Az 1970-es évek egyik legnagyobb rockbandájától, a Blondie-tól koppintotta új dalát a Paramore, melyet maga az együttes énekesnője, Hayley Williams ismert be.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Blondie-t koppintotta a Paramore
2013. április 16. 12:00
2013. április 16. 16:13
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline |
Nekem senki se mondja azt, aki blogot, vagy akármilyen történetet ír, hogy még nem fordult elő hasonlóság az alkotása és más könyvek között, amiket olvasott... Más ihletet meríteni, újragondolni valamit, és más lenyúlni valamit valaki mástól, és a sajátodénak állítani be...
Ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy nem tud önállóan dalokat írni, erre az album is bizonyíték, de tehetséges és megteheti, akkor miért ne kísérletezhetne?
Ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy nem tud önállóan dalokat írni, erre az album is bizonyíték, de tehetséges és megteheti, akkor miért ne kísérletezhetne?
1 felhasználónak tetszik:
Lillaa98
2013. április 16. 16:31
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1852 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline |
hát tényleg van benne egy kis enyhe hasonlóság.. ._.
2013. április 16. 16:41
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline |
Legalább bevallja. Nem úgy mint mások, hogy tagadják ezt, és eredetinek állítanak be mindent.
2013. április 16. 16:58
Mondjuk inkább azt, hogy ez a dal nagy hatással volt rá, így, amikor neki látott leírni egy dal formájában az érzelmeit, gondoltait ez a dal inspirálta. Én inkább így fogalmaznék, hiszen hangulatvilágában ez a két dal valóban hasonlít, viszont hatalmas hasonlóságot nem lehet fedeztem fel benne. (Illetve én nem hallottam.) Szerintem ebből is látszik, milyen sokoldalú(ak). Más szemszögből vizsgáltak meg egy olyan dalt, amely valamilyen mértékben összefoglalta mindazt, amit át szerettek volna adni nekünk hallgatóknak, de persze átformálták a saját stílusukra, hogy benne legyenek a dalban ők, mint emberek, mint együttes és így (is) egyedivé tudták varázsolni ezt a dalt. És, ilyen módon is tisztelegnek az említett együttes előtt.
2013. április 16. 19:02
Idézet (sissy0803 @ 2013.04.16. 17:03)
Tényleg nagyon hasonló..
Bírom, mikor valaki elolvassa a cikk címét és az iromány negyedét, majd úgy kommentel egy iszonyat nagy baromságot (persze a két dalt meg se hallgatta). Nem tudom, hogy ebben mi a nagyon hasonló. Az elején kívül semmilyen más egyezést/hasonlóságot nem véltem felfedezni, de te tudod.
Amúgy az Escape Route című dal tetszik, az eleje olyan, mint a Misery Business-é, ami nagy kedvencem.
1 felhasználónak tetszik:
Lillaa98
2013. április 16. 20:20
Noeemihummelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.05. Hozzászólás: 400 Csatolások: 2 Azonosító: 193332 offline |
hát az eleje tiszta olyan mint a Blondi-é csak egy-két hang van ami eltér!
2013. április 16. 21:34
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline |
De Hayley legalább bevallotta
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.