyar"zene".. uramteremtőm.
Magyar"zene".. uramteremtőm.
1 felhasználónak tetszik:
ViviOsztCshőő
2013. április 12. 20:33
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Felkérném tisztelt (bár ennek a gyereknek még a tiszteletet se lehet megadni) Fluor énekesnek nevezett valamit, hogy haladéktalanul távozzon a közéletből!
Kinek képzeli ez magát, komolyan? Semmi tehetség nincs benne, csak néhány tini bolondul érte a semmiért, még zenének se lehet azt nevezni amit játszik...
Kinek képzeli ez magát, komolyan? Semmi tehetség nincs benne, csak néhány tini bolondul érte a semmiért, még zenének se lehet azt nevezni amit játszik...
2013. április 12. 20:40
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
"Charlie Sheen-en" van?
Mindig tudtam, hogy b*zi. :DDDD Na jó, ez durva volt:D Dehát a videóra nem tudok mit mondani:) Értékelhetetlen.
2013. április 12. 20:43
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Már elnézést,de ez nem zene ! Szégyenlem,hogy megnéztem.. valami hányadék az egész.
2013. április 12. 20:44
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
Ez a dal... kegyetlen.
2013. április 12. 20:46
Igazából nem is számítottam jó dalra/klipre.Már maga a szöveg is egy irgalmatlan nagy zagyvaság,de még az,hogy kifigurázza napjaink egyik legjobb színészét (mellesleg az alkoholprobálmája a magánügye),hát komolyan no comment.Ennél mélyebbre nem süllyedhet a szemeben.
ViviOsztCshőő
2013. április 12. 20:46
|
|
Az a Lány blogjavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 197996 offline
|
Lehet, hogy ez egy jel: "Charlie Sheen-en vagyok... " Remélem nemcsak nekem tűnt fel
2013. április 12. 20:49
|
|
Petrawooklittle dhampir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.26. Hozzászólás: 1030 Csatolások: 46 Azonosító: 188362 offline
|
te jóóó ég..ez rosszabb mint az eddigiek.
ViviOsztCshőő
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.