Chris Hemsworth autóversenyző lesz
2013. április 15. 20:48
|
|
ladylucy99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 180844 offline
|
tök cukii<33 tutii megnézem
2013. április 15. 21:34
|
|
Serinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.12. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 161997 offline
|
Nagyon várom már ezt a filmet!
) Imádom a forma-1-et és James Huntot ki ne szeretné?!
Állati jó pasi volt de ezen tény eltörpül a vezetésének a zsnialitása mellet:) Imádom visszanézni és olvasni a Laudával való viaskodását! És bár tudom, Lauda jól van él meg minden de amikor megnézem azt a balesetet mindig mini szívrohamom van..:/ Örülök, hogy filmet készítenek róla és Chris nagyon jó lesz Huntként:)
2013. április 15. 21:38
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
ladylucy99 egyetértek!
2013. április 16. 13:19
|
|
Gajcsi♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.18. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 74226 Azonosító: 39575 offline
|
Áh, erre a filmre igazén megéri várni (de magamat ismerve, ahogy kijön külföldön, szedem is le jó mozis verzióban
) Daniel tökéletesen alakítja Laudát, aki a mai napig ugyanígy beszéli az angolt is, és a németet is
Sajnálom, hogy nagyon sok F1-et kedvelő emberke csak azért ajnározza James Hunt-ot, mivel Kimi többször is említette, hogy példaképe... Valószínű, sokan azt sem tudnátok hogy ki ő, ha anno nem hinti el ezt az infót a finn.
Sajnálom, hogy nagyon sok F1-et kedvelő emberke csak azért ajnározza James Hunt-ot, mivel Kimi többször is említette, hogy példaképe... Valószínű, sokan azt sem tudnátok hogy ki ő, ha anno nem hinti el ezt az infót a finn.
2013. április 16. 14:35
|
|
Petralonsoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.23. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 184398 offline
|
Istenem mennyit vártam arra, hogy az emberek rájöjjenek arra, a Forma 1et megéri mozivászonra vetíteni. Amint megjelenik a film itthon tuti megnézem.
2013. április 16. 18:54
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Biztos szuper film lesz. Kíváncsian várom.
2013. április 16. 21:36
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Már kíváncsi vagyok
2013. április 18. 19:14
|
|
ShenaylaSheyka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3669 Csatolások: 40065 Azonosító: 158683 offline
|
Én is rettenetesen várom, és szerintem én sem fogom megvárni míg itthon kijön, 1. mert az biztosan a premier után lesz sokkal, 2. meg mert eredeti hangon ezerszer jobb.
Annyira jó lesz látni milyen is volt a régi F1, és az akkori pilóták.
Annyira jó lesz látni milyen is volt a régi F1, és az akkori pilóták.
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.

0 felhasználónak tetszik: